به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه نیوز به نقل از خبرگزاری صدا وسیما مرکز مازندران، رضا پورفلاح با اعلام این خبر گفت: در کشت پاییزه (مناطق بالادست) ۳۸ هکتار گل محمدی و در کشت بهاره ۸۳ هزار و ۷۵۳ نهال در ۵۰ هکتار زمین های مستعد شیب دار شهرستان ساری کشت شده و این روند ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری زمان برداشت گل محمدی در منطقه دودانگه این شهرستان را نیمه دوم اردیبهشت تا نیمه نخست خرداد اعلام کرد و افزود: این محصول در نخستین سال پس از کاشت، آغاز به گلدهی ۵۰۰ تا ۷۰۰ کیلوگرمی در هکتار کرد و سالانه این میزان افزایش یافته و در سال پنجم به ۴ تا ۷ تن در هکتار خواهد رسید.
پورفلاح با بیان اینکه برداشت گل مهمترین، حساس ترین و پرهزینه ترین بخش تولید این محصول است گفت: برداشت گل محمدی قبل از طلوع آفتاب، در هوای خنک و روزانه انجام و فوری برای گلاب گیری انتقال داده می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اینکه در گلاب گیری به روش سنتی و صنعتی باید از ابزار سالم استفاده شود، از برگزاری چهارمین جشنواره گل محمدی و گیاهان دارویی ۲۲ تا ۲۴ خرداد امسال در روستای سنگده از توابع بخش دودانگه این شهرستان خبر داد.