به گزارش سیدرضا میرزاخانی، خبرنگار پایگاه خبری چهاردانگه نیوز از شهرستان نکا، چهلمین روز درگذشت بانوی عفیفه معصومه فولادی با حضور امام جمعه محترم و مدیران فرهنگ و ارشاد اسلامی ، تبلیغات اسلامی، فرماندار سوادکوه شمالی، ریاست شورای اسلامی شهر و جمعی از بستگان سببی و نسبی آن بانوی مکرمه در حسینیه سید الشهدا قلعه سریهای مقیم نکا برگزار شد.
در این مراسم که با اهدای فاتحه و قرائت قرآن کریم از سوی مردم برگزار شده بود یکی از مداحان شهرستان به مداحی و روضه خوانی مصائب آل الله پرداخت و بعد از فریضه ظهر و عصر آیت الله محمدی لائینی امام جمعه شهرستان نکا به ایراد سخن پرداخت.
شایان ذکر است :خانم معصومه فولادی مادر ۴۶ ساله نکایی در تاریخ ۲۴ آذر ماه هنگامی که برای رفتن به محل کارنکا را به مقصد ساری ترک میکرد در مسیر (سه راه زاغمرز) سوار بر خودروی جوانی مسافرکش عازم ساری شد راننده مورد نظر، قبل از رسیدن به پلیس راه ، مسیر خود را بمنظور انجام نیات شوم خویش تغییر داده و قصد ربودن این بانوی مکرمه را داشت. نهایتا خانم فولادی برای حفظ عفت به شرط از دست دادن جان از ماشین به بیرون پرت میشود پس از چند ماه کما در ساعت ۱۷ عصر جمعه ۷ فروردین ۹۴ جان به جان آفرین تسلیم گفت.
عکاس: سیدرضا میرزاخانی