دکتر کاظم جلالی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور؛ خلیل آقایی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی، قباد افشار رییس سازمان امور ارضی کشور، دکتر سیدرمضان شجاعی کیاسری و مهندس محمد دامادی نمایندگان شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، دکتر بابایی رئیس منابع طبیعی استان مازندران و حیدرپور رییس جهاد کشاورزی استان مازندران از کارخانه سیمان کیاسر بازدید نمودند.
اسماعیل امینی بخشدار چهاردانگه در گفت گو با خبرنگار چهاردانگه ساری در شهر کیاسر با اعلام این خبر که کارخانه سیمان کیاسر توسط دکتر کاظم جلالی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، خلیل آقایی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی، قباد افشار رییس سازمان امور ارضی کشور، دکتر سیدرمضان شجاعی کیاسری و مهندس محمد دامادی نمایندگان شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، دکتر ستار بابایی منابع طبیعی استان مازندران و دلاور حیدرپور رییس جهاد کشاورزی استان مازندران بازدید به عمل آمد، افزود: در این بازدید مشکلات معدن کارخانه سیمان کیاسر مورد بررسی قرار گرفت.
اسماعیل امینی مشکلات معدن کارخانه سیمان را از لحاظ کیفی و معارضات اجتماعی برای اهالی روستای ترکام دانست و افزود انفجارات معدن کارخانه سیمان از جمله نارضایتی های به وجود آورده است.
اسماعیل امینی بخشدار چهاردانگه اظهار داشت مسئولان کارخانه سیمان در خواست انتقال معدن کارخانه را دارند و معدن دور تر از روستای ترکام انتقال داده شود افزود همین انتقال با توجه به پوشش گیاهی و جنگلی آن منطقه مشکلات جدیدی ایجاد می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه اجرای این طرح نیاز به کارشناسی دارد عنوان کرد در همین مورد نیز جهت جلوگیری از دوباره کاری، این موضوع از سوی کارشناسان زمین شناسی بررسی می شود.
بخشدار چهاردانگه ساری با اعلام اینکه در بررسی مشکلات کارخانه سیمان کیاسر با کلیات طرح موافقت به عمل آمد، افزود: مقرر گردید کارشناسان زمین شناسی پیرامون زمین معدن کارخانه سیمان نظر کارشناسی خود را اعلام کنند.
سلام . منظور از کارخانه سیمان کیاسر همان کارخانه ای است که در ترکام واقع می باشد. حدود ۶ سال پیش که موضوع احداث کارخانه مطرح شده بود، این مشکلات پیش بینی میشد که روزی مثل کارخانه سیمان نکا مشکلاتی برای روستاییان و مزارع اطراف بوجود آید متاسفانه از کارشناسان بومی و محلی که اشراف بر اوضاع اقلیمی و اجتماعی منطقه دارند، استفاده نشده است مثل همین جاده ساری به کیاسر که پیشنهاد شده بود از تاکام تا گرماب بطول حدود ۲۰ کیلومتر جاده از داخل رودخانه و زمین کشاورزی عبور کند و حتی با نصف هزینه ایی که برای سد ساختن و جلوگیری از رانش کوه ها و از بین بردن درختان و برهم خوردن محیط جنگلی صرف شد می توانستند زمینهای کشاورزی خریداری شود که نشد و هنوز هم جاده از تاکام تا گرماب مشکل اساسی دارد و یک روزی ایجاد خواهد شد. در مورد کارخانه سیمان کیاسر وضع بهمین صورت است. بهتر آن بود و هست که کل روستا و زمین اطراف خریداری شود. چون که فعلاً ارزش زمین و ایجاد سکونت در ترکام با اینهمه گرد و خاک و صدای ترسناک بشدت افت کرده است این به نفع مردم و کارخانه بوده و هست که اطراف کارخانه تا شعاع ۱۰ کیلومتر خالی از سکنه باشد. فقط نظرم را که قبلاً بیان کرده بودم، یادآوری نمودم