پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

۹۵ درصد دانه‌های روغنی مصرفی کشور وارداتی است/ افزایش قیمت سویا

0

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بهشهر، امروز چهارشنبه در دومین روز از تیرماه با حضور عباس تابش بیگدیلو معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان کشور و همراهی امیرحمزه توسلی مدیرعامل بهپاک بهشهر، موسوی، معاون سازمان حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، رفیعی مدیر دفتر بررسی قیمت این سازمان و قوانلو رئیس سازمان صمت استان مازندران از بخش‌های مختلف بهپاک بهشهر بازدید شد.

در ابتدای مراسم اعضای حاضر با حضور در یادمان شهدای شرکت بهپاک بهشهر به شهدا ادای احترام کرده و بازدید خود را با نام و یاد شهیدان گرانقدر آغاز کردند و از مجموعه های مختلف تولید و بسته‌بندی تولیدات بهپاک بهشهر بازدید کردند.

 

عباس تابش بیگدیلو در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهارکرد: اکنون ۹۵ درصد از دانه‌های روغنی کشور ما علی‌رغم وجود زمین‌های مستعد برای کشت این محصول از کشورهای مختلف دیگر وارد می‌شود و این در حالیست که به همین اندازه هم ارز از کشور خارج می‌شود.

معاون وزیر صمت افزود: همه تلاش ما باید برای افزایش تولید در داخل و جلوگیری از خروج ارز و همچنین مناسب سازی قیمت برای مصرف کننده و حمایت از حقوق آنان باشد که باید در این بخش تلاش شود.

وی یادآور شد: با توجه به سهم بیش از  ۷۰ درصدی بهپاک در بازار و توسعه‌ای که به همت و تلاش مدیر توانمند و جوان این مجموعه ایجاد شده است؛ باید تلاش شود تا در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان هم موفقیت‌های بیشتری حاصل شود.

تابش گفت: با توجه به اینکه مجموعه بهپاک بهشهر در سال‌های گذشته موفق به دریافت تندیس حمایت از حقوق مصرف کنندگان شده است این بازدید هم در راستای همان مهم انجام شده است و تلاش داریم تا با بازدید و بررسی تولید ملموس‌تر در شورای سیاست‌گذاری در راستای اهدای تندیس حمایت از مصرف کنندگان توسط بهپاک تصمیم‌گیری شود.

 

معاون وزیر صمت تصریح کرد: بهپاک بهشهر دارای فاز توسعه‌ای قابل توجهی است که با توجه به برنامه‌ریزی‌های مدیر عامل جوان و توانمند اجرایی شده است و در این شرکت در بخش بسته‌بندی توسعه مناسبی داشته است و رعایت حقوق مصرف کنندگان بدرستی رعایت شده است.

وی یادآور شد: بهپاک بهشهر اکنون با توجه به وجود مدیرعاملی جوان و فعال از رشد و شکوفایی خاصی برخوردار شده است و فازهای مختلف توسعه‌ای اجرایی شده است که گامی برای توسعه همه جانبه است و همچنین توجه به تولید پروتئین گیاهی سویا در کنار تولید پروتئین حیوانی و روغن از موارد مهمی است که می تواند بخشی از نیازهای کشور را با توجه به افزایش قیمت پروتئین حیوانی برطرف کند.

مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان همچنین با تأکید بر افزایش تولید دانه‌های روغنی خاطر نشان کرد: با توجه به قیمتی که اکنون وزارت جهاد کشاورزی برای کلزا، ذرت و سویا در نظر گرفته، انگیزه تولید بیشتر و افزایش تولیدات داخلی مدنظر است تا از وابستگی به واردات دانه‌های روغنی بی‌نیاز شویم.

تابش گفت: اگر چه افزایش قیمت خرید کلزا و دانه‌های روغنی از نظر اقتصادی، امنیت تولید را برای ما به ارمغان می‌آورد؛ اما باید توجه به حقوق مصرف کنندگان هم مورد توجه باشد که باید با سیاست‌گذاری مناسب به این مهم برسیم.

رایزنی‌هایی برای افزایش قیمت سویا مدت‌هاست که در دستور کار است ولی اجرایی نشده است که در نهایت با اخذ مصوبه‌ای قیمت سویا افزایش یافته و شاهد افزایش ۳۰ تا ۶۰ درصدی قیمت سویا خواهیم بود.

افزایش ۳۰ تا ۶۰ درصدی قیمت سویا

در همین راستا مدیر عامل شرکت بهپاک بهشهر گفت: افزایش  قیمت سویا از سال گذشته با توجه به افزایش قیمت جهانی دانه سویا که  تا ۲۰۰درصد رشد داشته است و همچنین در روغن و کنجاله هم افزایش قیمتداشته است؛ بود که در سال گذشته اجرایی نشد و اکنون با مصوبه اجرایی شده است.

 امیرحمزه توسلی در گفت‌وگویی با خبرنگار فارس گفت: با توجه به اینکه از سال گذشته تاکنون افزایش قیمت در پروتئین سویا نداشتیم؛ منجر شد؛ محصولات با زیان به فروش برسد که اکنون با افزایش قیمت سویا بخشی از هزینه‌های زیادی که به دلیل افزایش قیمت جهانی بوجود آمده بود؛ جبران شد.

 

وی با بیان اینکه بین ۳۰تا ۶۰درصد افزایش قیمتسویا اعمال می‌شود؛ گفت: امیدواریم در ادامه راه  با دولت انقلابی و جهادی در عمل بطور جدی از تولید حمایت شود تا بتوانیم مواد اولیه را تامین کرده و با تخصیص مناسب ارز و مواد اولیه برای تولید بیشتر تلاش شود.

توسلی گفت: بهپاک بهشهر برای افزایش تولید مشکلی ندارد چرا که این شرکت هر ۹۰روز یک  یا دو پروژه را افتتاح می‌کند و اگر مشکلات تخصیص ارز و مواد اولیه برطرف شود برای توسعه و تولید بیشتر گام‌های اساسی برمی‌داریم.

انتهای پیام/۸۶۰۰۲/ج


لینک منبع اصلی مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.