• امروز : سه‌شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 3 November - 2026
کل اخبار 57593اخبار امروز : 16
♥1

برد استقلال تهران با پاس گل محسن کریمی بازیکن چهاردانگه ای

  • کد خبر : 18515
  • ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۸
برد استقلال تهران با پاس گل محسن کریمی بازیکن چهاردانگه ای

سید محس کریمی از بازیکنان چهاردانگه ای است که در لیگ برتر و در تیم پر طرفدار استقلال تهران بازی می کند.

 
 
به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه نیوز به نقل از فارس،  در هفته بیست و هشتم لیگ برتر تیم فوتبال صبای قم از ساعت ۱۸ در ورزشگاه یادگار امام (ره) به مصاف تیم استقلال رفت که نیمه اول مسابقه با نتیجه ۲ بر یک به سود استقلال به پایان رسید. گل‌های استقلال را کرار و شهباززاده به ثمر رساندند و تک گل صبا را هم بادامکی زد.
 

در دقیقه ۶ سجاد شهباززاده با شوتی محکم دروازه صبا را تهدید کرد که شوت مهاجم استقلال با واکنش میلاد فراهانی، دروازه‌بان صبای قم راهی کرنر شد.

 

در دقیقه ۸ کرار جاسم با شوتی زیبا از پشت محوطه جریمه دروازه صبای قم را باز کرد؛ ضربه هافبک آبی‌پوشان به قدری دقیق و محکم بود که دروازه‌بان صبا نتواست واکنشی نشان دهد.

 

نفوذ خسرو حیدری به قلب دفاع صبای قم در دقیقه ۱۱ موجب شد تا خطر دیگری دروازه صبا را تهدید کند.

 

بازی تا دقیقه ۱۵ در اختیار شاگردان قلعه‌نویی بود و حملات جدی را روی دروازه صبا ترتیب دادند.

 

تا دقیقه ۲۱ هر دو تیم موقعیت‌هایی را روی دروازه‌های هم ایجاد کردند، اما در زدن ضربات آخر موفق نبودند.

 

خطای هند کوشکی در پشت محوطه جریمه موجب شد تا بازیکن صبا کارت زرد بگیرد و موقعیت خوبی در اختیار استقلالی‌ها قرار بگیرد؛ امید ابراهیمی ضربه ایستگاهی استقلالی‌ها را به سمت دروازه صبا زد که توپ با اختلاف کمی از کنار دروازه فراهانی به بیرون رفت.

 

در دقیقه ۲۸ صبایی‌ها چند حمله جدی را ترتیب دادند و یک ضربه کرنر به دست آوردند.

 

در دقیقه ۳۳ کرار مصدوم شد و بازی برای لحظاتی متوقف شد. در این زمان تارتار نکات فنی را به بازیکنانش تذکر داد.

 

در دقیقه ۴۱ صبایی‌ها خط دفاع و دروازه بان استقلال را غافلگیر و با دو شوت از راه دور دروازه استقلال را تهدید کردند. وحید علی‌آبای از بازیکنان تاثیرگذار در این حملات بود.

 

نیمه دوم:

نیمه دوم را هر دو تیم بدون تغییر و پایاپایی آغاز کردند و تا دقیقه ۵۳ توپ بیشتر در میانه میدان در جریان بود.

 

در دقیقه ۵۸ محسن کریمی نفوذ خوبی به قلب دفاع صبای قم داشت که در ادامه این نفوذ توپ به سجاد شهباززاده رسید و بازیکن شماره ۱۰ استقلال هم با شوتی سرضرب دروازه میلاد فراهانی را برای دومین بار باز کرد.

 

صبایی‌ها که دیگر چیزی برای از دست دادن نداشتند در دقیقه ۶۰ اولین حمله پس از دریافت گل دوم را ترتیب دادند و حاصل آن هم یک ضربه کرنر بود.

 

خطاهای زیاد از دقیقه ۶۰ تا ۶۵ موجب شد تا تماشاگران بازی زیبایی را شاهد نباشند و توپ بیشتر در میانه زمین متوقف باشد.

 

شاگردان تارتار سعی می‌کردند که خطراتی را روی دروازه استقلال ایجاد کند که استقلالی‌ها از این شرایط استفاده می‌کردند و ضد حمله می‌زدند. از دست دادن موقعیت‌ها در ضدحملات موجب ناراحتی قلعه‌نویی می‌شد.

 

در دقیقه ۷۵ میلاد فراهانی شوت سجاد شهباززاده را به صورت ناقص دفع کرد و مدافعان صبا پوشش لازم را دادند و توپ را دور کردند.

 

در دقیقه ۶۸ صبایی‌ها بالاخره مزد حملات خود را گرفتند و غلامحسین بادامکی با نفوذ به محوطه جریمه استقلال با یک ضربه چیپ توپ را از بالای دستان فروزان وارد دروازه استقلال کرد تا نتیجه بازی ۲ بر یک شود.

 

در دقیقه ۸۰ سجاد شهباززاده در یک موقعیت تک به تک قرار گرفت و توپ را از دست داد.

 

ضربه خطا در دقیقه ۸۲ به سود استقلال را کرار به صورت زمینی ارسال کرد و ضربه شهباززاده با اختلاف کمی از کنار دروازه صبا به بیرون رفت.

 

در حالی که حدود ۳ دقیقه تا پایان وقت قانونی بازی باقی مانده بود صبایی‌ها سراپا حمله شده بودند و موقعیت‌های زیادی را روی دروازه استقلال ایجاد کردند. در دقیقه ۸۸ هم یک جیمی‌جامپ وارد زمین شد که توسط ماموران به بیرون از زمین رفت.

 

ترکیب صبای قم:

میلاد فراهانی، مسعود حق‌جو، روزبه چشمی، هادی شکوری، غلامحسین بادامکی، ایوب کلانتری (محمد اوسانی در دقیقه ۸۴)، محمدامین آرام‌طبع، وحید علی‌آبادی (جواد کاظمیان در دقیقه ۵۵) ، حسین کوشکی، فرشید باقری، ابوالفضل ابراهیمی

سرمربی: مهدی تارتار

 

ترکیب استقلال تهران:

محسن فروزان، خسرو حیدری، امیرحسین صادقی، امید ابراهیمی، سجاد شهباززاده، کرار جاسم محمد (محمدرضا خرسندنیا در دقیقه ۸۷)، هرایر مگوئیان، هاشم بیک‌زاده، سید محسن کریمی (آرش برهانی در دقیقه ۸۰)، میلاد شیخ فخرالدینی، غلامرضا عنایتی

سرمربی: امیر قلعه‌نویی

 

یدالله جهانبازی داور مسابقه است که به حسین کوشکی از صبای قم کارت زرد نشان داد. با این نتیجه استقلالی‌ها بعد از ۵ هفته بالاخره طعم پیرزوی را چشیدند و جمع امتیازهای خود به را عدد ۴۷ رساندند و صبایی‌ها هم ۳۴ امتیازی ماندند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=18515

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۶
  1. سید دمت گرم

  2. بادرود . مسولین استان حمایتش کنید تا کیاسر در اینده ای نزدیک شاهد این باشه که محسن کریمی افتخاراتش از علی دایی هم بالاتر وبیشتر بشه

  3. سید محسن کریمی از افتخارات روستای قلعه سر وچهاردانگه می باشه ،شک نکنید سیدمحسن آینده روشنی در فوتبال دارد. البته این موضوع بستگی به این دارد که چطور با او رفتار می‌شود و خودش چقدر همت وتلاش می‌کند.امیدوارم مسئولین چهاردانگه هم قدمی بردارند ان شاالله

    • اقای میرزاخانی به نظر شما اگه سید محسن تو قلعه سر میموند میتونست به اینجا برسه کیاسر سکوی پرتاپش بوده تازه مادر ایشون یک کیاسریه خود سید محسن هم خودشو کیاسری میدونه

    • سلام دوست گرامی کیاسری
      خدارا شکر
      شما گواهی میدهید که از قلعه سر است مهم از افتخارات چهاردانگه بودن است ان شاالله آینده روشن تری داشته باشه آمین

  4. با سلام-بدبختی ما اینه تا یکی داره پیشرفت میکنه انقدر میکن این مال روستای ما اون میگه مال روستای ما هستش تا کاملا خرابش کنن-مهم اینه که اون بچه ساریه افتخار ساریه-مامانش مال کجاه باباش ماله کجاه چه فایده -ما آدم های چهاردانگه خودمونو با این حرفا کوچیک میکنیم –پاینده بادایران-درود برمازندران-عشقه ساری-تمام زندگیم چهاردانگه -زنده یاد سیدمحسن

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.