با احداث سد چهاردانگه بخشی از مشکلات آب شهرستان ساری حل می شود
وزیر نیرو با اشاره به رفع مشکل کلی آب شرب و کشاورزی مردم استانهای شمالی در یک افق ۱۵ ساله گفت: ساخت ۱۰ سد توسط وزارت نیرو در مازندران در دست مطالعه است.
به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه به نقل از تسنیم، حمیدرضا چیتچیان دقایقی پیش در جلسه شورای اداری مازندران، اظهار داشت: در حال حاضر از 10 سد موجود مازندران 400 میلیون مترمکعب منابع آبی تأمین میشود.
وی افزود: امیدواریم با ساخت سدهای گلورد نکا و هراز آمل بتوانیم مشکل آبرسانی به اراضی کشاورزی و شرب مناطق شرقی و مرکزی مازندران را فراهم کنیم.
وزیر نیرو با اشاره به اینکه بیش از یک میلیارد مترمکعب به حجم منابع آبی قابل استحصال در شهرهای شرقی مازندران با بهرهبرداری گلورد محقق میشود، افزود: ساخت 10 سد توسط وزارت نیرو در مازندران در دست مطالعه بوده که با احداث این سدها 450 میلیون مترمکعب به ظرفیت آبهای سدی استان افزوده میشود.
چیتچیان با بیان اینکه هماکنون نیمی از آبهای سطحی استان به دلیل نبود مدیریت یکپارچه حفاظت منابع آب هدر میرود، گفت: 15 هزار مترمکعب شبکه آبیاری وزهکشی در استان در دست بهرهبرداری داریم که امیدواریم با تخصیص اعتبارات ملی بتوانیم مشکل آبرسانی مناطق شمالی کشور را رفع کنیم.
وی با بیان اینکه در زمینه تأمین آب شرب در شهرها و روستاهای استان مازندران مشکل جدی داریم، گفت: در یک برنامهریزی مدون مازندران به 9 منطقه تقسیم شده که براساس آن میخواهیم مشکل آب شرب و کشاورزی مردمان این خطه را رفع کنیم.
وزیر نیرو گفت: با احداث سد گلورد در نکا، سد 4 دانگه در کیاسر مشکل آب شرب و کشاورزی مردم شهرهای ساری، میاندرود، نکا، بهشهر و گلوگاه و بخشهایی جویبار، قائمشهر و سوادکوه تا افق 1405 رفع میشود.
چیتچیان با بیان اینکه در سال 95، 1500 لیتر در ثانیه به ظرفیت آب شرب شهروندان ساروی افزوده میشود،گفت: امیدواریم با احداث سد کسیلیان در سوادکوه مشکل آب شرب مردم این منطقه را نیز رفع کنیم.
وی با اشاره به وجود دومین نیروگاه بزرگ کشور در شهرستان نکا، گفت: نخستین نیروگاه تلمبه ذخیرهای کشور به زودی با ظرفیت کامل در چالوس بهرهبرداری میشود.
وزیر نیرو با بیان اینکه نیروگاههای موجود تکاپوی نیاز استان را در حوزه انرژی نمیکند، گفت: امیدواریم بتوانیم با افزایش 700 مگاواتی نیروگاههای برق آبی در رودخانههای استان بتوانیم بخشی از مشکلات حوزه انرژی در مازندران را رفع کنیم.
با سلام آگه این آقایون فقط بیان ی سد واقع در رودبار کیاسر بزنن تمام زمینها زیر کشت خواهد رفت آقای شجاعی این که دیگه هسته ای نیست که جان کری ببریم رودبار لااقل این ی کار برا کیاسریها انجام بده
سلام … کار؟ دوست عزیز چرا غیرممکن رو از بعضیا درخواست می کنی؟ بذار تو حال خودشون باشن !!! کسی از روستاهای اطراف خبر نداره که بخاد دلشون به حال کشاورز یا روستاییانی بسوزه که رودخانه های پر آبشون تبدیل به کویر شده …
بادرود، ازحرف زدن تا انجام کار خیلی فاصله است. مشکلات امروز مردم را حل کنید چشم انداز پیش کش. من که چشمم آب نمیخوره از اینجور وعدها، ما زیاد شنیدیم ولی اگر تا سال 1405 در منطقه چهاردانگه و یا کیاسر سد بسازند. دیگر برای زمینهایی شالیزاری و یا هر نوع کشاورزی دیگری به درد نمیخوره چون تا آن موقع زمینها تبدیل به کویر شده اند.
ایران من، تو خود به تنهایی با این همه نعمات خدادادی یک قاره جدا هستی چه به روزت آوردند؟ نهرها و چشمه ها و رودها در حال خشک شدن، جنگلها در آتش و یا درحال ساخت و ساز و در حال نابودی هستند. اکوسیستمت نابود شده. هر بلایی که دوست داشتند بر سرت آوردند و فقط حرف و حرف و حرف زدیم. دریغا که چهاردانگه ویران شود.
آقای اتابک، اگر به صحبت وزیر توجه نمایی متوجه خواهی شد که این سد برای چهاردانگه نیست فقط مکان احداث در چهاردانگه می باشد و نفعش برای شهرهای پایین دست میباشد چون مکان شناسایی شده قبلی در چرگت مورد تایید نبوده است. الان هم خدا میداند کجای چهادانگه سد احداث شود. مانند سد سلیمان تنگه دودانگه. به اسم دودانگه به کام شهرهای پایین دست.
مکان این سد کجا چهاردانگه میباشد؟ چون با احداث سدسلیمان تنگه مشکل دودانگه حل نشد و شیرینی اش به کام ساری، نکا، جویبار و قائمشهر شد.