• آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵    - یکشنبه ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۶   
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵    - یکشنبه ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۶   
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

۱۷ مردادماه روز غربت خبرنگاران ورزشی

۱۶ مرداد ، ۱۳۹۸ - ۷ اوت ، ۲۰۱۹
در اخبار مازندران
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
A A
0
۱۷ مردادماه روز غربت خبرنگاران ورزشی

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از ایرنا، بی اعتنایی به حدود ۱۰۰ خبرنگار ورزشی در مازندران به خصوص در ۱۷ مردادماه باعث شده تا اکثر آنها این روز را که برای سایر خبرنگاران یک روز به یادماندنی محسوب می شود را روز تنهایی و غربت خود تعبیر کنند.
حذف روز خبرنگار از لیست اداره کل ورزش و جوانان 
غربت خبرنگاران ورزشی در مازندران  همین بس که هیچ  یک از دستگاههای متولی چه فرهنگ و ارشاد اسلامی به خصوص اداره کل ورزش و جوانان حداقل در چند سال اخیر هیچ برنامه‌ای ولو تجلیل خشک و خالی از این جامعه بزرگ خبری که در سرما و گرما در داخل و خارج زمین رویدادهای ورزشی را برای مردم قلم می زنند، تدارک ندیدند و تنها سابقه آیین تجلیل خبرنگاران ورزشی مازندران از سوی این اداره کل به سال گذشته بر می‌گردد که آن هم  در حاشیه همایش تقدیر از باشگاههای برتر انجام شد و در همین یک برنامه نیز مدیرکل ورزش و جوانان به دلیل نامعلومی حضور نداشت و معاون ورزشی اش به این برنامه آمد که با اعتراض تعداد زیادی از خبرنگاران واقع شد.
در سال جاری نیز به نظر نمی‌رسد به دلیل حضور مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در آیین معنوی حج تمتع این اداره کل برنامه ای در تجلیل از این خبرنگاران داشته باشد.
غربت خبرنگار ورزشی 
سجاد پیروزپیمان خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس مازندران در شهرستان قائمشهر که به دلیل حضور نساجی در لیگ برتر نبض اخبار ورزشی استان محسوب می شود از بی توجهی به خبرنگاران ورزشی در سالروز ۱۷ مردادماه که به نام دست اندرکاران حوزه خبر نامگذاری شده ابراز گله‌مندی کرد.
این خبرنگار ورزشی دلیل این بی‌توجهی را در تخصصی بودن حرفه خبرنگاران ورزشی و سرو کار نداشتن آنها با مسوولان سیاسی می‌داند و معتقد است: بنا بر تخصصی بودن کار خبرنگاران ورزشی و درگیر نبودن منافع بسیاری از مسئولان با این قشر، طبیعتاً در این روزها به چشم نمی‌آیند به طوری که  حتی در مراسم هایی که از سوی شهرداری، شورای شهر و فرمانداری‌ها در شهرستان که  به منظور تجلیل از خبرنگاران برگزار می شود نیز نامی از خبرنگاران حوزه ورزشی نیست و عمدتا خبرنگاران سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به این آیین دعوت می شوند.
وی اضافه کرد: به‌عنوان مثال در قائمشهر که یک شهر تماماً ورزشی است و ورزشی‌نویسان زیادی در این شهر در حوزه ورزش قلم می‌زنند هم در این روز  مورد غفلت واقع می‌شوند.

پیروزپیمان بیان کرد: اداره ورزش و جوانان به‌عنوان درگیرترین نهاد مرتبط با ورزشی‌نویسان باید در این زمینه متولی‌گری کند و با سامان‌بخشی خبرنگاران ورزشی، طی مذاکره با نهادهای تصمیم‌گیر منجمله اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تجلیل از ورزشی‌نویسان را نیز در برنامه‌های آنها بگنجاند.
این خبرنگار ورزشی می گوید: در حالی نام وی و دوستانش همساله از آیین روز خبرنگار در استان و حتی شهرستان از قلم می افتد که این قشر از خبرنگاران در سرما و گرما پرمخاطب ترین اخبار را منعکس می کنند.
تبعیض بین خبرنگاران در تجلیل  
خبرنگار ورزشی خبرنگار مهر دلیل از قلم افتادن خبرنگاران ورزشی را در آیین تجلیل از روز خبرنگار ناشی از غفلت مسوولان ورزشی می‌داند و معتقد است که باید مسوولان ورزشی برای تجلیل از این قشر زحمت‌کش پاپیش بگذارند که این اتفاق حداقل در چند سال اخیر رخ نداده است.
یوسف قاسمی به خبرنگار ایرنا گفت: ۱۷ مردادماه متعلق به تمام خبرنگاران است و این که یک قشر خاصی از خبرنگاران در حوزه ورزشی در این روز از قلم می‌افتند به نوعی تبعیض قایل شدن بین زحمت کشان این عرصه است و این درحالیست که خبرنگاران ورزشی در حوزه خبری به نسبت همکاران دیگر خود کار سخت‌تری دارند، چرا که بیشتر در فضای باز در ورزشگاهها فعالیت دارند.
وی اضافه کرد: به نظر می‌رسد باید اداره کل ورزش و جوانان استان پیگیر مطالبات خبرنگاران حوزه ورزشی باشد و  با هماهنگی با فرهنگ و ارشاد اسلامی از اجحافی که در حق خبرنگاران ورزشی می شود، جلوگیری کند.
قاسمی گفت که در چند سال اخیر در هیچ یک از آیین‌های تجلیل روز خبرنگار که از سوی دستگاههای دولتی برگزار شده ، دعوت نشد و هیات‌های ورزشی به جز فوتبال در استان چنین برنامه ای را برای قدردانی از زحمات خبرنگاران ورزشی در مازندران تدارک ندیدند.
 مهدی کهن روز دیگر خبرنگار ورزشی در مازندران که حدود یک دهه در حوزه ورزشی قلم می‌زند می‌گوید: با وجود یک دهه فعالیت درحوزه خبرنگار ورزشی تاکنون به هیچ یک از آیین‌های تجلیل از خبرنگاران که از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار می‌شود، نیز دعوت نشده است.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن حتی هدیه روز خبرنگار که همساله از سوی استاندار مازندران و یا وزارت ارشاد پرداخت می شود نیز به وی و همکاران ورزشی اش تعلق نگرفته است.
وی پله نبودن خبرنگاران ورزشی برای مسوولان سیاسی را دلیل اصلی از قلم افتادن خود و سایر دوستان خبرنگار ورزشی اش می داند و معتقد است: خبرنگاران ورزشی با مدیران سیاسی سروکاری ندارند و از این رو هیچ کس به آنها توجه نمی‌کند.

کهن روز از هیات های ورزشی مازندران به عنوان استان پیشگام در حوزه ورزشی نیز گله کرد و گفت: حتی همین روسای هیات‌های ورزشی نیز به خود اجازه نمی‌دهند ، حداقل یک برنامه تجلیل از خبرنگاران را خشک و خالی برگزار کنند و این عقده چندین ساله را از دل خبرنگاران در بیارند.
توپ این غفلت در زمین مدیران رسانه ها 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران توپ از قلم افتادن خبرنگاران ورزشی چه در آیین تجلیل و چه هدیه روز خبرنگار را به زمین مدیران این رسانه ها انداخت و گفت: ما همساله به تناسب فعالیت رسانه‌ها فهرستی از خبرنگاران فعالشان را می گیریم و این افراد به آیین تجلیل دعوت می شوند و هدیه روز خبرنگار نیز به حسابشان واریز می شود.
عباس زارع به خبرنگار ایرنا گفت: اداره کل متبوعش هیچ دخل و تصرفی در اسامی خبرنگاران ندارد و اگر محدودیتی در پرداخت هدیه نیز وجود داشته باشد، از مدیران درخواست می شود که مطابق با اولویت اسامی خبرنگاران را برای دریافت هدیه ارسال کنند.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن اداره کل ورزش و جوانان استان که متولی حوزه ورزشی است نیز می توانند همانند سایر حوزه های دیگر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی که خبرنگاران مرتبط را برای تجلیل دعوت می کنند، از خبرنگاران ورزشی تجلیل کند.
وی خاطرنشان کرد: در هر صورت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خود را متولی تمام خبرنگاران بدون توجه به حوزه فعالیت تخصصی می داند و این مدیران رسانه ها هستند که باید اسامی خبرنگاران ورزشی خود برای آیین تجلیل ارسال کنند.

سکوت اداره کل ورزش و جوانان مازندران 
خبرنگار ایرنا برای دریافت نقطه نظرات مدیران اداره کل ورزش و جوانان مازندران در این زمینه در غیاب مدیرکل ورزش استان که به زیارت خانه خدا مشرف شد، با تلفن همراه  دو معاون این اداره کل چندین بار تماس گرفت که متاسفانه هیچ کدام از این دو معاون پاسخی به این تماس ندادند.
این در حالیست که خبرنگار ایرنا در روزهای گذشته با همین شماره تماس هایی را با معاونان ورزش و جوانان استان مازندران برقرار کرده و مصاحبه هایی نیز در زمینه ها مختلف انجام داده که بر روی سایت ایرنا قرار داده شد.
مازندران ۴۶۹ نشریه دارد و افزون بر ۶۰۰ خبرنگار فعالیت دارند که ۱۰۰ خبرنگار در حوزه ورزشی این استان فعالیت خبری دارند.
/ ۱۸۹۹/۶۹۸۲

 

برچسب ها: روز خبرنگارمازندرانورزشی
پست قبلی

عیادت رئیس فرهنگ و ارشاد و خبرنگاران ایرنا نوشهر از الماسی پیشکسوت ایرنا

پست‌ بعدی

 کشاورزان مازندران در برداشت برنج وقت را از دست ندهند   

علي نظري

پست های مرتبط

ایسنا - طبیعت بهاری سوادکوه
اخبار مازندران

ایسنا – طبیعت بهاری سوادکوه

۹ اسفند ، ۱۴۰۴ - ۲۸ فوریه ، ۲۰۲۶
0
پزشکیان: کسی که اعتراض دارد، مدرسه و مسجد را تخریب نمی‌کند، اعتراض باید منطق داشته باشد
اخبار مازندران

پزشکیان: کسی که اعتراض دارد، مدرسه و مسجد را تخریب نمی‌کند، اعتراض باید منطق داشته باشد

۹ اسفند ، ۱۴۰۴ - ۲۸ فوریه ، ۲۰۲۶
0
دومین روز سفر رئیس‌جمهور به استان مازندران
اخبار مازندران

دومین روز سفر رئیس‌جمهور به استان مازندران

۸ اسفند ، ۱۴۰۴ - ۲۷ فوریه ، ۲۰۲۶
0
پست‌ بعدی
 کشاورزان مازندران در برداشت برنج وقت را از دست ندهند   

 کشاورزان مازندران در برداشت برنج وقت را از دست ندهند   

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • استاد «حسین طیبی» درگذشت

    موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • دستگیری قاتل پیرمرد ۸۰ ساله چهاردانگه ای

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • انواع مارهای سمی و نیمه سمی بخش چهاردانگه

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • دو قطعه شعر در وصف معلم دلسوز، زنده یاد حسین امینی کیاسری

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • متهم به دو فقره قتل در یکی از روستاهای بخش چهاردانگه دستگیر شد

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

مطالب پر بازدید

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
محاسبه فاصله شهر کیاسر تا مراکز استانها + جدول

محاسبه فاصله شهر کیاسر تا مراکز استانها + جدول

۲۰ آبان ، ۱۳۹۷ - ۱۱ نوامبر ، ۲۰۱۸
استاد «حسین طیبی» درگذشت

موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

۵ اسفند ، ۱۳۹۶ - ۲۴ فوریه ، ۲۰۱۸
آرامش بخشی و امید آفرینی قرآن _قسمت اول

پنج ویژگی امام حسن عسکری علیه السلام

۲۲ مهر ، ۱۴۰۰ - ۱۴ اکتبر ، ۲۰۲۱
نمایش مسیر جاده ساری – کیاسر بر روی نقشه

نمایش مسیر جاده ساری – کیاسر بر روی نقشه

۳ اردیبهشت ، ۱۳۹۳ - ۲۳ آوریل ، ۲۰۱۴
حجت الاسلام میرعمادی از روزهای انقلاب می گوید

حجت الاسلام میرعمادی از روزهای انقلاب می گوید

1
میزان تماس با پلیس ۱۱۰ در مازندران ۳۲ درصد رشد یافت

میزان تماس با پلیس ۱۱۰ در مازندران ۳۲ درصد رشد یافت

1
آرامش بخشی و امید آفرینی قرآن _قسمت اول

پنج ویژگی امام حسن عسکری علیه السلام

1
بارش شدید در قائمشهر؛ سقوط ۱۰ درخت و خسارت به منازل و خودروها

فعالیت سامانه بارشی در مازندران/احتمال آبگرفتگی معابر و بالا آمدن آب رودخانه‌ها

۲۶ شهریور ، ۱۴۰۵ - ۱۷ سپتامبر ، ۲۰۲۶
توسعه خوراک آماده راهبرد افزایش بهره‌وری صنعت دام و طیور مازندران

توسعه خوراک آماده راهبرد افزایش بهره‌وری صنعت دام و طیور مازندران

۲۶ شهریور ، ۱۴۰۵ - ۱۷ سپتامبر ، ۲۰۲۶
آمادگی برای بهره‌گیری از بسیج اصناف به‌عنوان ضابط نظارت بر بازار در مازندران

تأکید دادستان مرکز مازندران بر کاهش جمعیت کیفری و پیشگیری از تکرار جرم

۲۶ شهریور ، ۱۴۰۵ - ۱۷ سپتامبر ، ۲۰۲۶
وقتی داس و دانش دست به دست هم می‌دهند/روایت برداشت طلای سفید از پله‌های کوهستان گلوگاه

وقتی داس و دانش دست به دست هم می‌دهند/روایت برداشت طلای سفید از پله‌های کوهستان گلوگاه

۲۶ شهریور ، ۱۴۰۵ - ۱۷ سپتامبر ، ۲۰۲۶

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.

  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسر
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.