گزارش اختصاصی پایگاه خبری چهاردانگه، عصر دیروز نشست صمیمی اهالی رسانه چهاردانگهای مقیم ساری با علیاصغر یوسفنژاد در دفتر وی در خیابان ۱۵ خرداد برگزار شد. در ابتدای این نشست، دکتر یوسفنژاد با بیان اینکه به دلیل ۲ دوره حضور در مجلس از مشکلات و معضلات چهاردانگه آگاه هست، از اهالی رسانه خواست تا موارد و دیدگاههای خود را بیان کنند و در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت و از طرحها و برنامههای خود برای برونرفت بزرگترین اما محرومترین بخش ساری سخن گفت.
وی که امروز تجربه ۲ دوره حضور در مجلس، و معاونت وزیر اقتصاد را در کارنامه دارد، سعی میکرد به دور از هیاهوی وعده و وعیدهای انتخاباتی، با آرامشی خاص پاسخگوی سوالات و مسائل مطرحشدهی خبرنگاران باشد، و همین نکته باعث شد ذهنم به این موضوع معطوف شود که آیا وی همان یوسفنژاد پرهیاهوی پارلمان ایران است که در شهریور ۸۸ با ایراد نطقی آتشین، در جلسه بررسی رای اعتماد مجلس، به کابینه پیشنهادی احمدی نژاد رای منفی داد و در مدت حضورش درمجلس، با ۷۶۰ اظهارنظر در صحن مجلس شورای اسلامی، رکورددار نمایندگان استانهای شمالی است؟
یوسفنژاد که دقیقا ۳۰ سال تجربه را – از روزی که به عنوان شهردار پا به عمارت شهرداری ساری نهاد تا روزی که از معاونت وزیر اقتصاد برای نامزدی در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود استعفا داد – در کارنامه دارد، دلیل استعفای خود را خدمت به استان و حوزه انتخابیه ساری و میاندورود عنوان کرد و گفت: با تجاربی که در طول سالهای اخیر، چه در حوزه قانونگذاری و نظارت، چه در حوزه اجرایی کسب کردم نیاز دیدم به عنوان نماینده مجلس، بهتر میتوانم به مناطق محرومی چون چهاردانگه، مردم حوزه و استان، و حتی کشورم خدمت کنم که شاید دیگران نتوانند.
مردم چهاردانگه در تصمیمات سیاسی حضوری فعال دارند
نماینده سابق مردم ساری و میاندورود، با بیان اینکه نسبت به چهاردانگه ذهنیت خوب و مثبتی دارد، فضای مذهبی، نیروی انسانی، مدیران کارآمد و دیگر ظرفیتهای چهاردانگه را قابل توجه دانست و گفت: اینکه ۶ دوره از ۹ دوره انتخابات مجلس، یک نماینده ساری از بخش چهاردانگه بوده نشاندهنده این است که مردم این منطقه در تصمیمات سیاسی حضوری فعال دارند و از همگرایی و همفکری سیاسی برخوردارند.
وی مهاجرت، زمینهای کشاورزی کمبازده، فاصله روستاها و نبود امکانات رفاهی را از مهمترین دلایل عقبماندگی چهاردانگه عنوان کرد و گفت: این به این معنا نیست که اقداماتی برای رفع این معضلات صورت نگرفته است، به عینه در افکار و برنامههای عمومی نمایندههای حوزه دیدم که به چهاردانگه توجه دارند و برای رفع معضلات این بخش تلاش میکنند، اما شاید کافی نبوده و مسلما حق مردم بیش از این است و جا دارد روی رفع مشکلات این منطقه، بیشتر کار شود.
ایدهی بزرگ من برای توسعه بخش چهاردانگه، ایجاد کارگروهی ۵۰ نفره است
یوسفنژاد، در ادامه از علاقمندی خود برای انجام اقدامات موثر برای چهاردانگه گفت و گفت: ایدهی بزرگ من برای توسعه بخش چهاردانگه، ایجاد کارگروهی ۵۰ نفره، از روستاهای مختلف شامل، معتمدین، تحصیلکردهها، کارآفرینان منطقه، جوانان و صاحبنظران است که با شناسایی راههای توسعه روستاهای مختلف این بخش، با اتحاد و همکاری سایر دستاندرکاران، در راستای اجرایی کردن اهداف، گام برداریم.
نماینده سابق مردم ساری در مجلس، که از معدود نمایندگان شمالی است که عضویت سه کمیسیون صنایع و معادن، آئین نامه داخلی و اصل ۴۴ را تجربه کرده، کسب تجربه و حضور در کار اجرایی و معاونت وزیر اقتصاد را برگ زرین دیگری در کارنامهاش توصیف کرد و افزود: البته در مدت حضورم در مجلس، هرگز نمایندهای ضعیف نبودم آمار و اسناد نشان میدهد که در مسائل کلان و مهم، صاحبنظر و تاثیرگذار بودم و در طرحها و لوایح، اعلام نظر میکردم اما در این دوره میخواهم با تلفیق ۲ تجربه مهم (قانونگذاری و اجرا)، به پیشرفت و توسعه حوزه انتخابیه و استانم کمک کنم.
وی، با بیان اینکه تجربه عضویت در«هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین» را پس از جدایی از بهارستان هم در کارنامه دارم، گفت: به دلیل همسویی با دولت، میتوانم تاثیرگذاری بیشتری برای رفع معضلات چهاردانگه و در سطحی بالاتر موانع توسعه حوزه و استان بردارم.
راه برونرفت چهاردانگه از معضلات موجود، بکارگیری مدیران قوی و شایسته است
یوسفنژاد، یکی از راهحلهای برونرفت چهاردانگه از معضلات موجود را، بکارگیری مدیران قوی و شایسته دانست و تصریح کرد: مدیران قوی و شایسته، حتی اگر با نمایندگان مجلس، ناهمسوباشند کارایی بیشتری از مدیران ضعیف و همسو دارند طبیعتا ترکیب مدیران قوی و همسو با نمایندگان و مسئولان، اثرگذاری بیشتری دارد و توسعه این بخش، مسیر آسانتری خواهد داشت.
نکته جالب این نشست این بود در حالی که اصحاب رسانه چهاردانگه، هر یک مشکلات اقتصادی، فرهنگی، ورزشی، پزشکی و … را به عنوان مهمترین معضل چهاردانگه مطرح میکردند، یوسفنژاد، ضمن پذیرش همه موارد ذکر شده، مشکل اصلی چهاردانگه را «سیاسی» دانست و بیان کرد: با آنکه چهاردانگه در اکثر دورهها، یک کرسی مجلس حوزه ساری را در اختیار داشت نتوانست آنگونه که باید رشد کند و مهمترین علت آن این است که مسئولان و مردم این بخش، در گذشته درگیر مسائل قومی و قبیلهای و جبههگیریهای سیاسی بودهاند که در سالهای اخیر این گونه موضعگیری کمتر شده و به اتحاد و انسجام نزدیکتری رسیدند.
مردم و مسئولان چهاردانگه، شایستگی و توانایی نمایندگان را ملاک قرار دهند
نماینده سابق مردم ساری و میاندورود در مجلس، افزود: برای حل این مشکل، نیاز است مردم و مسئولان چهاردانگه از ظرفیت نمایندگان منتخب حوزه و استان و دیگر مسئولان، به نحو شایسته استفاده کنند و در مواجهه با آنها، نگاه حزبی و جبههگیری سیاسی نداشته باشند و شایستگی و توانایی آنها را ملاک قرار دهند. نمایندگان از هر حزب و جناحی، نماینده کل حوزه و استان محسوب میشوند و یک ظرفیت بزرگ به حساب میآیند.
وی در پایان با اظهار اینکه به چهاردانگه دلبستگی دارم، گفت: همواره در دوران خدمتم در مجلس، به نظرات و افکارعمومی مردم چهاردانگه و سایر بخشها احترام گذاشتم و سعی کردم اقدامات مثبتی برای بهبود وضعیت آنها انجام دهم.
گزارش از : مجید ساجدی فر
خا اتا رای ته وسته نویسمه
ولی مردانه ته هم اتا رای مه اسم ره نخوانه بنویسی ، لااقل دکتر شجاعی اسم بنویس .
تک رای دکتر شجاعی
تک رای یوسف نژاد
با سلام واحترام با عرض خسته نباشید پایگاه خبری چهاردانگه واقعا رسالت خویش را در به دوش کشیدن مسئولیت های خبری بسیار عالی ودرخشان ظاهرگردیده است .ولی نظرم به عنوان دوستدار این پایگاه خبری این است اگر بقا ی این پایگاه خبری را می خواهید کمتر به سیاست دامن بزنید چون آفتاب سیاست همیشه در حال غروب کردن است اگر چه لحظاتی درخشان باشد مثال این عرضم نظر اولی همین خبر است که گنجاندید .واین مسایل این پایگاه را سبک وخفیف می کند ..امید وارم که از عرایضم ناراحت نشوید
پر بیراه نمیگه اگه دنبال سیاسی کاری و جبهه گیری سیاسی نبودیم و اختلافات و کنار میذاشتیم با این همه مسئول و مدیری که ۴ دانگه داشته بایستی پیشرفت میکردیم
خوشحالیم که افراد خدوم و کاربلدی چون آقای یوسف نژاد به شهر خودشون به استان خودشون عشق میورزن و اومدن خدمت کنن
یادم می آید وقتی دکتر یوسف نژاد نماینده بودند و همراه بقیه مسئولا ن به چهاردانگه می آمدند بزرگان و بخشداران چهاردانگه در پارچه های گرامیداشت و خوشامدگویی اسم همه مسئولان و می نوشتند جز آقای یوسف نژاد چون چهاردانگه ای نبود
امیدوارم این نگاه تغییر کرده باشد و از این سرمایه های استانی برای حل گرفتاری های چهاردانگه استفاده شود
من نگاه مثبتی به یوسفنژاد دارم اما این نکته هم فراموش نمیکنم که در ایران مهمترین نگاه در امر انتخابات مجلس نه نگاه سیاسی و حزبیست و نه نگاه خدمتی. مهمترین نگاه نگاه محلیست. محلیگرایی به جز در چند شهر بزرگ مهمترین عامل تعیینکننده در نتیجه انتخابات است.
آقای یوسف نژاد در زمان نمایندگی خود در مجلس یکی از فعال ترین نمایندگان مجلس بودن. امیدوارم که تو این دوره بتونن رای بیارن و در رفع مشکلات این منطقه در کنار نمایندگان دیگر به ما مردم چهاردانگه کمک کنند.
به امید خدا
بادرود . با بند اخر کامنت جناب اصغری موافقم ولی این بنده خداهم در زمان نمایندگیش کاری برای چهاردانگه انجام نداده و همه مشکلات مردم همچنان پابرجاست حالا فقط نه این بنده خدادیگران هم که نماینده بودند درختی نکاشته اند که لااقل مردم از سایه ان درخت استفاده کنند
خب نماینده کارش چیز دیگریست. بنظر من نتیجه یک قیاس کلی اینستکه یوسفنژاد ادم تاثیرگذاریست. اما من اول از همه چهاردانگهای یا دودانگهای بودن نماینده برایم مهم است بعدش حزب و تاثیرگذاری و…