• امروز : سه‌شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 3 November - 2026
کل اخبار 57602اخبار امروز : 25
♥2

فرماندار ساری: ۱۸ پروژه اولویت‌دار برای سال جاری در نظر گرفته شد

  • کد خبر : 190269
  • ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳
فرماندار ساری: ۱۸ پروژه اولویت‌دار برای سال جاری در نظر گرفته شد

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، فرماندار ساری به هدف‌گذاری ۱۸ پروژه اولویت‌دار در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: تکمیل این پروژه‌ها نیازمند ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار است. امیدواریم در سفر دوم رئیس جمهوری به مازندران در کنار مولد سازی، اعتبار خوبی جذب کنیم. محمدعلی نوبخت ۲۵ اردیبهشت در جلسه شورای اداری شهرستان ساری که […]

به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، فرماندار ساری به هدف‌گذاری ۱۸ پروژه اولویت‌دار در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: تکمیل این پروژه‌ها نیازمند ۳ هزار میلیارد تومان اعتبار است. امیدواریم در سفر دوم رئیس جمهوری به مازندران در کنار مولد سازی، اعتبار خوبی جذب کنیم.

محمدعلی نوبخت ۲۵ اردیبهشت در جلسه شورای اداری شهرستان ساری که با رویکرد آمادگی مرکز مازندران برای استقبال از دور دوم سفر رئیس جمهوری به مازندران تشکیل شد، اظهار کرد: آیت‌الله رئیسی در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت‌ماه مهمان مردم دیار علویان است امیدواریم با استقبال و دیدار مردمی باشکوه از رئیس جمهوری شرایط خوبی را برای استان مازندران به‌ویژه مرکز استان فراهم کنیم.

وی با تأکید بر اینکه توسعه و پیشرفت شهرستان ساری نیازمند اعتبارات ملی است، افزود: مولدسازی از مطالبات مهم ما در دور دوم سفر هیات دولت به مازندران است.

فرماندار ساری تصریح کرد: حدود ۲۷ پلاژ در ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی شهرستان ساری قرار دارد که اگر مولدسازی شود بخشی از پلاژهای نیمه‌ تمام ساری تکمیل می‌شود.

نوبخت با بیان اینکه دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ۱۳۰ پروژه شهرستان ساری در سفر نخست رئیس‌جمهور در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: در طول دو سال گذشته نزدیک به ۱۰۰۰ پروژه به ارزش ۴ هزار میلیارد تومان در شهرستان ساری افتتاح و بهره‌برداری شد.

فرماندار شهرستان ساری بابیان اینکه پروژه آب‌رسانی «مخزن کرمانی» آماده بهره‌برداری است، گفت: این پروژه با انتقال کامل ظرفیت تصفیه‌خانه به شبکه شهر ساری و همچنین ذخیره آب و رفع دغدغه کمبود آن در زمان پیک مصرف است.‌

وی با اعلام اینکه فاز نخست پارک جنگلی ۱۲۶۰ هکتاری شهید نوبخت(سیکوتپه) به وسعت حدود ۳۰۰ هکتار در ساری آماده بهره‌برداری است، افزود: با احداث این پارک ۱۲۱۰ هکتار به سرانه پارک و فضای سبز مرکز استان اضافه می‌شود.

نوبخت با تأکید بر اینکه مرکز استان آماده استقبال از رئیس‌جمهور و هیئت دولت است، ادامه داد: باید تلاش کنیم در این سفر میزان اعتبار اختصاصی به مرکز استان را برای تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار افزایش دهیم.

وی همچنین اتحاد و همدلی را مهم‌ترین راه توسعه‌یافتگی مرکز استان عنوان کرد.

 

لینک منبع اصلی مطلب

لینک کوتاه : https://4dangehnews.ir/?p=190269

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.