• آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
جمعه 29 می 2026   
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ويژه
    • اخبار فرهنگي
    • اخبار ورزشي
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فيلم
    • گزارش تصويري
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفي روستا
    • معرفي منابع مطالعاتي چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ويژه
    • اخبار فرهنگي
    • اخبار ورزشي
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فيلم
    • گزارش تصويري
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفي روستا
    • معرفي منابع مطالعاتي چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
جمعه 29 می 2026   
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

نخستین همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران برگزار شد

3 دسامبر ، 2025
در اخبار مازندران
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه
A A
0
نخستین همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، نخستین همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در امر انتخابات در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی شهرستان ساری برگزار شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران چهارشنبه ۱۲ آذر در همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات با مروری بر تاریخچه‌ مبارزات برای استقرار حاکمیت قانون و انتخابات در ایران، بر اهمیت صیانت از این میراث بزرگ تأکید کرد.

سید امیرحسینی‌جو اظهار کرد: فرآیند انتخابات به راحتی به ما نرسیده، شما حافظان یک میراث بزرگ هستید.

 وی با اشاره به تاریخ معاصر ایران از زمان مشروطه، برگزاری مستمر انتخابات در جمهوری اسلامی را حتی در سخت‌ترین شرایط مانند دوران جنگ تحمیلی، یادآور شد و گفت: قرار است هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را اجرا کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استانداری خطاب به ناظران انتخابات، قضات و دست‌اندرکاران تأکید کرد: قضاوت کار سختی است فقط تکلیف اداری نیست، یک تکلیف شرعی هم کنارش است.

حسینی‌جو بر همکاری کامل دستگاه‌های اجرایی استان با هیئت‌های نظارت تأکید و اعلام کرد: همه فرمانداران، همه بخشداران موظفند طبق قانون همکاری لازم را با هیئت‌های نظارت داشته باشند. اصلاً نگاه دو قطبی وجود ندارد.

برگزاری اولین انتخابات تمام‌الکترونیک شوراها

معاون استانداری مازندران از برگزاری انتخابات الکترونیک در این دوره خبر داد و آن را یک تجربه بزرگ برای انتخابات آتی در کشور خواند.

وی با اشاره به تغییرات فناوری در فرآیند انتخابات گفت: ما از آن جعبه‌ها و لُب‌ها (صندوق‌ها و لب‌مهرها) و مهر و شمع را دیدیم تا امروز الکترونیک.

آمادگی استانداری برای رفع نقایص

حسینی‌جو با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌های لازم در استان انجام شده، اظهار کرد: اگر نقصی وجود دارد، این انتظار را دارم در تعامل شهرستانی، بخشی و استانی موضوعات را رسیدگی کنیم.

علی اصغر ذکوی، رئیس شورای نگهبان استان مازندران، در سخنانی خطاب به اعضای هیئت‌های نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی گفت: برای برگزاری انتخابات درست، الزاماتی وجود دارد که باید رعایت شود.

نخستین همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران برگزار شد

ذکوی با اشاره به وجود مشکلات در برخی شوراهای شهر، تصریح کرد: اکنون شوراهایی داریم که کمتر هفته‌ای است که از صدا و سیما گزارش اختلاس، رانت، بداخلاقی و بازداشت در برخی از آنها پخش نشود. باید از خود بپرسیم کجای کار می‌لنگد؟

رئیس شورای نگهبان مازندران الزامات اصلی هیئت‌های نظارت را برشمرد و تأکید کرد: اول، تایید یا رد صلاحیت‌ها باید کاملاً منطبق بر قانون، شرع مقدس و اخلاق باشد. دوم، آرای ما باید مستند و مطابق با استعلام‌های دقیق باشد. سوم، باید در برابر هرگونه سفارش مقاومت کنیم که این شجاعت می‌خواهد. چهارم، رازداری را باید کاملاً رعایت کنیم. آرای اعضای هیئت کاملاً محرمانه است و حتی به خانواده هم نباید گفته شود.

وی ادامه داد: دقت در به کارگیری نیروهای اجرایی و ناظران صندوق‌هاست؛ همچنین سوابق نامزدها باید محرمانه بماند و بحث درباره آنها فقط در جلسه هیئت مطرح شود. ما باید مستقل عمل کنیم و مانند قاضی، فقط بر اساس مدارک تصمیم بگیریم.

ذکوی خاطرنشان کرد: طبق قانون، اجرای انتخابات شوراها برعهده وزارت کشور و نظارت برعهده شورای نگهبان است. حدود ۱۶ هزار نیروی آموزش‌دیده آماده خدمت‌رسانی در حوزه‌های اجرا و نظارت هستند.

انتظار ما برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستای مازندران با مشارکت حداکثری و نظارت دقیق است

دبیر هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای مازندران نیز با تشکر از حضور مسئولان و ناظران، بر ضرورت هماهنگی و انسجام بین حوزه‌های اجرا و نظارت برای برگزاری انتخابات پرشور و متفاوت‌تر از دوره‌های گذشته تأکید کرد.

علی طالبی با اشاره به حضور گسترده ناظران در انتخابات شورای شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵  اظهار کرد: جمعی از گلوگاه تا رامسر، شامل ۹۱۰ نفر به‌ازای هر شهرستان ۵ نفر بعنوان هیئت نظارت شهرستان و ۱۷۷ نفر در بخش‌ها، حضور دارند. این یک پارلمان محلی و رخداد مهم است.

نخستین همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران برگزار شد

وی با تأکید بر همکاری دو حوزه اجرا و نظارت گفت: حوزه اجرا و حوزه نظارت مکمل یکدیگر هستند و هر دو دنبال برگزاری انتخابات مطلوب، انتظار ما این است که با همدلی و انسجام، انتخابات بهتری نسبت به دوره گذشته برگزار کنیم.

دبیر هیئت عالی نظارت استان به دستورالعمل‌های کاری ناظران اشاره کرد و گفت: درخواست ما این است که در هر شهرستان و بخش، یک نفر آشنا به سیستم رایانه‌ای و ترجیحاً از میان جوانان یا دانشجویان، برای پیگیری امور الکترونیک انتخاب و به فرمانداری یا بخشداری معرفی شود. این فرد بر اساس ماده ۹۰ قانون انتخابات، بعنوان مأمور در کنار هیئت نظارت فعالیت خواهد کرد.

وی همچنین از ناظران خواست: با ارکان شهرستان از جمله فرماندار و امام جمعه نشست داشته باشند، اما از اظهارنظر در محافل خصوصی و عمومی درباره تایید یا رد افراد جداً خودداری کنند.

طالبی از حضور بانوان و آقایان در هیئت‌های نظارت گفت: امیدواریم با رعایت جدول زمان‌بندی ارسالی و تشکیل گروه‌های کاری در شهرستان‌ها، کاری مطابق رضایت خدا و خلق به سرانجام برسانیم.

ضرورت برگزاری انتخابات پرشور و غیرجناحی شوراها

رضا حاجی پور سخنگوی هیات عالی نظارت بر انتخابات نیز با تشریح روند الکترونیکی احراز صلاحیت داوطلبان، بر لزوم برگزاری انتخابات امن، آرام و پرشور هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا بدون جهت‌گیری جناحی تأکید کرد.

نخستین همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران برگزار شد

وی با اشاره به آغاز فعالیت هیئت‌های نظارت استان و شهرستان‌ها، روند احراز صلاحیت داوطلبان را تشریح کرد و افزود: در این دوره، فرآیند به‌صورت کاملاً الکترونیکی و اتوماسیون انجام می‌شود. داوطلبان در فرمانداری‌ها ثبت‌نام می‌کنند و پرونده آن‌ها برای بررسی به مراجع چهارگانه ارجاع و نتیجه نهایی به وزارت کشور بازخورد داده می‌شود.

حاجی‌پور خاطرنشان کرد: تأیید یا رد صلاحیت‌ها منحصراً بر اساس اسناد و مدارک دریافتی از این مراجع صورت می‌گیرد و هیئت‌های نظارت در استان و شهرستان نقش اجرایی در این تصمیم‌گیری ندارند.

شوراها؛ بازوی مدیریت برای حل مسائل محلی

نماینده آمل، شوراهای شهر و روستا را بازوان مدیران ارشد استانی و شهرستانی خواند و نقش آن‌ها را در شناسایی و حل مشکلات محلی در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، امنیتی، اقتصادی، ورزشی و بهداشتی حیاتی برشمرد.

کامران پولادی نایب رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای کشور نیز اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اصلاحات صورت‌گرفته در مجلس و نظارت دقیق در سطح کشور، باید بتوانیم انتخابات پرشوری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه انتخابات، یعنی حاکمیت بر سرنوشت خودمان است، گفت: تمام کشورهایی که ادعای دموکراسی دارند در دنیا، به خصوص آمریکا و اروپا، هیچ کدامشان به اندازه ما انتخابات برگزار نکردند و دموکراسی و مردم‌سالاری را به معنای واقعی کلمه پیاده نکردند.

نخستین همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران برگزار شد

وی افزود: ۴۷ سالی که از انقلاب می‌گذرد، میانگین هر سال یک انتخابات برگزار کرده‌ایم. پس این نعمت بزرگی است که باید آن را قدر بدانیم؛ یعنی از شورا تا جایگاه رهبری، چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم، با رأی مردم انتخاب می‌شوند.

علی بابایی کارنامی رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی مازندران نیز در خصوص آمار اعضای هیئت نظارت گفت: ۱۱۰ نفر با هماهنگی نمایندگان مجلس شورای اسلامی شهرستان‌های استان انتخاب شده‌اند که بعنوان اعضای هیئت نظارت بخش‌ها و شهرستان‌ها با ما همکاری خواهند کرد.

وی افزود: میانگین سنی آنان ۵۵ سال است و مدارک تحصیلی ایشان دیپلم ۲۸ درصد، لیسانس ۳۴ درصد، فوق‌لیسانس ۳۸ درصد و دکترا ۸ درصد ثبت شده که جوان‌ترین عضو ۲۹ سال و مسن‌ترین عضو ۶۹ سال سن دارد. از نظر شغلی نیز ۴۳ درصد کارمند دولت و ۴۸ درصد بازنشسته یا آزاد هستند.

نخستین همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران برگزار شد

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اولویت ما، نگاه شرعی و اجرای دقیق قانون، از جمله آخرین اصلاحات مصوب مجلس یازدهم، است.

وی افزود: هیئت نظارت، یک نهاد نظارتی است و گزارش‌های عملکرد به صورت آنلاین ارائه خواهد شد.

بابایی کارنامی با اظهار اینکه شورای اسلامی شهر و روستا یک نهاد سیاسی-اجتماعی با رویکرد اقتصادی و عمرانی است، توصیه کرد: باید مراقب باشیم که این نهاد صرفاً با نگاه سیاسی اداره نشود. تشکل‌های سیاسی در کل استان باید قانون را رعایت کنند.

مردم نگران تدوام فساد در شورای اسلامی شهر و روستا هستند

نماینده مردم نور و محمود آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این گردهمایی مسئولیت اعضای نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را در این شرایط حساس نظام جمهوری اسلامی که دشمن در صدد تضعیف آن است، بسیار مهم و دانست و گفت: محقق شدن حضور حداکثری مردم در عرصه انتخابات تاکید و سفارش جدی شخص مقام معظم رهبری است.

عبدالوحید فیاضی با بیان این که شوراهای اسلامی شهر و روستا بسیار مهم و مظهر خدمت هستند، اگرچه بدبینی نسبت به شوراهای اسلامی شهر و روستا به دلیل بعضی بد اخلاقی، فساد و بی توجهی به ماموریت وجود دارد، گفت: مردم امروز نگران تدوام فساد در شورای اسلامی شهر و روستا هستند، چراکه تاثیر گذاری فساد در شورای اسلامی شهر و روستا کل نظام جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال می‌برد.

نخستین همایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران برگزار شد

فیاضی خاطر نشان کرد: سلامت انتخابات فقط با اجرای قوانین از سوی همه دست اندرکاران از جمله جامعه امنیتی، اطلاعاتی، اجرایی و نظارتی عملیاتی می شود. این افراد هستند که تضمین کننده کیفیت انتخاب و انتخابات هستند.

وی با توضیح این که باید مانع پول پاشی در انتخابات شویم، گفت: میکروب پول و ثروت در فرایند انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا باید از بین برود. قانون و رعایت الزامات آن تکلیف همه دست اندرکاران در فرایند انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا است.

 

لینک منبع اصلی مطلب

برچسب ها: انتخابات تمام الکترونیکیانتخابات شوراهای شهر و روستامنطقه مازندرانهمایش هیات عالی نظارت بر انتخابات مازندران
پست قبلی

پروژه بازسازی سالن آمفی‌تئاتر مجتمع فرهنگی و هنری نوشهر به پایان رسید

پست‌ بعدی

ارائه حدود ۱۰۰۰ مقاله محققان داخلی و خارجی در کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی

علي نظري

پست های مرتبط

استاندار مازندران در بازدید از میدان بار تنکابن: مشکلی در تامین مایحتاج مردم نداریم
اخبار مازندران

استاندار مازندران در بازدید از میدان بار تنکابن: مشکلی در تامین مایحتاج مردم نداریم

4 مارس ، 2026
0
شهادت ۱۸ مازندرانی در حملات جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی
اخبار مازندران

شهادت ۱۸ مازندرانی در حملات جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی

3 مارس ، 2026
0
عزم مسئولان برای پیشبرد امور کشور متضمن امنیت ملی است
اخبار مازندران

عزم مسئولان برای پیشبرد امور کشور متضمن امنیت ملی است

3 مارس ، 2026
0
پست‌ بعدی
ارائه حدود ۱۰۰۰ مقاله محققان داخلی و خارجی در کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی

ارائه حدود ۱۰۰۰ مقاله محققان داخلی و خارجی در کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • استاد «حسین طیبی» درگذشت

    موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • دستگیری قاتل پیرمرد ۸۰ ساله چهاردانگه ای

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • انواع مارهاي سمي و نيمه سمي بخش چهاردانگه

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • دو قطعه شعر در وصف معلم دلسوز، زنده یاد حسین امینی کیاسری

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • متهم به دو فقره قتل در یکی از روستاهای بخش چهاردانگه دستگیر شد

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

مطالب پر بازدید

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
آرامش بخشی و امید آفرینی قرآن _قسمت اول

پنج ویژگی امام حسن عسکری علیه السلام

14 اکتبر ، 2021
استاد «حسین طیبی» درگذشت

موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

24 فوریه ، 2018
انواع مارهاي سمي و نيمه سمي بخش چهاردانگه

انواع مارهاي سمي و نيمه سمي بخش چهاردانگه

13 جولای ، 2025
انتصاب یک چهاردانگه ای در مجمع تشخیص مصلحت نظام

انتصاب یک چهاردانگه ای در مجمع تشخیص مصلحت نظام

17 جولای ، 2016
معرفي امامزاده محمود مير عمادلدين – روستای وری

معرفي امامزاده محمود مير عمادلدين – روستای وری

2
معرفی حجت الاسلام سيد احمد مير عمادي نماینده ولی فقیه در استان لرستان

معرفی حجت الاسلام سيد احمد مير عمادي نماینده ولی فقیه در استان لرستان

7
هشتاد وهشتیمن سالگرد حمله جلال به کیاسر + سند

اسنادی معتبر از شرارت و حمله جلال به کیاسر/ جلالی سال

10

چهاردانگه و دودانگه از چه زمانی بین مردم مصطلح شده است

1
تخلیه سالن مرغ‌های گوشتی در سن ۴۶ روزگی

تخلیه سالن مرغ‌های گوشتی در سن ۴۶ روزگی

29 می ، 2026
روند رو به رشد تولید در شرق مازندران؛ تحویل یک هزار و ۲۶۵ تن کلزا بهشهر

روند رو به رشد تولید در شرق مازندران؛ تحویل یک هزار و ۲۶۵ تن کلزا بهشهر

29 می ، 2026
اجرای طرح آرامش و دستگیری ۴۲ متهم در بابلسر

اجرای طرح آرامش و دستگیری ۴۲ متهم در بابلسر

29 می ، 2026
کشف کالای قاچاق در جاده هراز

کشف کالای قاچاق در جاده هراز

29 می ، 2026

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.

  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ويژه
    • اخبار فرهنگي
    • اخبار ورزشي
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فيلم
    • گزارش تصويري
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفي روستا
    • معرفي منابع مطالعاتي چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسر
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.