• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 57578اخبار امروز : 1
♥0

حجت الاسلام محمد علی رجبی کیاسری

  • کد خبر : 14354
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۸
حجت الاسلام محمد علی رجبی کیاسری

  محمد علی رجبی کیاسری فرزند احمد در سال ۱۳۳۰ در کیاسر  چهاردانگه به دنیا آمد. او طلبه بوده و بر اساس سند بیوگرافیک ساواک نامبرده دارای تمایلات افراطی مذهبی بوده و در تظاهرات سال ۱۳۵۴ مدرسه فیضیه قم شرکت و ضمن دادن شعارهای مضره مبادرت به نصب اعلامیه به دیوار مدرسه مزبور نمود. لذا […]

 

محمد علی رجبی کیاسری فرزند احمد در سال ۱۳۳۰ در کیاسر  چهاردانگه به دنیا آمد. او طلبه بوده و بر اساس سند بیوگرافیک ساواک نامبرده دارای تمایلات افراطی مذهبی بوده و در تظاهرات سال ۱۳۵۴ مدرسه فیضیه قم شرکت و ضمن دادن شعارهای مضره مبادرت به نصب اعلامیه به دیوار مدرسه مزبور نمود. لذا در تاریخ ۲۷/۹/ ۱۳۵۵ بازداشت و در تاریخ ۱۲/ ۲/ ۱۳۵۶   آزاد گردید.

mohamad ali- rajabi

 

منبع: کتاب انقلاب اسلامی به روایت  اسناد ساواک روز شمار مازندران(ساری) ج ۲ ص393

 

معرفی حجت الاسلام  محمد علی رجبی کیاسری

محمد علی رجبی فرزند حجت الاسلام احمد رجبی و برادر محمد رجبی مداح و تعزیه خوان مشهور کشور در سال ۱۳۳۰ در شهر کیاسر متولد شد. بعد از گذراندن مقدمات تحصیلی در کیاسر عازم حوزه علمیه قم شد. وی  در مبارزات علیه رژیم سابق  شرکت فعال داشت به همین دلیلبازداشت و به مدت  شش ماه زندانی شد.

 

ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مسئول کمیته انقلاب اسلامی کیاسر و بعد هم در سپاه استان مرکزی  خدمت نمود. اکنون در حوزه علمیته امامیه ساری و سردفتری ازدواج مشغول می باشد.

 

رجبی کتاب شرم خنجر را در تعزیه به رشته تحریر در آورد و در زمینه تعزیه که در خاندانش به صورت مورثی  جریان دارند تحقیق پژوهش نموده و مقالات  در این زمینه به نگارش در آورده است.

getFile

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=14354

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. در خصوص جاده بین مزارع که مهندس یوسفی کیاسری عضو محترم شورای شهر در این خصوص مسئول اجرای پروژه مذکور بوده اند، آیا تا کنون به نتیجه کامل رسیده است؟

  2. چرا اعضای محترم شورای شهر به خصوص ریاست محترم شورای شهر در خصوص کارهای انجام گرفته ( بیلان کاری و عملکرد اعضای شوراها در طول خدمت سپری شده) و همچنین کارهایی را که در آینده انجام خواهند داد (برنامه ریزی )اطلاع رسانی صورت نمی پذیرد.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.