عضوهیات علمی دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه از برگهای سبز گیاه خار مریم به صورت خام و تهیه سالاد و در مراحل اولیه رشد استفاده می شود گفت: از ریشه و ساقه هوایی آن در تهیه مربا بک و از دانه خار مریم به صورت جوشانده استفاده می شود.
اکبرزاده گفت: عمده ترکیبات این گیاه شامل سلینم، گلیسین، نیاسین، تیرامین، و سیلی مارین می باشد.
وی به خواص درمانی گیاه خار مریم اشاره کرد و اظهار داشت: از برگ و ریشه گیاه خار مریم در رفع سر دردهای یکطرفه، رفع خستگی ناشی از کار زیاد، رفع کهیر و از دانه گیاه در رفع مسمومیت کبدی و ترمیم عضله کبد استفاده می شود.
عضوهیات علمی دانشگاه علومکشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: گیاه خار مریم ضد سرطان، کاهنده چربی خون و کلسترول خون، ضد ویروس، ضد افسردگی، ضد ورم و محافظ کبد است.
اکبرزاده اظهار داشت:گیاه خار مریم هیچگونه سمیتی ندارد و می تواند به صورت مداوم مصرف شود.