• امروز : جمعه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 6 November - 2026
کل اخبار 57698اخبار امروز : 22
♥0

“باداب سورت” به جز بازدیدهای محدود بسته شد

  • کد خبر : 25945
  • ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۴
“باداب سورت” به جز بازدیدهای محدود بسته شد

چشمه سورت به صورت محدود و مخصوصا برای گردشگران خارجی بازدیدهایی را از سورت گذاشته ایم.

 

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، دلاور بزرگ نیا؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در نشستی خبری به مناسبت روز جهانی گردشگری خواستار افزایش کمی و کیفی همکاری رسانه ها با نهادهای دخیل در امر گردشگری شد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در ادامه به آخرین نتایج رسیدگی به وضعیت باداب سورت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه ۷۴ هکتار از عرصه فنس کشی شده است  و فعلا حفاظت از این مجموعه بسیار آسیب دیده را در اختیار داریم و از تورهای گردشگری هم خواسته ایم تا به سامان شدن این چشمه از ارائه خدمات گردشگری در این حوزه خودداری کنند البته به صورت محدود و مخصوصا برای گردشگران خارجی بازدیدهایی را از سورت گذاشته ایم.

 

بزرگ نیا درباره وضعیت چشمه سورت و محصور بودن آن گفت: این چشمه طبیعی برای بازیابی و احیای چشمه محصورشده است اما گردشگران و طبیعت گردان می‌توانند از دور نظاره‌گر این اثر طبیعی باشند.

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران یادآور شد: در روزهای اخیر نیز شماری گردشگری خارجی و اروپایی برای بازدید از چشمه طبیعی سورت به استان سفرکرده‌اند و این‌گونه نیست که چشمه به روی گردشگران بسته باشد.

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=25945

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. به عبارتی برای حفظ ابرو برای گردشگر خارجی باز است اما داخل برای مردم خودمون خیر جای اعتراض هم که ندارند بروند اعتراض کنند اما گردشگر خارجی شاید خلاصه گزارشش از جایی سر در بیاره بعد یرای ما بد میشه شاید مورد بازخواست قرار بگیریم بخاطر همین گردشگر خارجی بلا مانع است

  2. خوبه بذارن نابود شه؟با این روندی که داره اگه ازش محافظت نشه به زودی چیزی از سورت نمیمونه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.