• امروز : دوشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 57576اخبار امروز : 29
♥0

نهال از نهالستان‌های دارای مجوز و بهداشت قرنطینه‌ای خریداری شود

  • کد خبر : 33655
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۹:۰۷
نهال از نهالستان‌های دارای مجوز و بهداشت قرنطینه‌ای خریداری شود

طهمورث قاسم‌نژاد درباره احداث باغ درختان سیاه‌ریشه، گفت: یکی از اهداف احداث باغ بحث اقتصادی است چراکه باید به افزایش عملکرد، کیفیت محصول و امنیت غذایی توجه شود.

 

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، طهمورث قاسم‌نژاد درباره احداث باغ درختان سیاه‌ریشه، گفت: یکی از اهداف احداث باغ بحث اقتصادی است چراکه باید به افزایش عملکرد، کیفیت محصول و امنیت غذایی توجه شود.

 

وی با انتقاد از اینکه ابتدا به‌دنبال احداث باغ هستیم و سپس به‌دنبال آزمون خاک و نحوه احداث می‌رویم، افزود: پس از آماده‌سازی بستر و رفع مشکلات موجود باید به‌دنبال نهال سالم باشیم و نهال‌ها از نهالستان‌های دارای مجوز، شناسنامه‌دار و بهداشت قرنطینه‌ای خریداری شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی ساری خاطرنشان کرد: زمان کاشت نهال در منطقه پایین‌دست از اواخر بهمن‌ماه و در بالادست از اواخر اسفندماه است به‌طوری که چاله‌های کاشت نهال را با یک‌سوم گل رودخانه‌ای، یک‌سوم کود حیوانی و یک‌سوم خاک باغ مخلوط کرده و نهال در آن کاشته شود.

 

وی اضافه کرد: خاک زیاد اطراف ریشه سبب عدم ورود اکسیژن به ریشه می‌شود و سوخت و ساز را مختل می‌کند و به محض کاشت نهال با انجام آبیاری نهال سفت شده و نیاز به کوبیدن خاک اطراف ریشه نیست.

 

مدیر جهاد کشاورزی ساری اظهار کرد: بهترین زمان کوددهی به درختان، اواخر اسفندماه تا اوایل فروردین ماه است چراکه ریشه درخت فعالیت بیشتری برای رشد دارد.

 

قاسم‌نژاد تصریح کرد: آزمون برگ از ۲۰ خردادماه تا اوایل تیرماه نیاز غذایی درختان را مشخص می‌کند.

 

مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: از قارچ‌کش‌ها باید زمانی که بیماری مشاهده شد و یا زمانی که احتمال بروز بیماری در چند روز آینده وجود دارد استفاده شود، به‌گونه‌ای که ۴۸ ساعت بعد از استفاده قارچ‌کش بارندگی نباشد.

 

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=33655

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.