ایسنا/مازندران کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت بابل گفت: کشاورزان تجهیزات بهداشتی را برای کارگران فراهم کنند تا آنها دچار آلودگی و مبتلا به ویروس کرونا نشوند.
مرتضی مجتبوی در گفتوگو با ایسنا در خصوص مشاغل کشاورزی که در ایام بیماری کرونا مشغول فعالیت هستند اظهار کرد: یکی از مزایای شغل کشاورزی نسبت به سایر مشاغل و صنعت این است که در فضای باز کار می کنند و کمتر دچار بیماری های تنفسی می شوند
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از علائم این ویروس بیماری تنفسی است و اگر مشاغلی در فضای بسته بدون تهویه باشند ممکن است به این بیماری مبتلا شوند
مجتبوی خاطرنشان کرد: کشاورزانی که به عنوان کارفرما کارگرانی را برای کار کردن در زمین کشاورزی به کار می گیرند حتما مراقبت کنند که هیچ کارگری دچار علائم سرماخوردگی و آنفلونزا نباشد چراکه کرونا با چنین علائمی مشابه بوده است
وی گفت: کارفرمایان موظفند به کارگران آموزش بهداشتی لازم را در اختیارشان قرار دهند و کارگران هم از دست دادن به همدیگر خودداری کنند و در هنگام عطسه مراقب باشند تا آلودگی عطسه به کارگر دیگر منتقل نشود
کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت بابل تصریح کرد: کارفرمایان حتما باید برای کارگران یک سرویس بهداشتی را در نظر بگیرند تا آن ها بتوانند حداقل روزی یک بار دست خود را با مایع و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه ضدعفونی کنند
مجتبوی با اشاره به اینکه از مکانی که برای غذاخوری کارگران در نظر گرفته می شود باید کاملا بهداشتی باشد خاطرنشان کرد: کسی که مسئول تهیه غذا است حتما بهداشت فردی را رعایت کند و ظروفی که استفاده می شود هم باید تمیز باشد
وی یاد آور شد: بعضی از کارگران با آب رودخانه یا جوی های آبی که در کنار زمین های کشاورزی وجود دارد دست های خود را می شویند و توصیه ما این است به هیچ عنوان از چنین آب هایی استفاده نشود و بعدها ممکن است علاوه بر بیماری کرونا به بیماری دیگری نیز مثل بیماری روده مبتلا شوند
مجتبوی خاطرنشان کرد: بیماری کرونا حتما جدی گرفته شود و کارفرمایان سعی کنند برای سرو غذای کارگران تجمع ایجاد نکنند و فاصله حداقل یک و نیم متری رعایت شود
ایسنا/مازندران کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت بابل گفت: کشاورزان تجهیزات بهداشتی را برای کارگران فراهم کنند تا آنها دچار آلودگی و مبتلا به ویروس کرونا نشوند.
مرتضی مجتبوی در گفتوگو با ایسنا در خصوص مشاغل کشاورزی که در ایام بیماری کرونا مشغول فعالیت هستند اظهار کرد: یکی از مزایای شغل کشاورزی نسبت به سایر مشاغل و صنعت این است که در فضای باز کار می کنند و کمتر دچار بیماری های تنفسی می شوند
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از علائم این ویروس بیماری تنفسی است و اگر مشاغلی در فضای بسته بدون تهویه باشند ممکن است به این بیماری مبتلا شوند
مجتبوی خاطرنشان کرد: کشاورزانی که به عنوان کارفرما کارگرانی را برای کار کردن در زمین کشاورزی به کار می گیرند حتما مراقبت کنند که هیچ کارگری دچار علائم سرماخوردگی و آنفلونزا نباشد چراکه کرونا با چنین علائمی مشابه بوده است
وی گفت: کارفرمایان موظفند به کارگران آموزش بهداشتی لازم را در اختیارشان قرار دهند و کارگران هم از دست دادن به همدیگر خودداری کنند و در هنگام عطسه مراقب باشند تا آلودگی عطسه به کارگر دیگر منتقل نشود
کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت بابل تصریح کرد: کارفرمایان حتما باید برای کارگران یک سرویس بهداشتی را در نظر بگیرند تا آن ها بتوانند حداقل روزی یک بار دست خود را با مایع و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه ضدعفونی کنند
مجتبوی با اشاره به اینکه از مکانی که برای غذاخوری کارگران در نظر گرفته می شود باید کاملا بهداشتی باشد خاطرنشان کرد: کسی که مسئول تهیه غذا است حتما بهداشت فردی را رعایت کند و ظروفی که استفاده می شود هم باید تمیز باشد
وی یاد آور شد: بعضی از کارگران با آب رودخانه یا جوی های آبی که در کنار زمین های کشاورزی وجود دارد دست های خود را می شویند و توصیه ما این است به هیچ عنوان از چنین آب هایی استفاده نشود و بعدها ممکن است علاوه بر بیماری کرونا به بیماری دیگری نیز مثل بیماری روده مبتلا شوند
مجتبوی خاطرنشان کرد: بیماری کرونا حتما جدی گرفته شود و کارفرمایان سعی کنند برای سرو غذای کارگران تجمع ایجاد نکنند و فاصله حداقل یک و نیم متری رعایت شود