براساس این گزارش آب مورد نیاز این اراضی از طریق اجرای یک خط انتقال به طول پنج کیلومتر و به قطر ۳۰۰ میلی متر آب تامین شد.
آب موجود که از آب های برگشتی خروجی دشت کرجا بوده توسط ایستگاه پمپاژ کرجا باز چرخانی و از طریق خط انتقال جدید احداث شده به مزارع شالیزاری دشت سرگچین انتقال یافته و سبب خوشحالی کشاورزان ۷ روستای منطقه شده است .
اعتبارات این طرح که از محل اعتبارات آب منطقه ای می باشد بالغ بر ۷ میلیارد ریال با احتساب ایستگاه پمپاژ هزینه در بر داشته است .
شایان ذکر است در پی کاهش نزولات جوی و کاهش آبدهی رودخانه اشک رود دو دانگه کشاورزان منطقه به ناچار از ابتدای فصل زراعی به حفر چاه متعدد سطحی روی آورده بودند که این چاه ها نیز یکی پس از دیگری خشک و از مدار خارج شده اما با اقدام ( انتقال آب به سرگچین ) ضمن رفع کمبود آب شالیزار های منطقه ، آب زیر زمینی دشت سرگچین نیز تقویت خواهد شد و کشاورزان می توانند با استفاده تلفیقی از آب سطحی و زیرزمنی سال زراعی را پشت سر گذاشته و میزان خسارت ناشی از خشکسالی را به حداقل برسانند.
کشت غالب در مازندران برنج است و زراعت برنج از اواخر اسفند ماه آغاز و تا اواخر شهریور ( دو باره نشاء و کشت رتون ) ادامه خواهد داشت.
شالی برنج بیشتر عمر خود را در دورن آب می گذراند و اوج نیاز به مصرف آب نیز اواخر خرداد تا اوایل مردادماه است که متاسفانه در سال های اخیر وضعیت بارندگی و بارش کاهش یافته و خشکسالی های متوالی سال های اخیر به کشت این محصول آسیب وارد کرده است و رنج کشاورزان برنجکار را دوچندن نموده است.