وی اضافه کرد: فراهم بودن امکاناتی چون اسکان،پذیرایی با غذاهای محلی و عرضه صنایع دستی و هنرهای سنتی تولیدات محلی موجب اقبال گردشگران به این روستاهای گردشگری استان شد.
وی به استقبال گردشگران به تجربه زندگی روستایی در سال های گذشته اشاره کرد و گفت: پارسال با همکاری مدیر کل امور روستایی استانداری کارگاه های آموزش گردشگری برای دهیاران برگزار شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران افزود: در این کارگاه آموزشی که به صورت شهر به شهر از شرق تا غرب استان برگزار شد ، ۸۷۰ دهیار و روئسای شورای روستایی مازندران آموزش دیدند.
وی بیان داشت: مازندران دارای ظرفیت بالایی از روستاهای بکر با آب و هوا و چشم انداز و جاذبه های فرهنگی و تاریخی متنوع است که می تواند در خدمت توسعه گردشگری باشد.
وی افزود: درصدد هستیم کارگاهای آموزشی آشنایی با انگیزه و نیازهای گردشگران،قوانین و مقررات سرمایه گذاری در زمینه بوم گردی برای اسکان گردشگران و تبلیغات و اطلاع رسانی را در سال جاری برای دهیاران و اعضای شورای روستایی برگزار کنیم.
باقری تصریح کرد: معرفی آداب و رسوم سنتی و فرهنگ روستایی که برای گردشگران از جذابیت ویژه ای برخوردار است جزو برنامه های این اداره کل در سال جاری است.
مازندران سه میلیون و ۱۷۰ هزار نفر جمیعت دارد که حدود ۴۷درصد آنان در بیش از سه هزارو ۵۰۰روستا ساکن هستند.