دکتر سید رمضان شجاعی کیاسری نماینده مردم شهرستان ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی امروز ۲۲ مرداد ۱۳۹۴ ، در سالن کنفرانس اداره کل بهزیستی نشست صمیمی با اهالی رسانه استان داشت. جلسه با نیم ساعت تاخیر در ساعت ۱۷:۳۰ با تلاوت قران مجید و سرود ملی آغاز شد.
در ابتدای جلسه دکتر شجاعی ضمن تبریک روز خبرنگار و تقدیر و تشکر از این قشر بابت اطلاع رسانی و کار سخت و طاقت فرسا،با تقدیر از حضور مردم مازندران در مراسم تشییع و تدفین شهدای غواص و خطشکن مازندران اظهار کرد: بحث توافق فناوری هستهای یکی از پیروزیهای جهتدار و نمادین ایران در عرصه دیپلماسی تلقی شده و باید از همه دستاندرکاران دولتهای قبلی و فعلی تقدیر کرد ولی با پیگیریی که دولت روحانی داشت فضا را برای نرمش و دستیابی به اصل داشتن فناوری هستهای محیا کرد و این موفقیت جزء موفقیتهای ایران در عرصه سیاسی و دیپلماسی است.مجلس شورای اسلامی همانند سابق در حمایت از دولت برای پیشبرد اهداف نظام گامهای موثری برداشت و مجلس شورای اسلامی هم سهم قابل توجهی در این زمینه دارد و برای رسیدن به نتیجه نهایی دولت نیازمند همدلی با مجلس شورای اسلامی است.
وی تصریح کرد: این توافق دستاوردهایی را به همراه داشت که میتواند تبعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشد تبعات سیاسی آن باعث شد که دنیا ایران را به عنوان کشور اثرگذاری بشناسد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از جهت اقتصادی شرکتهای طرف مذاکره قبل از توافق در فشار بودند که این فضا دوباره برای حضور شرکتهای خارجی فراهم شده است.
وی اضافه کرد: از جهت اجتماعی تعاملات بین ملتها و رفت و آمدهای ملتها و کشورها و نیز شکلگیری نهادهای اجتماعی میتواند زمینهساز حرکتهای اجتماعی شود و به ویژه در حوزه گردشگری میتواند گامهای مناسبی برداشت.
شجاعی اضافه کرد: مهمترین نکته نگاه اقتصادی است که پس از توافق گشایشی ایجاد شود که ایران بتواند در فروش نفت و سایر کالاهای تولیدی کشور به موفقیتهای دست یافته و بتواند آینده روشنی برای کشور ایجاد شود.
وی یادآور شد: دو نگاه در این توافقنامه وجود دارد، برخیها معتقدند که مجلس باید در این جزئیات این توافقنامه لایحهای را صادر کند و برخیها نیز اعلام کردند که چون توافق بین کشورها است نیاز به لایحه مجلس نیست.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مجلس ممکن است نتواند به جزئیات بندبند ورود پیدا کند ولی این توافقنامه بستهبندی تعریف شده در یک نگاه است، به این دلیل که دو طرف مذاکرهکننده اجازه ایجاد نقطه نظرات جدیدی ندارند و حق مجلس این است که تنها به بله و خیر گفتن بر روی توافقنامه نظر بدهد.
وی اضافه کرد: معتقدم این پرونده با هدایت رهبر معظم انقلاب اسلامی صورت گرفته و همه منافع کشور حفظ شده است.
شجاعی با بیان اینکه دو نظر درباره قطعنامه وجود دارد، اظهار کرد: عدهای معتقدند که ممکن است این قطعنامه به همین منوال تا زمان انتخابات ادامه یابد و زمان انتخابات از این قضیه بهرهبرداری سیاسی کنند ولی برخی دیگر معتقدند که این توافقنامه نمیتواند برای بهرهبرداری سیاسی باشد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: از توافقنامه نباید استفاده سیاسی کرد، طرف توافقنامه در طول تاریخ نشان داده که ممکن است بدعهدی کند و در سنوات اخیر و بارها این موضوع را نشان داده است.
وی درباره جریانهای سیاسی آینده مجلس بیان کرد: جریانهای تند سیاسی و اصولگرا و اصلاحطلب در آینده مجلس جایگاه ندارند، جریانهایی که نگاه معتدل اصلاحطلبی و اصولگرای دارند میتوانند با قرار گرفتن در یک لیست آینده مجلس را از آن خود کنند.
شجاعی با بیان اینکه در انتخابات آینده شاهد فعالیت سه لیست خواهیم بود، افزود: جریان اصلاحطلبان، اصولگریان و اعتدالیون فعالیت میکنند ولی مجلس آینده باید از یک نگاه کارشناسی بالاتر و آرامشی بیشتر در راستای اهداف انقلاب اسلامی شکل بگیرد و مجلس آینده باید دور از جریانهای افراطی باشد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در مازندران جریانهای متفاوتی در حال فعالیت هستند، در مازندران نگاه سیاسی مستولی است، ولی انتخابات در حوزه شهری دارای رای سازمانی هستند و افراد و اشخاص در انتخابات شهرستانی موثر هستند.
وی بیان کرد: انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برای نخستینبار همزمان با هم در حال برگزاری است که ممکن است مشکلاتی داشته باشد که این موضوع نیز نیاز به بررسی بیشتری دارد.
شجاعی با اعلام اینکه در شهرستان ساری نیز افراد زیادی خودشان را در معرض انتخاب قرار دادند، گفت: این موضوع نشان از بالندگی سیاسی است و از این جهت نیز تقدیر میشود از افرادی که فضای انتخابات را گرم میکنند، بنای بد عهدی در انتخابات را نداریم و کسانی را که مردم انتخاب کنند بهترین هستند.
سید رمضان شجاعی در پاسخ به سئوالی درباره برنامه انتخاباتیاش و مطرح شدن ائتلاف وی با یکی از کاندیدای شهر ساری اظهار کرد: بحث ائتلاف بسیار زود است و این موضوع در زمانی که انتخابات آزاد است مطرح میشود، صحبت کردن درباره بحث انتخاباتی نیز بسیار زود است تا زمانی که نماینده مردم هستیم باید از حق مردم دفاع کنیم.
وی تصریح کرد: وارد شدن به مباحث انتخاباتی بسیاری زود است و نباید مردم را درگیر مسائل انتخاباتی کرد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اقدامات انجام شده این کمیسیون گفت: این کمیسیون وظیفه شناسنامهدار کردن و نیز حمایت از هنرمندان و همچنین حمایت از فعالیتهای فرهنگی و رسانهای را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار کرد که نیاز است دولت در این زمینه ورود پیدا کند.
شجاعی در پاسخ به سئوال مطرح شده درباره میزان حمایت نمایندگان مجلس برای خروج پادگان از ساری، بیان کرد: بحث خروج پادگان از درون شهرها مصوبهای بود که از دوره قبل در مجلس مطرح شده بود و این موضوع به قانون تبدیل شد.
ساری بزرگترین مرکز گردشگری شمال کشور میشود
وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح در حال حاضر توسط شهرداری ساری با اجازه ساخت برجی به ارتش قرار است اجرایی شود و بقیه مکان نیز به مرکز فرهنگی تبدیل میشود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در ادامه از تبدیل شدن شهر ساری به بزرگترین قطب گردشگری شمال کشور خبر داد و گفت: این موضوع تا شش ماه دیگر عملیاتی میشود.
وی در دیگر پاسخ مطرح شده درباره عملکرد شهردار ساری بیان کرد: خدمات مهدی عبوری در طول چندین سال بینظیر است، خبر دارم که عبوری به سختی از محل اعتبارات ملی و شهری برای بهسازی شهر تلاش میکند و افزایش بودجه عمومی شهر نیز گویای این مطلب است.
وی درباره عملکرد استاندار مازندران بیان کرد: اقدامات استاندار در مازندران خوب بود، با وجود مشکلات اعتباری که در کشور وجود دارد، تبعات اجتماعی در استان نداریم خود نشان از عملکرد موفق استاندار دارد.
عملکرد صدا و سیما در دوران توافق هستهای
شجاعی در پاسخ به سئوالی درباره عملکرد صدا و سیما در زمان پس از توافق بیان کرد: صدا و سیما درباره مسائل باید بیطرفانه عمل کند، رضایت افکار عمومی در پخش برنامههای صدا و سیما لحاظ شود، در مذاکرات باید نظرات موافق و مخالف هر دو پخش شود، برجسته کردن نظرات موافقان و مخالفان تبعاتی برای این رسانه دارد، ولی این رسانه در زمان بررسی توافقات روی نظر مخالفان بیشتر مانور داد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره تکلیف قانون جامع حمایت از رسانهها گفت: این قانون توسط مجلس نوشته شد ولی نیاز است که دولت لایحهای را برای اجرای این قانون تقدیم مجلس کند که خیلی این قانون مورد حمایت دولتها قرار نمیگیرد، در دولت قبل هم این موضوع مطرح شد و در این دولت هم نیز این موضوع در حال پیگیری است، به دلیل اینکه این قانون باعث ایجاد بار مالی برای دولت میشود، اشکالاتی از نظر قانون اساسی نیز دارد که نیاز است بار مالی این قانون برداشته شود.
قانون جامع رسانهها
وی اضافه کرد: شورای نگهبان طرح مجلس در ارتباط با قانون جامع رسانهای را هم به دلیل ایجاد بار مالی برای دولت نپذیرفت، هیچ دولتی حاضر نیست فضای نقد تندتری ایجاد شود، با توجه به عدم رقبت دولت کمیسیون فرهنگی نامه زد به دولت که سریعتر نسبت به تعیین تکلیف این قانون اقدام شود.
شجاعی در ادامه از تصویب قانون جامع برای سایتهای خبری خبر داد و گفت: همه سایتهای فاقد مجوز بهزودی فیلتر میشوند، دیوان عدالت اداری نیز پیگیر این موضوع است و این موضوع بهزودی در کشور تعیین تکلیف میشود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال مطرح شدن زمینخواری برخی مسئولان در مازندران بیان کرد: بنده در این زمینه اطلاعی ندارم و مسئولان مرتبط پیگیر این موضوع هستند و اگر شما هم افرادی را میشناسید که تخلفاتی دارند را مطرح کنید که بنده از طریق کمیسیونهای مجلس پیگیری کنم.
عادی شدن تخریب دولت قبلی در کشور
وی در پاسخ به سئوالی درباره تخریب دولت یازدهم به احمدینژاد گفت: تخریب دولت جدید از دولت قبلی به امری طبیعی در کشور تبدیل شد، خود احمدینژاد زمانی که روی کار آمد به شدت دولتهای سازندگی و اصلاحات را تخریب کرد، این موضوع در بین مدیران استان نیز نهادینه شد، ولی در کل امر پسندیدهای نیست.
تعیین تکلیف چشمه سورت
شجاعی در پاسخ به سئوالی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی چشمه آبمعدنی سورت گفت: در این هفته جلسه مشترکی با اتفاق فرماندار ساری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری مازندران، مدیرعامل آب منطقهای استان،مدیرکل منابع طبیعی و مسئولان سازمان جنگلها داشتیم که موافقت شد زمین منابع طبیعی در اختیار میراث فرهنگی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در این جلسه علاوه بر تعیین تکلیف زمین چشمه آبمعدنی سورت، آببندان الندان و نیز بحث عملیاتی کردن سد زارم رود نیز طی صورتجلسهای امضا شده است.
شجاعی در پاسخ به سئوالی درباره ایجاد آزادراه ساری به استان سمنان که کریدور شمال به جنوب نیز هم محسوب میشود، افزود: دولت مطالعات اجرای این طرح را در دستور کار قرار داد ولی با توجه به مشکلات که در این مسیر وجود دارد احتمال زمانبر بودن اجرای این طرح وجود دارد.
شجاعی درباره ایجاد پلیسراه ساری به کیاسر بیان کرد: متولیان اجرای این طرح معتقد هستند که سند زمین مشکل داشت،تا زمانی که سند اجرای این طرح دریافت نشود، عملیات اجرایی برای احداث پاسگاه انجام نمیشود، با پیگیری انجام شده مشکل سند رفع شد و به زودی عملیات اجرای پلیسراه ساری به کیاسر انجام میشود.
خبرنگار چهاردانگه نیوز در باره دانشگاه جامع ساری پرسید که ایشان توصیح داد، مجوز دانشگاه جامع در دولت قبلی صادر شد، اما متاسفانه رییس دانشگاه علوم کشاورزی ساری قبلی و فعلی زیر بار قبول این مسئولیت نرفتند و هزینه احداث هم خیلی بلا می باشد و دولت در شرایط فعلی از نظر اقتصادی در مضیقه می باشد.
بادرود . مذاکرات هسته ای به سرانجام رسید ولی هیچ صحبتی راجب بردن اشغال از چهاردانگه نمیشه .بیکاری . نبود امکانات . فقر . اها ببخشید اصلا قرار نیست راجب این مسائل صحبت شه
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال مطرح شدن زمینخواری برخی مسئولان در مازندران بیان کرد: بنده در این زمینه اطلاعی ندارم و مسئولان مرتبط پیگیر این موضوع هستند و اگر شما هم افرادی را میشناسید که تخلفاتی دارند را مطرح کنید که بنده از طریق کمیسیونهای مجلس پیگیری کنم
یعنی اقای نماینده از زمین خواری شهرک کیاسر که حکمش هم صادر شده ولی صاحبش داره به ریش قوه قضاییه میخنده اطلاعی ندارن!!!!!!!!!!!!!!!
چراعده ای به مرکز استان ساری بزرگ خیانت کردند؟ومیاندرودراازمرکزاستان جداکردند وآیاشجاعی دراین
تجزیه نقش داشت ؟ویاموافق این تجزیه بود؟
درهرصورت تجزیه مرکزاستان ازدیدگاه ماخیانت است.
بادرود . مذاکرات هسته ای به سرانجام رسید ولی هیچ صحبتی راجب بردن اشغال از چهاردانگه نمیشه .بیکاری . نبود امکانات . فقر . اها ببخشید اصلا قرار نیست راجب این مسائل صحبت شه
بسماللهالرحمنالرحیم
ممنون از برادر شجاعی!
با تشکر از صحبت های تکراری و وعده های رویایی آقای شجاعی به دلیل نزدیک شدن به انتخابات مجلس …
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال مطرح شدن زمینخواری برخی مسئولان در مازندران بیان کرد: بنده در این زمینه اطلاعی ندارم و مسئولان مرتبط پیگیر این موضوع هستند و اگر شما هم افرادی را میشناسید که تخلفاتی دارند را مطرح کنید که بنده از طریق کمیسیونهای مجلس پیگیری کنم
یعنی اقای نماینده از زمین خواری شهرک کیاسر که حکمش هم صادر شده ولی صاحبش داره به ریش قوه قضاییه میخنده اطلاعی ندارن!!!!!!!!!!!!!!!
چراعده ای به مرکز استان ساری بزرگ خیانت کردند؟ومیاندرودراازمرکزاستان جداکردند وآیاشجاعی دراین
تجزیه نقش داشت ؟ویاموافق این تجزیه بود؟
درهرصورت تجزیه مرکزاستان ازدیدگاه ماخیانت است.