ایسنا/مازندران مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت: در ۸ ماه نخست امسال ۱۶۴ نفر عابر پیاده که ۱۱۱ نفر از آنها مرد و ما بقی زن بودند، در حوادث رانندگی کشته شدند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۲ درصد افزایش داشت.
براساس گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی مازندران، علی عباسی مجموع آمار تلفات حوادث رانندگی در ۸ ماه امسال را ۴۵۰ اعلام کرد و افزود: ۳۶ درصد کل تلفات حوادث رانندگی ۸ ماه امسال عابرین پیاده بودند.
وی تصریح کرد: بیشترین گروه سنی عابرانی که در حوادث رانندگی کشته میشوند افراد بالای ۶۱ سال و کمترین سنین کمتر از ۱۰ سال هستند و براساس آمارهای موجود از نظر گروه سنی بیشترین عابران پیاده فوت شده با ۷۰ نفر، معادل ۴۳ درصد در گروه سنی ۶۱ سال به بالا قرار دارند.
مدیر کل پزشکی قانونی مازندران در خصوص بالاترین آمار متوفیات عابران پیاده در استان گفت: شهرستانهای بابل با ۳۳، ساری با ۲۵ و آمل با ۱۵نفر بیشترین تعداد عابران فوت شده را در ۸ ماه امسال به خود اختصاص دادهاند و شهرستان گلوگاه با یک فوتی کمترین عابران متوفی در آن ثبت شده است.
عباسی با اشاره به محل فوت عابران پیاده خاطرنشان کرد: ۹۱ نفر ازعابران پیاده در مسیرهای برون شهری و روستایی و ۷۳ نفر درون شهری جان خود را از دست دادند که براساس آمار ۷۵ نفر از عابرین پیاده در محل حادثه و ۸۹ نفر در بیمارستان فوت کردند.
وی یادآور شد: براساس آما ارجاعی مراکز پزشکی قانونی مازندران خرداد با ۲۸، مردادبا ۲۷، مهر آبان با ۲۲ نفر بیشترین ماه، تیر و فروردین هر کدام با ۱۵ نفر کمترین فوتی در آن گزارش شده است.
مدیر کل پزشکی قانونی مازندران در خصوص افزایش سن سالمندی خاطرنشان کرد: این افزایش ایجاب میکند رانندگان در هنگام رانندگی توجه و دقت بیشتری به عابرین بهخصوص عابرین سالمند داشته باشند چرا که سالمندان به علت وجود مشکلات مفصلی اسکلتی و در نتیجه تحرک و عکس العمل کند نمیتوانند خود را هنگام حوادث رانندگی از مهلکه نجات دهند.
عباسی بیان کرد: از طرف دیگر به علت بیماریهای مزمن پوکی استخوان میزان شکستگی و در نتیجه بستری در بیمارستان افزایش مییابد که این خود ریسک مرگ و میر را در سالمندان بالا میبرد.