به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عزیز الله شهیدی فر امروز در دیدار با سرگئی بودنیک سرمایهگذار روسی بخش کشاورزی این کشور در ساری، اظهار داشت: ️مازندران دارای استعدادهای زیادی در تولید محصولات کشاورزی از جمله مرکبات، کیوی، گل و گیاه، طیور، آبزیان، سبزی و صیفی، برنج، دانههای روغنی و توت فرنگی است که قابلیت صادرات دارند.
وی افزود: ️عمده محصولات کشاورزی تولیدی مازندران سالم، ارگانیک و استاندارد بوده که قابلیت صادراتی هم دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران تصریح کرد: ️علاقمندی دوطرفه بین مسئولان ایرانی و روسی برای افزایش حجم تبادلات تجاری و فناوری وجود دارد و مازندران این آمادگی را در بخش کشاورزی دارد.
وی بیان کرد: ️زیرساختها، پایانههای صادراتی و صنایع تبدیلی و تکمیلی از جمله استعدادهای بخش تولید و پس از تولید محصولات کشاورزی استان بوده که باید تقویت شود.
شهیدی فر افزود: ️نیمی از تولید کشور در زمینه مرکبات، بیش از ۷۰ درصد تولید کیوی کشور، حدود نیمی از تولید برنج کشور و حدود ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور در اختیار مازندران است.
/ش