پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

ضریب صادراتی محصولات کشاورزی مازندران ارتقا یافت

0

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عزیز الله شهیدی فر امروز در دیدار با سرگئی بودنیک سرمایه‌گذار روسی بخش کشاورزی این کشور در ساری، اظهار داشت: ️مازندران دارای استعدادهای زیادی در تولید محصولات کشاورزی از جمله مرکبات، کیوی، گل و گیاه، طیور، آبزیان، سبزی و صیفی، برنج، دانه‌های روغنی و توت فرنگی است که قابلیت صادرات دارند.

وی افزود: ️عمده محصولات کشاورزی تولیدی مازندران سالم، ارگانیک و استاندارد بوده که قابلیت صادراتی هم دارد. 

رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران تصریح کرد: ️علاقمندی دوطرفه بین مسئولان ایرانی و روسی برای افزایش حجم تبادلات تجاری و فناوری وجود دارد و مازندران این آمادگی را در بخش کشاورزی دارد. 

وی بیان کرد: ️زیرساخت‌ها، پایانه‌های صادراتی و صنایع تبدیلی و تکمیلی از جمله استعدادهای بخش تولید و پس از تولید محصولات کشاورزی استان بوده که باید تقویت شود.

شهیدی فر افزود: ️نیمی از تولید کشور در زمینه مرکبات، بیش از 70 درصد تولید کیوی کشور، حدود نیمی از تولید برنج کشور و حدود 11 درصد تولید گوشت مرغ کشور در اختیار مازندران است.

 /ش

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.