پایگاه خبری چهاردانگه: بر اساس مدارک موجود برای نخستین بار عده ای از اهالی کیاسر در سال ۱۳۴۷ طی ذرخواستی اعلام میدارند که مایلند تدریس دختران منطقه توسط آموزگاران زن صورت گیرد. که این امر در آن سال محقق نشد.
سه سال بعد یعنی سال ۱۳۵۰ اولین دبستان دخترانه در کیاسر تحت عنوان دبستان سپاهی دانش دخترانه یادبود با مدیریت نریمان مهتمدی شارک و با تشکیل پایه های اول تا چهارم دایر شد و در ابتدای فعالیت دبستان تدریس پایه های چهارگانه به صورت مستقل دایر و تک پایه انجام نمی شد.
از تاریخ ۱۳ /۶ /۱۳۵۴ با پاسخ مثبت به درخواست نمایندگی آموزش و پرورش بخش چهاردانگه ، موافقت شد که دبستان سپاهی یادبود کیاسر به عادی تبدیل شود. با زیاد شدن دانش آموزان دختر و کمبود فضای آموزشی از سال تحصیلی ۷۰ -۱۳۶۹ این دبستان به دو شیفت الف و ب فردوسی تبدیل شد تا سال تحصیلی ۷۸ -۱۳۷۷ این منوال ادامه داشت.
با احداث ساختمان جدید دبستان پسرانه شهید خانگاه در محوطه این دبستان و افزایش پذیرش دانش آموز ، مدارس شهید خانگاه الف و ب و همچنین فردوسی الف و ب با هم ادغام شدند و یک شیفت دانش آموزان دختر و یک شیفت دانش آموزان پسر تحصیل می کردند
در سال تحصیلی ۵۱ -۱۳۵۰ آموزگاران دبستان مذکور عبارتند از:
معلم پایه اول و سوم و مدیر آموزگار : نریمان معتمدی شارک
معلم پایه های دوم و چهارم: انوری
منبع: کتاب تاریخ آموزش و پرورش رسمی چهاردانگه – نوشته حامد خلیلی ازنی و نقی شریعت نژاد کیاسری