پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

۴۳ روستای بخش چهاردانگه مدرسه ندارند

معاون فرماندار ساری گفت: ۴۳ روستای بخش چهاردانگه ساری از وجود مدرسه بهره‌مند نیست.

1

 

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از (ایسنا)، اسماعیل حسن‌زاده در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی مرکز مازندران اظهار کرد: نیازمند آمار دقیق هستیم تا بی‌سوادی را ریشه‌کن کنیم. می‌توان از ظرفیت بسیج برای شناسایی افراد بی‌سواد بهره برد. با مشخص شدن آمار، سوادآموزی افراد به آسانی انجام می‌شود. دبیرخانه نسبت به جمع‌آوری آمار بی‌سوادان به کمک بخشداران اقدام کند و البته از ظرفیت خانه بهداشت نیز می‌توان استفاده کرد.

 

وی با اشاره به برگزاری جشن باسوادی در سال ۸۸ که در مرکز استان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به برگزاری آن مراسم، امروز نباید در ساری فرد بی‌سواد داشته باشیم. برای رسیدن به آمار واقعی، نیازمند پالایش سراسری هستیم. نهضت سوادآموزی این آمادگی را دارد به سرعت برای این افراد کلاس آموزشی تشکیل دهد.

 

حسن‌زاده با اشاره به اینکه سواد با مساله بزه‌کاری اجتماعی رابطه نزدیکی دارد و تعداد بسیاری از زندانیان، دارای تحصیلات پایین هستند، ادامه داد: مازندران باسوادترین استان کشور است و ساری نیز در میان شهرستان‌های استان در رتبه نخست قرار دارد.

 

معاون فرماندار ساری با بیان اینکه ۴۲۰ نفر از اولیای دانش‌آموزان در ساری بی‌سواد بودند، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۱۵۰ نفر جذب شده و در کلاس‌های سوادآموزی شرکت می‌کنند.

 

رمضان رضایی‌راد، بخشدار مرکزی شهرستان ساری نیز در این نشست تصریح کرد: ریشه‌کن کردن بیسوادی از برنامه‌های مهم نظام اسلامی است و دستگاه‌های مختلف در این زمینه باید همکاری کنند. اگر آمار دقیقی از تعداد بی‌سوادان داشته باشیم می‌توان برای سوادآموزی آنها برنامه‌ریزی کرد. این مباحث باید در شورای آموزش و پرورش نیز مطرح شود تا همکاری در این زمینه افزایش یابد.

 

اسماعیل امینی، بخشدار چهاردانگه نیز در این نشست اظهار کرد: شناسایی افراد بی‌سواد از طریق بهورزان، دهیاران و شوراها در منطقه چهاردانگه صورت گرفت.

 

وی با اشاره به اینکه ۴۳ روستای منطقه چهاردانگه مدرسه ندارد و دانش آموزان این روستاها برای ادامه تحصیل به روستاهای دیگر مراجعه می‌کنند، افزود: ریشه‌کن کردن بی‌سوادی در منطقه در دستور کار قرار دارد.

 

1 نظر
  1. ناشناس می گوید

    ایا از لحاظ اقتصادی به صرفه است روستا هایی که به دلیل سیاست غلط اقتصادی بخش های کشاورزی و صنعتی اش دچار اسیب شدند وجذب سرمایه گذاری برای ارتقا بخشی انجام نشده بیان برای خانه های خالی از سکنه مدرسه بسازیم برای دو دانش اموز میلیون ها تومان هزینه ساخت مدرسه متعاقب ان جذب معلم و هزینه ی نگهداری مدرسه کنیم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.