• آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴   
پايگاه خبري چهاردانگه
تبلیغات
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴   
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

سهم ۲ درصدی زنان از مناصب مدیریتی استان پذیرفتنی نیست

۹ آذر ، ۱۳۹۴
در اخبار چهاردانگه
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
A A
7
۵ هزار زن معتاد، نتیجه گسل فرهنگی در استان

 

پایگاه خبری چهاردانگه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تاریخ جهان شاهد نقش بسیار عظیم و غیرقابل انکار زنان در تحولات گوناگون است. «دکتر عالیه زمانی کیاسری» افزود: امروزه در بررسی سیر تحولات سیاسی،اجتماعی،فرهنگی واقتصادی جوامع، نقش زنان در این فرآیند به شدت مورد توجه قرار گرفته است. وی افزود: برگزاری جلسات، سمینارها و کنگره‌های متعدد در خصوص اهمیت جایگاه زنان و ضرورت بازشناسی نقش وکیفیت حضور آنان در فرآیند توسعه حکایت از اهمیت این موضوع دارد.

 

وی گفت: از این رو با کمی دقت می‌توان دریافت که برگزاری این گونه برنامه‌ها نشان دهنده این واقعیت است که تاکنون یا حداقل در دهه‌های اخیر، نقش زنان به عنوان نیمی از جمعیت جوامع در فرآیند توسعه نادیده گرفته شده که این امر نشان از وجود تبعیضات و نابرابریهای جنسیتی در زمینه‌های گوناگون سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و البته متاثر از نظامات سیاسی و عقیدتی غیر الهی حاکم بر جوامع بوده است.

 

دکتر زمانی کیاسری  تصریح کرد: تحقیقات نشان می دهد جامعه انسانی از عدم حضور واقعی زنان در عرصه‌های مختلف زندگی اجتماعی  آسیب های فراوانی دیده و بدین خاطر در دو دهه اخیر اقدامات زیادی با هدف جبران این چالش در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی گفت: واقعیت این است که برای رسیدن به تعادل، برابری و رفع تبعیضات و در نتیجه تحقق توسعه پایدار، نیاز به آن است که زنان بتوانند در فرآیند تصمیم‌گیری و مدیریت در سطوح مختلف جامعه مشارکت فعال داشته باشند،که البته این مهم نیازمند الزاماتی است که مهمترین آن اصلاح برخی باورهای نادرست فرهنگی است.

 

وی گفت:خوشبختانه در بسیاری از کشورها این تلاش‌ها، موفقیت‌های چشمگیری را در پی داشته است،که می‌توان به کشورهایی همچون نروژ، دانمارک و فنلاند اشاره نمود که بیش از ۴۰ درصد مناصب تصمیم‌گیری و مدیریت در اختیار زنان است.

دکتر زمانی کیاسری گفت: متأسفانه در بسیاری از کشورهای جهان سوم به دلیل وجود انگاره های فرهنگی تبعیض آمیز و غیر منطقی نسبت به زنان این مسأله چندان مورد توجه نیست و تنها تعداد معدودی از زنان در پست‌های مدیریتی و تصمیم‌گیری کشورها حضور دارند،که این وضعیت نشان دهنده عمق چالش هایی است که زنان برای دستیابی به جایگاه شایسته شان پیش رو دارند.

 

وی افزود: در ایران علیرغم آن که قانون اساسی راه را برای حضور زنان در اکثر مناصب تصمیم‌گیری و مدیریت باز گذاشته است با این وجود مشاهده می کنیم کمتر از ۱۰ درصد مشاغل مدیریتی در کشور ما به زنان اختصاص یافته است. دکتر زمانی کیاسری گفت: بررسی ها نشان می دهد در جوامعی که هنوز تعادل مطلوب و قابل قبول و مشارکت عادلانه زن و مرد در فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی فراهم نشده و فرصت منصفانه بروز خلاقیت و استعداد انسانها برقرار نگردیده است، فرآیند توسعه آن گونه که باید موفق نبوده است.

 

وی افزود: توسعه پایدار هنگامی محقق خواهد شد که زن و مرد و همپای یکدیگر مسئولیت توسعه را بر عهده بگیرند. وی افزود: رشد دختران و زنان تحصیل کرده دانشگاهی و پیشی گرفتن آنان از مردان جامعه در چند سال اخیر، لزوم مشارکت زنان در فرآیند مدیریت را بیش از پیش مطرح می‌سازد.

 

دکتر زمانی کیاسری گفت: دکتر روحانی ،رئیس جمهور کشورمان در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ، یکی از محورهای اصلی برنامه خود را « نگاه ویژه به جایگاه زنان و استفاده از توانمندی آنان در رده های مختلف مدیریتی» عنوان کرد، نگاهی که جامعه زنان کشور را امیدوار کرد پس از طی دوره های پرفراز و نشیب ،خود را برای حضور فعال در عرصه های مدیریتی آماده نمایند و فعالیت بیشتری را برای اثبات توانمندی های خود نشان دهند.

 

وی افزود: دکتر روحانی با سپردن کلید معاونت های زنان و خانواده ، حقوقی و همچنین ریاست سازمان محیط زیست به زنان ، گام موثر و جدی برای عمل به وعده های خویش برداشتند تا به توانایی حضور زنان در عرصه های مختلف مدیریتی اذعان نمایند .

 

وی گفت:با این وجود، متاسفانه این نگاه در استان مازندران چندان قابل ملموس نبوده است. وی گفت:درحالیکه بانوان تحصیلکرده و با دانش استان مازندران به عنوان عضوی از جامعه ی ۵۰درصدی زنان کشور نقش موثری  در تحولات سیاسی ، اجتماعی،فرهنگی و اقتصادی ایفاء می کنند ، انتظاردارند تعصبات جنسیتی که موجب عدم بهره گیری از پتانسیل بالقوه آنان گردیده  تغییریابد .

 

وی افزود: با این وجود ، نگاهی به تعداد جمعیت زنان و مردان شاغل در استانداری مازندران ، فرمانداری ها و بخشداری های تابعه و تعداد مدیران زن شاغل در مجموعه دستگاههای اجرایی استان نشان می دهد که زنان مازندران برای رسیدن به جایگاه شایسته خویش راه درازی را در پیش دارند که نگاه مردانه یا بهتر بگوییم نگاه مردسالارانه حاکم بر ارکان تصمیم سازی استان بزرگترین مانع در این مسیر است. وی افزود: بر اساس آمارهای موجود در حال حاضر از تعداد ۱۱۷ پست مدیریتی( به غیر از استاندار ) سهم زنان تنها ۲ سمت بوده که نسبت آن به تعداد مردان مدیر کمتر از ۲ درصد است.

 

وی گفت: اگر مدیرکل اموربانوان و معاون ایشان که لزوماً باید از خانم ها باشند را در این آمار محاسبه نکنیم فقط یک مدیر کل استانداری زن می باشند.دکتر زمانی کیاسری گفت: آنچه مسلم است حاکمیت مردسالارانه، تصور غالب نسبت به توانمندی مردان درمقایسه با زنان و همچنین تصوری که زنان نسبت به مسئولیت های خانوادگی و خانه داری دارند در کنار عدم خودباوری زنان ،باعث کمرنگ شدن حضورآنها در عرصه های مدیریتی شده است.

 

وی با اشاره به نگرش منفی مدیران مافوق در جهت پذیرش زنان در پست‌های کلیدی و مدیریتی گفت: هنگامی که مدیران ارشد به زنان از لحاظ توانمندی و کارآمدی اطمینان ندارند و در مورد موفقیت آنان در سطوح مختلف مدیریتی پیشداوری می‌کنند، مسلماً ارتقای شغلی زنان نیز با مشکل مواجه خواهد شد. وی افزود: متاسفانه به‌رغم همه دستاوردها و موفقیت‌های زنان در عرصه‌های ملی و بین‌المللی، هنوز هم جای زنان در بسیاری از مشاغل و مناصب خالی است و بسیاری از زنان شاغل نیز در جایی مشغول به‌کار هستند که از مهارت‌ها و توانایی‌های بالقوه آنها، به درستی استفاده نمی‌شود.

 

دکتر زمانی کیاسری گفت:اگرچه  نقش آفزینی زنان در عرصه مختلف اجتماعی، طی سالهای اخیر به سرعت افزایش یافته است، اما هنوز هم زنان می‌توانند در این عرصه پیشرفت بیشتری را به دست آورند.وی گفت: این یک واقعیت است که زنان قادرند در سلسله مراتب سازمانی و اداری به بالاترین جایگاه مدیریتی ارتقاء یابند و دستاوردهای پایدارتری را برای جوامع به ارمغان آورند.

 

دکتر زمانی کیاسری تصریح کرد: هرگز نباید از یاد ببریم که  «زنان» کلید رشد و ترقی جوامع به شمار می روند  و مشارکت اجتماعی آنان بر پایه برابری، در همه زمینه‌ها از جمله در فرآیند تصمیم‌گیری و مدیریت ، یکی از پیش نیازهای توسعه پایدار است که کشور ما و همچنین استان ما سخت به آن نیاز دارد.

برچسب ها: دکتر عالیه زمانی
پست قبلی

حمله به محیط‌بان چهاردانگه ای میانکاله با نیسان

پست‌ بعدی

۲۰ آذر ماه بهترین زمان کاشت گندم در مناطق میانبند و کوهپایه

حامد خليلي ازني

حامد خليلي ازني

پست های مرتبط

ویرایش پست
ضرورت توجه دولت به مطالبات برزمین مانده نخبگان
اخبار مازندران

ضرورت توجه دولت به مطالبات برزمین مانده نخبگان

۱ بهمن ، ۱۴۰۳
0
ویرایش پست
حمل و نقل و راه‌های مازندران نیازمند توجه وزارتخانه متبوع
اخبار مازندران

حمل و نقل و راه‌های مازندران نیازمند توجه وزارتخانه متبوع

۱۵ آذر ، ۱۴۰۳
0
ویرایش پست
کمک ۳۴۰ میلیاردی خیران سلامت مازندران به حوزه درمان در سال گذشته
اخبار مازندران

کمک ۳۴۰ میلیاردی خیران سلامت مازندران به حوزه درمان در سال گذشته

۲۳ مرداد ، ۱۴۰۳
0
پست‌ بعدی
ویرایش پست
۲۰ آذر ماه بهترین زمان کاشت گندم در مناطق میانبند و کوهپایه

۲۰ آذر ماه بهترین زمان کاشت گندم در مناطق میانبند و کوهپایه

دیدگاه‌ها 7

  1. احمدی می گوید:
    10 سال پیش

    از پایگاه خبری چهاردانگه می خواهیم ایشان را بیشتر معرفی نماید.

    پاسخ
  2. احمدی می گوید:
    10 سال پیش

    انشا الله خانم دکتر موفق شود با رای آوردن در نمایندگی مجلس ، بتواند برای مشکل بهداشتی چهاردانگه کاری انجام دهد. منطقه چهاردانگه از نظر بهداشتی در مضیقه می باشد.

    پاسخ
  3. روح الله مهدی نژاد می گوید:
    10 سال پیش

    کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من………. الان موقع رای گیری هستش یکی یکی داره سر و کله نامسولان بخش پیدا میشه مگه الان خانم زمانی که عضو هیت علمی دانشگاه مازندران بود برای کیاسر چکار کرد درمانگاه کیاسر شده قتلگاه قراره یکی از اتاقهای خالی و بی مصرف درمانگاه کیاسر را تبدیل کنند به مرده شور خونه تا دوباره کاری نشه هر که رفت اونجا همونجا بشورنش تحویل خانوادش بدن

    پاسخ
    • کیاسری می گوید:
      10 سال پیش

      مشکل بیمارستان کیاسر نبودن امکانات و وسایل و تجهیزات است. هیات علمی بودن یک مسولیت علمی هست و نه عملی. یعنی تدریس در دانشگاه، پرورشی نیروی پزشک متخصص و آموزش به آنها. اصلا بیمارستان کیاسر ربطی به هیات علمی بودن خانم دکتر زمانی نداره. این وظیفه مسولین اجرایی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران هست. ضمنا هیچ پزشک متخصصی بدون وجود امکانات جراحی و اتاق عملی نمی تونه در بیمارستان کیاسر مفید باشه که این هم باز بر می گرده به سو مدیریت دانشگاه علوم پزشکی.

      پاسخ
  4. محسن می گوید:
    10 سال پیش

    ایشان رییس بیمارستان ساری بودند چه ارتباطی با بیمارستان کیاسر دارد. انشا الله نماینده شوند حوزه کاری وسیع تر می شود و این مشکل را حل می کند.

    پاسخ
  5. حمید می گوید:
    10 سال پیش

    خانم دکتر زمانی نوه آیت الله اسد االله زمانی کیاسری از علمای به نام مازندران و چهاردانگه می باشد.

    پاسخ
  6. همکار می گوید:
    10 سال پیش

    با سلام خانم دکتر زمانی یک مدیر توانمند و قوی در کار می باشد حتما
    به عنوان یک نماینده می تواند منشا خدمات خیر باشد با آرزوی موفقیت برای دکتر زمانی کیاسری

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ویرایش پست
    دستگیری قاتل پیرمرد ۸۰ ساله چهاردانگه ای

    دستگیری قاتل پیرمرد ۸۰ ساله چهاردانگه ای

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • متهم به دو فقره قتل در یکی از روستاهای بخش چهاردانگه دستگیر شد

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • تصویر دوربین کیاسر – دامغان ،عالی کلا – وضعیت جاده هم اکنون

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • انتصاب یک چهاردانگه‌ای به عنوان رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

مطالب پر بازدید

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
ویرایش پست
استاد «حسین طیبی» درگذشت

موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

۵ اسفند ، ۱۳۹۶
ویرایش پست
انواع مارهای سمی و نیمه سمی بخش چهاردانگه

انواع مارهای سمی و نیمه سمی بخش چهاردانگه

۴ شهریور ، ۱۳۹۳
ویرایش پست
برگزاری مسابقه نقاشی به مناسبت عید غدیر در چهاردانگه

برگزاری مسابقه نقاشی به مناسبت عید غدیر در چهاردانگه

۱۰ مرداد ، ۱۴۰۰
ویرایش پست
همسر شهید حاجی‌زاده: آقا رضا به آرزویش برای شهادت رسید/ شهدا با برگشت از سفر‌شان دل ما را آرام کردند

همسر شهید حاجی‌زاده: آقا رضا به آرزویش برای شهادت رسید/ شهدا با برگشت از سفر‌شان دل ما را آرام کردند

۲۶ مهر ، ۱۳۹۹
ویرایش پست
فیلم | گفتگوی اختصاصی با رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران

فیلم | گفتگوی اختصاصی با رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران

۱۰ تیر ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
سرپرست بخشداری چهاردانگه منصوب شد

سرپرست بخشداری چهاردانگه منصوب شد

۸ تیر ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
اسامی ۴۳ شهید مازندرانی تجاوز رژیم صهیونیستی

اسامی ۴۳ شهید مازندرانی تجاوز رژیم صهیونیستی

۶ تیر ، ۱۴۰۴
ویرایش پست
پردیس بین الملل، فرصت شکوفایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

پردیس بین الملل، فرصت شکوفایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

۴ تیر ، ۱۴۰۴

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.

  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسر
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.