• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 57578اخبار امروز : 1
♥0

برطرف شدن ضعف ولتاژ روستاهای کرسام و خالخیل طی ده روز آینده

  • کد خبر : 6242
  • ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۸
برطرف شدن ضعف ولتاژ روستاهای کرسام و خالخیل طی ده روز آینده

ضعف ولتاژ برق در روستا های کرسام و خالخیل که باعث نارضایتی مردم این دو روستا شده بود، طی دو روز آینده بر طرف می شود.

 

آقای میرزاجانی، رئیس اداره برق چهاردانگه، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری چهاردانگه ساری، ضمن تائید این خبر اعلام نمود: ضعف ولتاژ برق در روستا های کرسام و خالخیل که باعث نارضایتی مردم این دو روستا شده بود با پیگیری های دکتر شجاعی نماینده شهرستان ساری و به همت اداره برق بخش چهاردانگه طی ده روز آ ینده برطرف می شود.

 

میرزاجانی ابراز داشت: با احداث ۳۰۰ متر خط فشار قوی ۲۰ کیلو وات و نصب یک دستگاه ترانسفورماتور ۱۰۰ کیلو واتی جدید مشکل برق روستای خالخیل بر طرف می شود.

 

رییس اداره برق چهاردانگه در مورد روستای کرسام گفت: در روستای کرسام با ترمیم خط فشار ضعیف و نصب یک دستگاه ترانسفورماتور ۲۰۰ کیلو وات جایگزین شده به جای ترانسفورماتور ۱۰۰ کیلو وات قدیمی مشکل این روستا نیز بر طرف می شود.

 

آقی میرزا جانی در پایان گفت: ماموران برق چهاردانگه از امروز سه شنبه ( ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ) کار نصب دستگاه های ترانسفورماتور و افزایش ولتاژ برق این دو روستا را آغاز کرده اند.

 

در هفته گذشته نیز آقای میرزا جانی، رییس اداره برق چهاردانگه، از بر طرف شدن مشکل برق روستای بالاده و نصب یک ترانس ۵۰ آمپری و افزایش قدرت برق این روستا را تا ۱۵۰ آمپر خبر داده بود. ( لینک خبر )

 

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=6242

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. یعنی چی پایگاه خبری چهاردانگه ساری!؟ مگه فقط شما تنها پایگاه خبری بخش هستید.
    هرچی اسم سایت رو گذاشتید داخل خبرها هم بیارید. هدر زدید چهاردانگه نیوز، دامنه دارید چهاردانگه نیوز، بعد تو مطالب میگید پایگاه خبری چهاردانگه ساری! شماها دنبال رفع مشکلات منطقه نیستید و فقط دنبال منافع شخصی خودتون هستید.
    آقایان مدیران چهاردانگه نیوز! چرا نظراتی که انتقادی هست از شما را انتشار نمیکنید؟ دلیل اینکه میزنید خبرنگار پایگاه خبری چهاردانگه ساری چیه؟ مگه اسم سایت شما چهاردانگه نیوز نیست؟
    چرا با اسم اصلی فعالیت نمیکنید؟ واقعا برای شما باید تعصف خورد.
    ………………………………………………………………………….
    پاسخ پایگاه خبری چهاردانگه ساری:
    دلیل اینکه نام « پایگاه خبری چهاردانگه نیوز» به «پایگاه خبری چهاردانگه ساری» تغییر کرده، کلمه انگلیسی «نیوز» می باشد که بر اساس دستورالعمل قانونی، مجاز به نوشتن آن در نام فارسی پایگاه و متن خبرها نیستیم. به زودی هدر سایت هم عوض می شود ولی دامنه همان https://4dangehnews.ir باقی خواهد ماند.
    ضمناً : ما نمی توانیم مشکلات چهاردانگه را حل کنیم! و فقط به عنوان پایگاه خبری، مشکلات را به مسئولان چهاردانگه منتقل کرده و پیگیر نتیجه ی تلاش آنها هستیم.
    ضمناً: شما بفرمایید با تغییر نام پایگاه به «چهاردانگه ساری» چه منافع شخصی می توانیم داشته باشیم؟
    امیدواریم بیشتر از این تاسف نخورید.

  2. درود به چهاردانگه‌نیوزی‌های عزیز. به نظر من شما باید در پاسخ‌گوئی به کامنت‌ها شکیبایی و سعۀ صدر بیشتری به خرج دهید شما نمایندۀ مردم یک بخش بزرگ و سرفراز هستید و مایۀ افتخار ما. پس بعضی بی‌مهری‌ها که می‌شود را با شکیبایی بپذیرید یا در صورت سرریز شدن خشم خاموشی پیشه کنید . من در جایگاه سفارش کردن نیستم و این را فقط از روی عشقم به زحمت‌کشان ولایتم گفتم. سپاس

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.