کاش زعفران که در ایران سابقه ای ۳۰۰۰ ساله دارد تا چند سال قبل فقط در انحصار دو استان خراسان رضوی و جنوبی بود که به تازگی در چند استان دیگر است که استان مازندران و به ویژه بخش چهاردانگه از جدیدترین میزبان های کشت این طلای سرخ است.
یک کشاورز از روستای کسوت چهاردانگه با آمادهسازی ۲ هزار متر مربع زمین برای کشت زعفران، توانست از این مقدار زمین در نخستین بار یک کیلو زعفران مرغوب به دست آورد.
به گفته وی هر چند از هر هکتار مزرعه زعفران به طور متوسط سالانه ۱۰ کیلوگرم زعفران خشک به دست میآید و مقداری که این کشاورز به دست آورده نیمی از میانگین را تشکیل میدهد اما برای کشت آزمایشی بسیار قابل قبول است.
زمان ویدئو : ۱:۳۲
حجم ویدئو : ۷٫۱۶ مگابایت