به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، عباس رشیدی امروز در حاشیه بازدید از مراحل احداث نیروگاه زبالهسوز ساری، پروژه احداث نیروگاه زبالهسوز را پروژه ملی در شهرداری مرکز استان دانست و اظهار داشت: احداث و راه اندازی نیروگاه زبالهسوز به حجم ۴۵۰ تن با سه خط موازی با ظرفیت هر کدام روزانه ۱۵۰ تن در فضایی به مساحت چهار هکتار در شهرک صنعتی شماره یک ساری در سالهای اخیر اجرایی شد.
وی افزود: تاکنون عملیات محوطهسازی، تسطیح کل سایت، دیوارکشی ، کانال و راههای دسترسی و حصار پیرامونی آن نهایی شده است.
رشیدی، احداث ساختمان پیت و کوره، سوله بویلرها، سازه فن ، ساختمان توربین، بخشی از اسکلت ساختمان تصفیه آب و ساختمان اتاق کنترل الکتریکی را از اقدامات دیگر در این پروژه عنوان کرد و گفت: ابنیههای نیروگاه زباله سوز پیشرفت فیزیکی ۴۱ درصدی داشته که شامل آمادهسازی سایت، احداث کانالها، حصار و راههای دسترسی تاسیسات زیربنایی، شمعکوبی ، تحکیم بستر بوده است.
وی به اجرای عملیات تحکیم بستر زمین با اجرای ۹۰ شمع درجا به عمق متوسط ۲۵ متر و ۱۹۰ شمع کوبشی به عمق ۱۲ متر در زیر فندانسیون تجهیزات و ساختمانهای اصلی اشاره کرد و افزود: ۶۰ درصد تجهیزات شامل قطعات بویلرها، اسید اسکرابر، غبارگیر و جرثقیل ای سقفی در دو مرحله حمل و در سه سوله شهرک صنعتی شماره یک ساری نگه داری میشود.
معاون فنی عمرانی شهرداری ساری، اخذ مجوز نهایی زیست محیطی احداث نیروگاه زبالهسوز را یکی از دلایل تاخیر در اجرای آن نسبت به برنامه زمانبندی شده دانست و گفت: با مکاتبات به عمل آمده و برگزاری جلسات مختلف در مرداد ماه ۹۵ مجوز نهایی زیست محیطی اخذ شد.
وی از دیگر دلایل تاخیر در اجرای این پروژه را وضعیت نامناسب مقاومت خاک در شهرک صنعتی شماره یک عنوان کرد و ادامه داد: بر این اساس در این پروژه، عملیات تحکیم بستر زیر فندانسیون ساختمانهای صنعتی عملیاتی شد و پس از آن شمعهای کوبشی و درجا در سال ۹۳ اجرایی شد.
رشیدی به تاکید موکد شهردار ساری مبنی بر اولویت قراردادن و تسریع در روند اجرای پروژه اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه احداث نیروگاه زباله سوز پروژه ای ملی محسوب میشود و یکی از دغدغههای دولت در استانهای شمالی بحث زباله بوده هر هفته نماینده ویژه استاندار مازندران، مدیرکل دفتر امور شهری، نماینده فرماندار شهرستان ساری و برخی از مسئولان استانی ضمن بازدید از روند اجرایی احداث این نیروگاه ، پیگیریهای مربوطه در زمینه تامین بودجه دولتی برای تامین اعتبار این پروژه صورت می گیرد.
معاون فنی عمرانی شهرداری ساری خاطرنشان کرد: این پروژه ملی با پیشرفت فیزیکی مطلوب در حال اجرا بوده و به شرط تامین بودجه دولتی مورد نیاز در سال آینده به بهره برداری می رسد