به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش منطقه چهاردانگه؛ «سلمان ستاری» صبح امروز با حضور در آئین نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید، ضمن تقدیر و تشکر از تلاش مجموعه آموزش و پرورش چهاردانگه و تبریک به دانش آموزان، چهاردانگه را با وجود تمام محدودیت هایش منطقه ای موفق قلمداد کرد و افزود: «درخشش دانش آموزان و فرهنگیان گواه بر این ادعاست که چهاردانگهای ها در اقصی نقاط کشور برجسته اند.»
این مقام مسئول با اشاره به گستردگی منطقه چهاردانگه و سختی خدمات رسانی دستگاه ها به نقاط مختلف، تاکید کرد: «باید نگاه ویژه ای به این منطقه شود تا محدودیت های دانش آموزان باعث جلوگیری از شکوفایی استعداد هایشان نشود.»
وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به پر خیر و برکت بودن سال تحصیلی جدید برای دانش آموزان و فرهنگیان اظهار کرد: «با درایت کادر آموزش و پرورش ارتقاء کیفیت تحصیلی دانش آموزان و در نهایت ارتقاء سطح علمی منطقه دور از دسترس نیست.»