• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 57553اخبار امروز : 6
♥0

مازندران سفیدپوش می‌شود

  • کد خبر : 135612
  • ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۳
مازندران سفیدپوش می‌شود

هواشناسی مازندران درباره بارش باران و برف در پایان هفته به کشاورزان و باغداران هشدار داد.

پایگاه خبری چهاردانگه نیوز: کارشناس هواشناسی مازندران با بیان اینکه آسمان استان از صبح تا بعدازظهر امروز نیمه ابری و ابری است گفت: بارش پراکنده باران از بعدازظهر در مناطق غربی استان آغاز می‌شود و تا بعدازظهر فردا روند کاهشی دما ادامه دارد.
حمیدی افزود: جریان‌های شمالی از بعدازظهر چهارشنبه دراستان تقویت می‌شود و شاهد وزش باد شدید، کاهش دما و بارش برف در ارتفاعات و دامنه‌ها و مه گرفتگی در جاده‌های کوهستانی خواهیم بود.
او با اشاره به کاهش محسوس دما از صبح پنج شنبه در استان گفت: احتمال بارش برف از بعدازظهر پنج شنبه تا صبح جمعه در مناطق جلگه‌ای پیش بینی می‌شود.
حمیدی افزود: در این مدت آبگرفتگی معابر، مه گرفتگی، کاهش دید، اختلال در تردد، لغزندگی و یخ زدگی در جاده‌های کوهستانی دور از انتظار نیست.
کارشناس هواشناسی مازندران با بیان اینکه کشاورزان و باغداران تابعدازظهر امروز به برداشت مرکبات اقدام کنند. گفت: این سامانه سرد بارشی از صبح جمعه به تدریج از استان خارج می‌شود.
او افزود: دریای خزر امروز و فردا مواج ، اما روز شنبه طوفانی است.
لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=135612

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.