در این نشست ابتدا مهندس عبدی با تشکر و خیر مقدم خدمت حضار در جلسه بویژه مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی استان مهندس عبدالهی و کارشناسان ایشان ،و ضمن قبولی طاعات و عبادات ، بحث مشکلات آب در روستاهای استان بویژه فرسودگی شبکه های قدیمی در روستاها را یادآور شدند و افزودند : اداره کل روستایی هم به اندازه توان و اعتبارات خود در مسیر تعویض شبکه های فرسوده و لوله گذاریهای جدید در روستاهای استان ، حتما با اداره آب و فاضلاب روستایی همکاری خواهد کرد تا مشکل کم آبی که بعضا در روستاهایی مشاهده می شود به طور کامل برطرف شود .
به گزارش چهاردانگه نیوز به نقل از روابط عومی اداره کل امور روستایی استان مازندران در ادامه مهندس عبدالهی مدیر عامل آبفار استان هم تولید آب شرب هزینه سنگینی برای دولت دارد در صورتیکه هزینه آب بهای پرداختی از سوی مردم بسیار ناچیز است اما علیرغم تمامی کمبودها و مشکلات اعتباری سعی داریم آبرسانی مستمر و بهینه تداوم داشته باشد لیکن این مهم همکاری بیشتر مردم و مشترکین را می طلبد.
وی ادامه داد: مشترکین آب روستایی باید در نظر داشته باشند آب شرب را برای آبیاری باغ ها و مصارف غیر شرب استفاده نکنند چرا که منجر به کمبود و افت فشار آب می شود و از نظر شرعی هم جایز نیست لذا کارشناسان آب شرب روستایی در صورت مشاهده تخلفات، پیگیری قانونی خواهند کرد
مهندس عبدالهی خاطر نشان کردند : از مجموع ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال تخصیص یافت لذا تکمیل پروژه های نیمه تمام نیاز به اعتبارات جدید دارد.
نوز اعتبار عمرانی و ملی مورد نیاز برای ادامه عملیات اجرایی پروژه های نیمه تمام اعلام نشده است لیکن پیمانکاران مشغول فعالیت هستند و ما آنها را مجاب کردیم تا ابلاغ اعتبارات سال مالی جدید فعالیت اجرایی پروژه های نیمه تمام آبرسانی را به تعویق نیندازند.
مهندس مجید عبدالهی با تاکید بر اولویت تکمیل پروژه های نیمه تمام آبرسانی روستایی همگام با رویکرد دولت افزود: در حال حاضر ۲۴۵ پروژه نیمه تمام آبرسانی روستایی در استان وجود دارد که تکمیل این پروژه ها به اعتباری بالغ بر ۲ هزار و یکصد میلیارد ریال نیازمند است.
وی افزود: برخی از مشترکین روستایی برای سمپاشی محصولات خود از آب شرب استفاده می کنند و هنگام پر کردن مخازن سمپاش موجب آلودگی آب می شوند که البته ما با پیگیری، بازدید و آزمایشهای مکرر از استفاده آب شرب توسط سایر مشترکین جلوگیری می کنیم.
وی از برخورد قانونی با مشترکین متخلف خبر داد و گفت:آلوده کردن آب شرب با سلامت مردم سر وکار دارد و ما در صورت مشاهده تخلف به هیچ وجه در پیگیری حقوق مردم مسامحه نمی کنیم .
مدیر امور آبفار ساری با تاکید بر حفاظت از منابع آبی و تاکید قانون بر اولویت آب شرب بر سایر مصارف، از نهادهای مرتبط خواست ضمن رعایت این قانون از دادن مجوز و پروانه ساخت و ساز در حریم چاههای آب شرب جلوگیری کنند چرا که موجب آلودگی آب شرب می شود و سلامت مردم را به خطر می اندازد.