پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

راهکارهای تولید محصول سالم خیار در مزارع

مزارع خیار که یکی از محصولات عمده کشاورزان پایین دست بخش چهاردانگه می باشد، در بخش چهاردانگه به ویژه در این فصل که زمان برداشت محصول است از فراوان ترین محصولات کشاورزی این بخش به شمار می رود.

0

 

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه نیوز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، طهمورث قاسم نژاد در جلسه پروژه مشارکتی تولید محصول سالم خیار که در روستای باریک آبسر برگزار شد اظهار کرد: تولید محصول سالم خیار با استفاده از محلولپاشی توسط شیر ترش امکان پذیر است.

 

وي درباره بوته ی آلوده به ويروس موزائیک گفت: اين آفت قابل کنترل نیست و مشكلي هم برای میوه ایجاد نمی کند بلکه تنها بوته ضعیف تر شده و رشد کمتری پیدا می کند و چنانچه در اثر مصرف و محلول پاشی با شیر ترش شته بوته ها را مورد حمله قرار داده یا آلوده کند می توان از سم کنفیدر استفاده کرد.

 

قاسم نژاد افزود: برای مبارزه با علف های هرز در بین ردیف ها می توان هم از روش مکانیکی استفاده کرد و هم با استفاده از علفکش بازاگران علف های هرز اویارسلام را کنترل کرد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصريح كرد: برای کنترل بیماری سفیدک سطحی 1 لیتر شیر ترشیده همراه با 20 لیتر آب هر هفته محلول پاشی شود.

 

مزارع خیار که یکی از محصولات عمده کشاورزان پایین دست بخش چهاردانگه می باشد، در بخش چهاردانگه به ویژه در این فصل که زمان برداشت محصول است از فراوان ترین محصولات کشاورزی این بخش به شمار می رود.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.