• امروز : سه‌شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 3 November - 2026
کل اخبار 57607اخبار امروز : 30
♥0

معرفی مرحوم حامد دیانی تیلکی

  • کد خبر : 135032
  • ۱۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
معرفی مرحوم حامد دیانی تیلکی

اختصاصی پایگاه خبری چهاردانگه نیوز: حامد دیانی تیلکی فرزند محمدرضا در ۶ تیر ۱۳۵۲  در خانواده‌ای که نسل اندر نسل اهل علم  و تقوی بودند، متولد شد. وی مداحی خوش قریحه و قاری ممتاز بود.

اختصاصی پایگاه خبری چهاردانگه نیوز: حامد دیانی تیلکی فرزند محمدرضا در ۶ تیر ۱۳۵۲  در خانواده‌ای که نسل اندر نسل اهل علم  و تقوی بودند، متولد شد. وی مداحی خوش قریحه و قاری ممتاز  و هنرمندی توانمند بود. عموی ایشان آیت الله عبدالمجید دیانی بنیان‌گذار مدرسه علوم دینی امام محمد باقر مشهد و پیشنماز صحن امام رضا(ع) بودند.

حامد دیانی در سال ۱۳۷۱ به عنوان آموزگار ابتدایی در مرکز تربیت معلم دکتر شریعتی ساری پذیرفته شد. وی سال ۱۳۷۳ خدمت خود را در  روستای اسماعیل محله هزارجریب به عنوان آموزگار شروع کرد.

حامد دیانی به علت علاقه قلبی به علوم اسلامی، مدرک کارشناسی الهیات را از دانشگاه آزاد اسلامی ساری و کارشناسی ارشد فلسفه را از دانشگاه قم گرفت.

حامد دیانی در سال ۱۳۷۵ با دختر شهید شعبان کاظمی ( از شهدای گرانقدر چهاردانگه از روستای بالاده )  ازدواج نمود که حاصل آن دو دختر به نام های فاطمه و فایزه می‌باشد.

حامد دیانی عضو سمن پویندگان سلامت بود که به همراه این کاروان به روستاهای دور نزدیک سفر می کرد تا التیام بخش درد درمندان باشد.

 

در سوابق کاری ایشان:

۱- رییس اداره آموزش و پرورش ناحیه ۱ ساری از تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ تا موقع رحلت تاریخ ۱۷ دی ۱۳۹۹

۲- معاون تربیتی مرکز آموزشی سمپاد( شهید بهشتی تیزهوشان) ناحیه یک ساری

۳-مربی کانون فرهنگی و تربیتی شهید آوینی

۴- آموزگار ابتدایی در مدارس هزار جریب

حامد دیانی تیلکی به علت ابتلاء به کرونا در تاریخ ۱۷ دی ۱۳۹۹  در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری جان به جان آفرین تسلیم کرد و در ملا مجدالدین ساری به خاک سپرده شده است.

حسن خلق، گشاده رویی روابط عمومی عالی وی را در بین همکاران ممتاز کرده بود.

مراسم تشییع پیکر مرحوم حامد دیانی تیلکی

زیارت عاشورا با نوای مرحوم مغفور حامد دیانی تیلکی

تلاوت قرآن کریم توسط مرحوم حامد دیانی در مراسم یار سفر کرده اش مرحوم قاسم ایرانمنش

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=135032

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۳
  1. درود بر آقای خلیلی عزیز‌
    فرهنگیان از جمع خود عزیزی را ازدست دادند که همه را دوست داشت و همه او را دوست داشتند. خدا باوری بود که همیشه از دیگران به نیکی یاد می‌نمود و نیمه پرلیوان را برای آن می‌دید و نیمه خالی را به خود منتسب می‌کرد. دعای مردم دوستانش و دوستدارانش افاقه ایی نکرد و به زعم بنده در این بین کسی بود که ظاهرا از همه دوستانش و خانواده اش حاج حامد عزیز را دوست می‌داشت و دعایش مستجاب گردید و اون کس نبود جز خدای حامد که از دعای همه گذشت و دعای خود را مستجاب نمود و حامد جان را در جوارش جای داد.

    • با سلام و عرض تسلیت. حاج حامد دیانی، به حق هم حامد و هم دیان. خداوند رحمتشان کند. آسمانی شدن حاج حامد علاوه بر اینکه همه را داغدار کرد، میهن عزیزمان و به ویژه نسل آینده ساز کشورمان از خدمات این انسان وارسته، فرهیخته و پرتلاش محروم شد. امیدواریم همکاران ایشان در عرصه تعلیم و تربیت ادامه دهنده راه ایشان بوده و جای خالی ایشان را پر نمایند. هر کشوری برای ماندگاری و توسعه پیش و بیش از سرمایه های مالی و مادی، به سرمایه های انسانی نیاز دارد که حاج حامد یکی از این سرمایه های گرانبها بود که به آسمان ها پرواز کرد. روحش شاد و یادش گرامی باد. در ضمن، از کانال چهارادانگه نیوز هم که به دفعات چه در زمان انتصاب، چه در طول خدمت و چه در این روزهای غم فراق آن عزیز، مطالبی در زمینه معرفی و خدمات ایشان داشتند تشکر می کنم.

  2. خدا رحمتش کنه .معلم و مدیری دلسوز .و زحمتکش بود .هزاران لعنت به کرونا .هزاران لعنت به دنیا که عمری اندک از این بزرگ مرد گذاشت .همیشه یادش هستیم تا قیامت.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.