به گزارش روابط عمومی بخشداری چهاردانگه، مرتضی جعفری در حاشیه افتتاح خانه هلال خالحیل گفت: مهمترین هدف خانه های هلال روستایی توانمند سازی اهالی در مواقع حوادث و بحران است که دسترسی به روستاها دشوار می شود.
بخشدار چهاردانگه ضمن تاکید بر امر آموزش بالاخص آموزش دختران و بانوان روستا یادآور شد: باید فعالیت های دیگر هلال احمر اعم از امداد و نجات، دپوی اقلام و تجهیزات مورد نیاز نیز در این اماکن صورت بگیرد.
جعفری تاکید کرد: دهیاران اجرا کننده خانه هلال خواهند بود هماهنگی لازم با جمعیت هلال احمر برای آموزشهای مختلف امدادی و نحوه استفاده از تجهیزات صورت گرفته است، لذا از دهیاران تقاضا داریم تمام اهتمام خود را جهت احداث این اماکن در روستای خود به کار گیرند.
بخشدار چهاردانگه در بخش دیگر از صحبت خود ادامه داد: بخش چهاردانگه بسیار حادثه خیز است و علاوه بر بلایای طبیعی مانند سیل، رانش زمین و ریزش کوه و بارش سنگین برف و باران و… با مشکلاتی از قبیل آتش سوزی، تردد مسافران و گردشگران در جاده های جنگلی و کوهستانی بالاخص در روزهای پایانی هفته و … نیز مواجه است لذا باید توجه بیشتری در زمینه آموزش مسائل امدادی به شهروندان داشته باشیم.
جعفری ضمن ستایش از پیشگامی اعضاء شورا و دهیار روستای خالخیل در راه اندازی اولین خانه هلال در چهاردانگه، تاکید کرد: دهیاران باید همکاری لازم با جمعیت هلال احمر جهت جانمایی و احداث خانه های هلال روستایی را داشته باشند.
وی تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا در سال ۹۸ با همکاری بخشداری، آموزش و پرورش و هلال احمر طرح آموزش همگانی در این زمینه را در چهاردانگه اجرا و به استاندارد مطلوبی برسانیم. جعفری ضمن تاکید بر نقش موثر آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزش در هر حوزه ای اصل اول توسعه و ترقی است لذا فرهنگ نیاز به آموزش نیز باید در جامعه نهادینه شود.
بخش چهاردانگه متشکل از سه دهستان گرماب، چهاردانگه و پشتکوه و جمعیتی افزون بر ۴۰ هزار نفر در جنوب شهرستان ساری و راه ارتباطی مازندران و استانهای جنوبی البرز واقع شده است