معاون امور عمرانی استاندار مازندران گفت: جایگاه حقیقی بانوان در نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار والا و ارزشمند است و این جایگاه در دوران ۸ سال دفاع مقدس نمود عینی و بی بدیلی داشت.
به گزارش واحد اطلاع رسانی دفتر امور روستایی و شوراها ، علی نبیان در نشست هم اندیشی بانوان دهیار استان ضمن گرامیداشت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، بیان داشت: بی تردید اگر فداکاری های مادران، همسران و خواهران رزمندگان اسلام نبود، این همه رشادت و ایثارگری رخ نمی داد.
وی با اشاره به ماده ۱۹۴ قانون برنامه پنجم توسعه کشور، اذعان داشت: بر اساس این قانون، دهیار به عنوان مدیر ارشد روستا تعیین شده است.
نبیان افزود: جایگاه حقوقی شما مشخص شده ولی حسن استفاده از این جایگاه و موقعیت به شخصیت حقیقی و میزان تلاش شما بستگی دارد.
معاون عمرانی استاندار، دهیاران را آخرین حلقه وصل میان مردم و مسوولین دانست و اظهار داشت: مردم از طریق دهیار می توانند مشکلاتشان را به گوش دولت برسانند و متقابلاً این دهیاران هستند که با بهره گیری صحیح و بهینه از منابع و امکانات، می توانند ارزش خدمات دولت را در نظر مردم نمایان سازند.
وی در رابطه با موضوع استخدام دهیاران نیز بیان داشت: سازمان دهیاری ها و شهرداری های های کشور در این رابطه لایحه ای تنظیم کرده و به دولت ارجاع شده است که پس از تصویب دولت و نظر مساعد و تصویب مجلس شورای اسلامی، قابل اجرا خواهد بود.
نبیان تصریح کرد: باید به این نکته توجه شود که تنها دهیارانی بر اساس این قانون جذب خواهند شد که کارنامه و رزومه قابل قبول و قابل دفاعی داشته باشند.
معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به مشکلات موجود در کشور و استان و کمبود منابع مالی به جهت تحریم های دشمنان، خاطرنشان ساخت: مسوول و مدیر خوب و دهیار توانمند کسی است که در چنین شرایطی با جدیت وارد میدان شده و فعل خواستن را صرف کند.
وی در عین حال اذعان داشت: در سالجاری تاکنون ۵۰ درصد بودجه استان تخصیص یافته که این موضوع برای سال گذشته تا پایان سال تنها ۲۰ درصد محقق شده بود.
وی توسعه مشاغل خانگی را یکی از مهم ترین راه های توسعه اقتصادی و افزایش درآمد خانوارها در روستا دانست و گفت: با تبلیغ و توسعه مشاغل خانگی، گام مهمی در جهت اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی برداشته خواهد شد.
نبیان معضل بزرگ امروز کشور و استان را بی کاری دانست و ادامه داد: ما ظرفیت های فراوانی برای اشتغال و افزایش درآمد داریم اما باید بخواهیم تا بشود.
معاون امور عمرانی استاندار مازندران تصریح کرد: یکی دیگر از ملزومات امروز همه ما به ویژه در فضای روستا، توسعه امر آموزش و برخورداری از اطلاعات است.
وی افزود: برای داشتن روستایی زیبا و توسعه یافته، نیاز است که بیشتر بدانیم و بروز باشیم و این امر در سایه آموزش محقق خواهد شد.
نبیان از امضای تفاهم نامه های جداگانه میان اداره کل بانوان و خانواده و اداره کل امور روستایی استانداری با اداره کل فنی و حرفه ای استان خبر داد که بر اساس آن شرایط آموزش دهیاران فراهم خواهد شد.
معاون امور عمرانی استاندار مازندران جدیت در برخورد با متجاوزان به حریم بیت المال و اراضی طبیعی و کشاورزی استان، نظارت و دقت نظر در امر صدور پروانه های ساخت و ساز، توجه به زیباسازی محیط روستا، برخورد با برداشت های غیرمجاز از منابع طبیعی و بستر رودخانه ها و توجه ویژه به موضوع فرهنگ و تحکیم بنیان خانواده را از جمله دیگر دغدغه ها و خواسته های مدیریت استان از دهیاران اعلام کرد و بیان داشت: برای توسعه فضای سبز در روستاها، امسال ۵۰۰ هزار اصله نهال بین دهیاری های مازندران توزیع خواهد شد.