در استانه شروع فعالیت پنجمین دوره شورای اسلامی شهر کیاسر و انتخاب شهردار، یکی از علاقمندان به شهر کیاسر پیرامون فعالیت چهارساله شهردار کیاسر مقاله ای برای پایگاه خبری چهاردانگه ارسال نموده است که پایگاه خبری چهاردانگه آن را به رسم امانت به طور کامل منتشر می نماید. انشا الله با تضارب آرا شاهد انتخاب شهردار مناسب برای شهر کیاسر باشیم.
بهار ۹۲ همزمان با انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار گردید.
اعضای منتخب با شعار تغییر که در راستای جهت گیری دولت منتخب نیز بود اقدام به انتخاب فردی نمودند که این بار برخلاف گذشته نه دولتی بود و نه فرهنگی،یک کارگزار از بخش خصوصی که تخصصش سرمایه گذاری اقتصادی و بازاریابی بود.
خلیل اله انتظاری شهردار منتخب شورای اسلامی دوره چهارم شهر کیاسر و پنجمین شهردار کیاسر خود ناشناخته ای که هیچ کس نمی توانست کمترین تحلیلی را در مورد وی ارائه دهد.
شرایط شهرداری قبل از حضور انتظاری:
شهرداری کیاسر دچار چالش های شدید مالی بوده و بدهی ها زیاد، ارقام مختلفی از بدهکار شهرداری نقل می کنند، برخی ها رقم آنرا بالغ بر ۳ میلیارد تومان می دانند.حقوق پرسنل چندین ماه است که پرداخت نمی شود.پروندهای مختلفی در خصوص شکایت افراد حقیقی و حقوقی از شهرداری و بالعکس بر روی میز قاضی است و موارد بسیاری که در این مقاله نمی گنجد.
خلیل اله انتظاری شهردار کیاسر شد آنهم با علم به همه مشکلات و معضلات موجود؛ راستش را بخواهید نظر نگارنده این است که دمل چرکین مسائل مالی شهرداری زمانی سر باز کرد که مدیریت شهری تصمیم گرفت شهرداری را بر اساس درآمد های حاصله از مردم اداره کند.از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ متاسفانه در طی این ۴ سال یعنی از بازه زمانی ۸۸ تا ۹۲ نه تنها این طرز تفکر نتوانست گره ای از مشکلات این شهر را باز کند بلکه گره های کور دیگری بر آن افزود، حتی ۵۱ درصد سهام سنگ شکن هم بازدهی کاملاً معکوس داشت.
انتظاری را می توان بیشتر یک مدیر اجرایی دانست تا سیاسی، در بیشتر اقدامات انجام شده طی این ۴ سال اطلاع موثق وجود دارد که ایشان شخصاً و راساً بسیاری از پروژه ها از قبیل پروژه ورودی شهر به طول ۶ کیلومتر، نصب المان های مختلف(شهید مطهری،کشاورز،دوچرخه،پرچم مرتفع،لمپا،سماور و قوری) را مدیریت و نسبت به اجرای آن اقدام نمود.
همچنین به روز رسانی حقوق و مزایای پرسنل و پرداخت اغلب مطالبات آنان هم از دستاوردهای بسیار مهم ایشان بود. از دیگر کارها می توان۲ به پروژه احداث کانال هدایت آبهای سطحی،پروژه سردرب گلزار شهدا،پروژه تکمیل بلوار منتهی به گلزار شهدا و خرید ماشین الات مورد نیاز هم نام برد.
بازپس گیری ۵۱ درصد سهام فروخته شده سنگ شکن به سازمان همیاری که خود اوج شاهکار مدیریت شهری ایشان بود و مورد تقدیر همگان قرار گرفت.
البته کاستی هایی هم مشاهده می شود شاید مهمترین ضعف و کاستی را به نحوه مدیریت ایشان وارد دانست عدم تغییر و تحول در نظام اداری از نقاط ضعف انتظاری طی این ۴ سال بود، شاید این ایراد به نداشتن تجربه و سابقه مدیریت در یک دستگاه اجرایی برگردد و همچنین عدم ارتباط صمیمانه با مردم، ولی به هر صورت نمی شود وجود این ضعف را کتمان نمود.
و در نهایت این سوال مطرح است انتظاری بماند یا برود؟
منتخبین شورای اسلامی دوره پنجم
عملکرد آقای انتظاری در طی این ۴ سال نشان می دهد تغییرات کمی و کیفی بسیاری در سطح شهر رخ داده است. اگر قدری منصف باشیم شاید به جرات بتوان کارکرد این دوره ۴ ساله اخیر را با تمام دوران شهرداری از ابتدای تاسیس تا سال ۹۲ مقایسه نموده و به نتایج جالب توجهی رسید.
به عقیده نگارنده ضعف ها و کاستی های انتظاری در حدی نیست که قابل اصلاح نباشد،حال که مردم فهیم و موقیعت شناس ایران اسلامی با انتخاب مجدد دکتر روحانی رای به ثبات و ادامه روند کنونی پیشرفت و توسعه دادند شایسته است با توجه به توانایی نامبرده در ایجاد ارتباط و لابی با مراکز مهم از قبیل سازمان شهرداریهای کشور،سازمان همیاری،سازمان برنامه و بودجه، استانداری و فرمانداری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و… می توان با اصلاح برخی ایرادات مدیریتی ایشان، از ظرفیت های نامبرده برای تحقق اصل توسعه و آبادانی کیاسر عزیزمان بهره های کافی و وافی را برد.
قریب اتفاق شهروندان کیاسر از عملکرد شهرداری در این مدت رضایت نسبی دارند و می توان با اعتماد مجدد به انتظاری منتظری خبرهای خوب و تغییرات مطلوب در شهر کیاسر تحت نظارت و مدیریت اعضای منتخب دوره پنجم شورای اسلامی شهر کیاسر بود.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی ما رستگار
نویسنده: د -ن
به نظر میرسه این فردمقاله نویس بیشتر علاقه مند به شهردار می باشد تا شهر کیاسر
با سلام خدمت مسئولین چهاردانگه نیوز
با توجه به مقاله منتشره توجه به چند نکته شاید خالی از لطف نباشد
1- شایسته بود نویسنده مقاله خود را به طور کامل معرفی میکرد تا از نیات خیر او مطمئن می شدیم چرا که محتمل است این مقاله از سوی نزدیکان شهردارو یا حتی خود شهردار ارسال شده باشد
2-نویسنده مقاله بیان داشتند قریب به اتفاق مردم از شهردار رضایت نسبی دارند این در حالی است که اکثریت مردم مخالف شهردارندهستند( نویسنده یا به شهردار منتصب می باشد و یا ساکن کیاسر نمی باشد که موضوعی به این آشکاری را برعکس جلوه می دهد)
3-عدم حضور منظم شهردار در شهرداری و پاسخگویی به شهروندان کیاسر
4- نداشتن ادبیات و رفتاری در شأن مردم فهیم کیاسر
5-انجام فعالیت های ویترینی به جای کارهای زیر بنایی
6-قسمت زیادی از حقوق پرسنل از دریافتی شرکت گاز بابت لوله کشی و کانال کنی سطح شهر تامین شد .که در واقع این مبلغ می بایست صرف روکش جدید آسفالت می شد نه حقوق پرسنل و این نشان دهنده این موضوع است که شهردار به فکر خدمت رسانی مناسب به شهروندان نیست چرا که مردم با بارندگی های شش ماه دوم سال گذشته با گل شدن معابر ، فرو رفتگی های کانالها و …. مشکلات و گرفتاری های زیادی را تحمل کردند
7- عدم توانایی در بازگشایی معابر با توجه با بارش ناچیز برف در سال گذشته
8- عدم پاسخگویی به شورا و حتی در برابر اعتراض رییس شورا مبنی بر حضور به موقع در شهرداری خواسته شورا را قبول نکرد و حتی پاسخی ….. داد
9-راجع به خرید سهم سنگ شکن لازم به ذکر است که با توجه به شکایت طلبکاران حکم مزایده آن صادر گردیده و بزودی این سنگ شکن به غیر واگذارو مبلغ حاصل از مزایده به طلبکاران پرداخت می شود. و به قول نقی و ارسطو هیچی به هیچی
در ضمن فردی با توانمندی بالا چون ایشان در شهر کوچکی مثل کیاسر هرز می روند و باید آقای نماینده مجلس در جهت جایگزینی ایشان به جای عبوری مقدمات استفاده حداکثری مردم مرکز استان از این پتانسیل را فراهم آورد.
امید است منتخبین مردم در شورای شهر کیاسر بدون تأثیر از این مقالات و بدون هیچ گرایش و هیچ رنگ در فکر و صلاح شهر بهترین گزینه را انتخاب کنند تا شاهد حضور شهرداری با اشتهار به خوبی و توانمندی بالا باشیم نه شهرداری که کیاسر را سکوی پرتاب خود بداند
باسلام. ای عزیزی که اینقدر برای شهردار محبوب خودت قلمفرسایی نمودی فقط به سه سوال ما جواب بده.۱) آقای انتظاری قبل از شهرداری کیاسر چه رزومه ای داشتند۲)شهردار محبوبت طی این ۴سال چند بار دار جلسات شورای اداری بخش شرکت نموده و پاسخگوی مطالب مطرح شده بود.۳)چرا میخواهی به شعور مردم کیاسر توهین کنی و دروغی را منتشر کنی تا شهردارت را موجه جلوه بدهید.شما مثل اینکه معنی قریب به اتفاق را نمیدانید.کجا اکثریت قریب به اتفاق مردم کیاسر از شهردار رضایت نسبی دارند. اگر چنین بود پس چرا به کاندیداهای مورد حمایت شهردار از جمله آقایان شریعت نژاد و شیخی رای ندادند.بقیه نقد باشد وقت دیگر.
با وجود اینکه من یک کیاسری نیستم ولی از بازده کاری ایشان در طول این مدت مسئولتشان با خبرم و از خدای مهربونم آروزی موفقیت این برزگ مرد را دارم … جناب آقای انتظاری در کنار کارشناسان پرتلاشت موفق و موئد باشید.
به هر حال هر شهرداری مزایا و معایب خودش را دارد.
تدوین مقاله برای تاکید در باقی ماندن و یا برکناری یک شهردار به لحاظ فرهنگ نوشتاری صحیح نیست. سخن گفتن از طرف مردم نیز کاری ناپسندیده تر است،…..
چنانچه اعضای محترم شورای اسلامی قبل دوباره حضور می داشتند. انتظار می رفت که شهردار نیز باقی بماند. ولی آرای مردم حاکی از تغییر در اعضای شورای محترم و …..
الخیر و ما وقع.
آقای دال نون سلام
معمولا کسانی که در مورد یک شخص یا اداره یا عملکرد آنها نظری می دهد باید مستند باشدو همچنین شخص نظر دهنده که با این قاطعیت مطلبی می نویسد از نوشتن نام خود ابایی ندارد.اینجانب در خصوص نظر سنجی از مردم حاضرم به همراه یک گزارشگر تلویزیونی این کار صورت بگیردتا هیچ شبهه ای در خصوص (اکثریت قریب به اتفاق ) باقی نماند. با تشکر علی طالبی کیاسری
یک دوره چهارساله برای یک شهردار آن هم برای شهر کوچک کیاسر که می شد با همت بیشتر کارهای شایسته تری انجام بگیرد زیاد است
به نظر می رسد جناب انتظاری بهتر است به دنبال لابی کردن
نباشد چون هر م دیری دوره ای دارد !
همچنین سیاه نمایی گذشته دیگر نخ نما شده
هر شهرداری به اندازه توانش کار کرده و همه علاقه مند خدمت بودند
این که بگوئیم کدام دوره بهتر بود امری سلیقه ای است
اما خدمات ارزشمند حاج مهدی خواجه وندی با هیچ دوره ای قابل قیاس نیست که علت اصلی آن بومی بودن و کیاسری بودن ایشان بود که می دانست با هر شهروندی چگونه ارتباط برقرار کند همچنین در شادی و غم شهروندانش شریک بود که البته پس از او سید بشیر هم تا حدودی در زمینه ارتباط با شهروندان موفق بوده است
متاسفانه شهردار فعلی فقط با محدودی از شهروندان که به نوعی در ;جهت رسیدن به اهداف خویش به شهردار نزدیک شدند ارتباط برقرار کرد و فکر کرد کیاسر یعنی فقط این چند نفر انگشت شمار !
همچنین ایشان نتوانست بر بزرگترین مشکل شهرداری که همانا یک جهت کردن پرسنل است موفق عمل کند و حتی خود باعث تفرقه و دو به هم زنی در شهرداری شده است و در نهایت بدون توجه به نظر دیگران و حتی شورای شهر کارهایش را پیش برد برای اثبات سخنم کافی است مصوبات دوره چهار ساله مورد بررسی آماری قرار گیرد تا مشخص شود چند درصد آن اجرا شد و چند مصوبه با نامه شهرداری اجرا شد در واقع آنگاه که برای قانونی جلوه دادن نیاز بوده سریع از طرف شهرداری نامه زده شد و دو روز بعد مصوبه گرفته شد حالا شورای بیچاره صدها مصوبه دارد که با کمترین هزینه قابل انجام بوده اما توسط شهردار وتو می شد نمی دانم این حق وتو را از کجا گرفت!
اگر شهردار شهامتش را دارد بیاید و اعلام کند در این چهار سال چقدر درآمد و چقدر هزینه داشته و چقدر درآمدش کوششی بود و چقدر از سرپول دولتی عمرانی زد و خرج جاری کرد!
چقدر امور مالیش دستور دوم گرفت و اون اصرار بر رای خود داشته !
آری او اداری نبود آیا شورای جدید نباید فردی اداری و آشنا به قوانین اداری را بر مسند مدیریت شهری بگمارد!
یعنی کیاسری دلسوزی نیست که برای پیشرفت شهرش آستین بالا بزند!!!!!!
در پایان باز می گویم ایشان هم هرچه در توانش بود خدمت کرد حالا باید این امانت را به دیگری بسپارد خلاصه کلام !
صلاح مملکت خویش خسروان دانند!
صلاح این دوره را هم شورای پنجم دانند!
قصدم دخالت در امور منتخبین شهروندان عزیز کیاسر نبود !
حالا چهاردانگه نیوز فرصتی فراهم کرد ما هم حرفی زدیم !