• امروز : سه‌شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 3 November - 2026
کل اخبار 57609اخبار امروز : 32
♥0

محوطه باستانی وستیمن چهاردانگه ساری به عنوان سایت موزه اعلام شد.

  • کد خبر : 31237
  • ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۷
محوطه باستانی وستیمن چهاردانگه ساری به عنوان سایت موزه اعلام شد.

کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران از ثبت محوطه باستانی وستمین چهاردانگه ساری در فهرست آثار ملی خبرداد.

 

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه: دلاور بزگ نیا روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت که محوطه باستانی وستمین چهاردانگه ساری به شماره ۳۱۳۳۸ در فهرست آثار ملی ثبت شد.

 

وی ادامه داد : اوایل امسال در جریان عملیان حفاری برای انتقال خطوط لوله گاز از دامغان به نکا در مرتع لت سر واقع در روستای وستمین ساری این محوطه باستانی نمایان شد .

 

مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: بعد از انجام تحقیقات و کاووش محوطه وستمین و بقایای گورستان دراین محوطه ، قدمت این محل به دوره اشکانی مشخص شد .

 

وی افزود : با انجام حفاری و پژوهش دراین مجموعه ابزار های جنگی ، سفالینه ، سر نیزه ، انواع جواهرات و اشیاء تزیینی و گورهای دخمه ای یافت شد .

 

به گفته بزرگ نیا همچنین با اعلام سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور ، محوطه باستانی وستیمن چهاردانگه ساری به عنوان سایت موزه اعلام شد.

 

پیش ازاین مازندران یک سایت موزه گوهر تپه بهشهر داشت .

 

مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه سایت موزه فضای خوبی برای به نمایش گذاشتن تاریخ کهن هر منطقه است ، ادامه داد : با توجه به آثارکشف شده در محوطه وستمین چهاردانگه ساری این فضا و بستر برای عرضه میراث کهن جامعه ما وجود دارد .

 

وی افزود : هم اکنون پرونده بیش از ۲۰ اثر تاریخی مازندران برای ثبت در فهرست آثار ملی ارسال شد که روند ثبت این آثار تا پایان امسال انجام می شود ./ایرنا

 

 

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=31237

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. از زحمات جناب اقای امینی بخشدار چهاردانگه و اقای نقی شریعت ریاست شورای اسلامی شهر جهت پیگیری امور سپاسگزاریم بی تردید اگر این مورد پیگیری بیشتری شود و موزه ای در شهر کیاسر ایجاد شود خیلی در رونق شهر نقش دارد .امینی ، شریعت و جهان ارا کیاسر را نجات دهید اگر شما سه تا با هم باشید کیاسر را ۲۰ سال پیش می برید وگرنه کیاسر ۵۰ سال عقب می افتد به حرفهایم فکر کنید.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.