به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه ساری به نقل روابط عمومی آموزش و پرورش منطقه چهاردانگه، مسعودیان زاده، رییس اداره گفت: در روز چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ چهارمین روز بزرگداشت ایام الله دهه مبارک فجر، دبستان خیر ساز سه کلاسه پیشوای خوارخون محله با حضور واحدی، فرماندار شهرستان ساری، شیرزاد مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان مازندران، شعبانی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان، امینی بخشدار چهاردانگه و دیگرمسئولین منطقه، دانش آموزان و اهالی روستای خوار خون محله افتتاح شد.
این دبستان سه کلاسه که زمین آن توسط خیرینی از روستای خوارخون محله اهدا شد؛ با هزینه ای بالغ بر ۱۸۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال احداث شد؛ که ریال۶۰۰۰۰۰۰۰۰ ریال توسط حسن ناصری (خیّرمدرسه ساز) و مابقی هزینه توسط اداره کل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران ساخته است.
این دبستان ۲۴ نفر دانش آموز در حال تحصیل دارد که قبل از احداث این مدرسه، در کانکس مشغول تحصیل بودند.
سلام
از اینکه مدرسه سازی عملی بسیار پسندیده و دارای اجر و ثواب بس طولانی برای یک خیر مدرسه ساز است شکی در آن نیست اما با توجه به مهاجرت جوانان جویای کار به شهر های دور و نزدیک و خالی شدن روستا های منطقه از جمعیت آیا آینده نگری و کارشناسی در این زمینه صورت گرفت؟ و امسال مدرسه ای که ۲۴ دانش آموز دارد در دو سال آینده چند دانش آموز در این مدرسه مشغول به تحصیل خواهند بود ؟ آیا نمی شد به شکلی دیگر و با هزینه ای کمتر و مدیریت صحیح منابع مالی که همیشه آ پ از آن رنج می برد ادامه تحصیل این گروه از دانش آموزان را فراهم می کردند؟ چرا از تجربه ساخت مدارس در روستا های دیگر منطقه که خیلی از آن ها در کمترین زمان بعد از افتتاح بسته شدند ( کاهش نُرم دانش آموزی) استفاده نمی شود؟ نمونه ی آن یک کمی بالاتر روستای تیرجاری و یک کمی پاینتر خواخون رودبار . و نمونه های بسیار دیگر.
در هر صورت قدم برداشتن برای دانش آموزان با استعداد منطقه جای تقدیر و تشکر دارد اما نه با هدر دادن سرمایه ملی ؟
با تشکر ازبچه های پایگاه خبری بابت گزارشات متنوع وجذاب که باعث همدلی چهاردانگه ای ها شدنداز استاد حامد خلیلی تقاضا دارم باتوجه به فرا رسیدن اولین سالگرد معلم محبوب,دلسوز و فداکار مرحوم حسین امینی,تحقیقی کاملی از این معلم والا داشته باشند ودر اختیار کاربران قرار دهند.
خدا از جناب ناصری قبول کنه……
تبریک میگم
سلام
با نظر آقا معلم موافقم
خیلی از روستاهای منطقه چهاردانگه دارای مدارس زیبا بودند که روزگاری بیش از ۲۰۰ دانش آموز داشت ولی به دلیل مهاجرت به شهر این مدارس الان بسته است برای روستای خارخون که بچه داخل کانکس در میخوندن بهتر بود با هزینه ای کمتر مدرسه ای ساخته شود چون ۲۴ دانش آموز بیشتر ندارد و سالهای بعد کمتر و کمتر می شود و این مدرسه خالی از دانش آموز می شود . اگه با نگاه کارشناسانه این کار انجام می گرفت خیلی بهتر بود . این ۱۸۵ میلیون می توانست برای جوانان روستای خارخون نوعی کارآفرینی صورت گیرد …..