• امروز : جمعه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 6 November - 2026
کل اخبار 57702اخبار امروز : 26
♥0

راهداران مازندرانی در گردنه‌های برفگیر مستقر شدند

  • کد خبر : 107168
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۴
راهداران مازندرانی در گردنه‌های برفگیر مستقر شدند

عباسعلی نجفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مجموع این خطه شمال کشور ۱۹ گردنه برفگیر و صعب العبور با سه هزار و ۶۰۰ کیلومتر مسافت دارد که با پیش بینی هواشناسی مبنی بر احتمال شروع بارش باران و برف در روزهای آینده، راهداران این استان در این گردنه ها […]

عباسعلی نجفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مجموع این خطه شمال کشور ۱۹ گردنه برفگیر و صعب العبور با سه هزار و ۶۰۰ کیلومتر مسافت دارد که با پیش بینی هواشناسی مبنی بر احتمال شروع بارش باران و برف در روزهای آینده، راهداران این استان در این گردنه ها و مناطق برفگیر مستقر و به حالت آماده باش درآمدند.

وی اضافه کرد : همساله در آستانه زمستان ۳۳ گروه راهداری با ۲۵۰ دستگاه ماشین آلات و  تجهیزات زمستانی باحدود ۳۰۰ نیروی راهدار در گردنه های برفگیر اصلی و فرعی در این استان مستقر می شوند که در حال حاضر بخشی از این نیروها در محورهای اصلی و شریانی استان شامل هراز، کندوان، سوادکوه، گلوگاه( گلوگاه- سمنان) مستقر هستند.

وی خاطرنشان کرد : در دو فصل راهداری زمستانی ( یکسال گذشته) ۱۸ دستگاه ماشین آلات و تجهیزات راهداری جدید به ناوگان زمستانی این خطه شمال کشور اضافه شد که می تواند راهداری زمستانی را تا حد زیادی نسبت به سنوات گذشته تسهیل کند.

به گفته وی راهداران حداقل تا پایان هفته جاری تا فروکش کردن برف و یخبندان در گردنه های برفگیر حضور خواهند داشت.

مازندران ۱۰ هزار و400 کیلومتر راه ارتباطی دارد که از این میزان حدود سه هزار و ۶۰۰ کیلومتر آن  را محورهای اصلی  شامل کندوان، هراز و فیروزکوه  راه ارتباط مازندران با پایتخت و غرب کشور و محور کیاسر هم ارتباط این استان با سمنان و گلوگاه در شرق نیز ضمن راه ارتباطی میان بر با دامغان یکی از محورهای اصلی ارتباطی این استان با شرق کشور است.

در نیمه نخست سال جاری ۳۳۱ میلیون تردد در محورهای استان مازندران به ثبت رسید که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی این خطه شمال کشور است که عمده آنها دارای گردنه های برفگیر و صعب العبورند و این استان در بین ۳۱ استان کشور از لحاظ تردد خودرویی رتبه سوم کشور را پس از تهران و البرز دارد.

این در حالیست با وجود ورود ۱۸ دستگاه ماشین آلات جدید راهداری زمستانی همچنان میانگین عمر ناوگان زمستانی مازندران بیش از ۲۰ سال است.

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=107168

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.