• امروز : شنبه, ۱۶ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 7 November - 2026
کل اخبار 57707اخبار امروز : 4
♥0

پای زنان مازندرانی به حوزه‌های نام نویسی مجلس باز شد

  • کد خبر : 108554
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۷:۲۷
پای زنان مازندرانی به حوزه‌های نام نویسی مجلس باز شد

رئیس ستاد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران دوشنبه شب به خبرنگار ایرنا گفت که در مجموع طی دو روز گذشته ۵۴ نفر با مراجعه به حوزه‌های تعیین شده ثبت نام کردند، اگر چه مدارک یک داوطلب هنوز ناقص است و قرار است تکمیل شود. حسین حسن‌نژاد افزود: در دومین روز بیشترین تعداد […]

رئیس ستاد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران دوشنبه شب به خبرنگار ایرنا گفت که در مجموع طی دو روز گذشته ۵۴ نفر با مراجعه به حوزه‌های تعیین شده ثبت نام کردند، اگر چه مدارک یک داوطلب هنوز ناقص است و قرار است تکمیل شود.

حسین حسن‌نژاد افزود: در دومین روز بیشترین تعداد ثبت نامی ها با هفت داوطلب در شهرستان بابل و کمترین نیز با یک داوطلب مربوط به حوزه انتخابیه نور و محمودآباد بود. 

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با اعلام این که تاکنون هیچ یک از نمایندگان کنونی مازندران در مجلس برای نام نویسی داوطلب نشده اند، توضیح داد: هم به دلیل جلسات مکرر در مجلس و هم به این دلیل که سال های قبل نیز حضور نمایندگان وقت مجلس برای ثبت نام با تاخیر همراه بود، این وضعیت طبیعی به نظر می‌رسد.

نام نویسی داوطلبان نامزدی نمایندگی مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز یکشنبه در استان مازندران همراه با سراسر کشور آغاز شد. مهلت ثبت نام داوطلبان یک هفته بوده و تا پایان زمان تعیین شده ۱۶ آذرماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان در این مدت هر روز تا ساعت ۱۸ عصر فرصت دارند با حضور در ستادهای تشکیل شده در حوزه های انتخابیه و یا وزارت کشور کار ثبت نام را انجام دهند.

استان مازندران دارای ۹ حوزه انتخابیه و ۱۲ کرسی در مجلس شورای اسلامی است که بابل و قائمشهر و ساری سه حوزه انتخابیه در مازندران هستند که هر یک ۲ کرسی در مجلس دارند.

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=108554

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.