به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از خبرآنلاین، خلیل انتظاری اظهار داشت: با توجه به پتانسیل های منطقه توریستی تفرجگاه شهر کیاسر و وجود چشمانداز زیبا و طبیعی در بام شهر در اینده نزدیک احداث این آبشار مصنوعی در دستور کار شهرداری قرار خواهد گرفت.
شهردار کیاسر با بیان اینکه با رویکرد جذب گردشگر پارکی نیز در دست اقدام است، افزود: با احداث جاذبههای گردشگری در بام شهر میتوان زمینه جذب توریسم را در منطقه افزایش دهیم.
انتظاری با بیان اینکه در زمان پذیرش خدمتگذاری در شهرداری کیاسر، کارکنان شهرداری ۱۲ ماه حقوق دریافت نکرده و شهرداری بدهی ۳۰ میلیارد ریالی داشته است، گفت: خوشبختانه با تلاش و پیگیریهای مستمر شورای اسلامی شهر و شهرداری شهر کیاسر، توانستیم تمام حقوق معوق کارکنان شهرداری این شهر را پرداخت کنیم.
وی افزود: شهرداری از محل کمیسیون ماده صد در این شهر درآمد چندانی ندارد و علاوه بر جذب اعتبارات ملی، مدیریت بر هزینه ها نیز توانسته است در تامین بودجه شهرداری و عملیاتی کردن پروژه ها کمک قابل توجهی کند.
انتظاری بیان کرد: پیگیری در تخصیص اعتبارات ملی، بیانگر توانایی یک شهردار در جهت افزایش درآمد شهرداری است که استفاده از این منابع علاوه بر اینکه از شهرفروشی جلوگیری می کند، از فشار مالی به شهروندان نیز کم خواهد کرد.
وی گفت: شهرداری کیاسر یکی از شهرداریهایی بوده که از لحاظ منابع درآمدی در سطح پایینی قرار دارد و نیازمند تزریق کمکهای ملی و استانی است.
شهردار و شهرداری کیاسر در هزینه کردن باید الویت ها را در نظر بگیرند
************************
ساری: شعبان وفایی نژاد
در خبرها داشتیم که بزرگترین و پرهزینه ترین پرچم کشور به همت شورای شهر و شهرداری کیاسر که در این شهر نصب بود ، نابود شد با همه احترامی که برای اعضای شورای شهر و شهردار کیاسر قائلم نصب چنین پرچمی با آن همه هزینه سنگین مالی آنهم از سوی شهرداری کیاسر که با مشکلات متعدد مالی روبرو و از کمبود درآمد رنج می برد نباید اقدامی اصولی تلقی شود ؛ اعضای شورا شهر باید نظارت عالیه بر هزینه ها آنهم با رعایت الویت بندی ها در هزینه های مالی داشته باشند . با نصب پرپم که نمی شود برای شهرها توسعه به ارمغان آورد ، تصمیم سازان و تصمیم گیران شورای شهر و شهرداری بجای اینگونه هزینه ها شایسته است به دنبال اجرای پروژه های موثر عمرانی و توسعه آبادانی کیاسر باشند و کسب درآمدی پایدار را در الویت فعالیتشان قرار دهند .
شهر کیاسر از کمترین امکانات رفاهی – فرهنگی – تفریحی و .. برخوردار است و علیرغم اینکه پتانسیل بالایی برای ارتقاء در تمامی سطوح دارد اما شاید مدیریتی مدبرانه تر نیاز دارد تا بتواند به این مهم نائل آید . کیاسر مشکلات زیرساختی بسیاری دارد و مسئولین این شهر نباید فراموش کنند سابقه بخش شدن کیاسر همزمان یا زودتر از شهری همچون بابل بوده و حال باید دید بابل در کجا قرار دارد و کیاسر چه وضعیتی را تجربه می کند ؛ از یاد نمی بریم این شهر در مسیر عبور و مرور مهمانان و مسافرانی است که از ساری به دامغان – سمنان – مشهد و حتی تهران و … عزیمت می کنند و این فرصتی طلایی برای کیاسر به وجود می آورد که بتواند برای جذب اعتبارات مالی مناسب اقدام کند ؛ چه ایرادی وارد است که در کیاسر بازارچه های محلی و دیگر امکانات و موقعیتی های درآمدزایی ایجاد شود ، مطمئناً توجه به این مسئله می تواند در رونق حوزه گردشگری شهری ، کیاسر را بیش از پیش به مردم ایران معرفی نماید و در این راه نقش شهرداری و شورای شهر کیاسر را نگارنده بس پررنگ می بیند .
زمان مخابره:۲۶/۱۰-۲۶ شهریور
باسلام خدمت جناب اقای وفائی نزاد خواستم بپرسم نابود شدن پرچم یعنی چه اخه از شما بعیده پرچم یه وسیله مصرفیه که تو هرشرایط جوی یه تاریخ مصرفی داره که با مناسبتها تعویض میشه چون پرچم قبلی ازبین رفته بود مثل پرچم جاهای دیگه کشور وبانزدیکی ایام محرم شهرداری تانصب پرچم سیاه از نصب پرچم نو منصرف شده اخه برادر من اولویت شهرداری نصب پایه پرچم بوده که تا سالها مستدام وباعث افتخار شهره به نظر بنده هزینه نصب هم باتوجه به این همه تبلیغات منفی که شده درمقایسه باطرحهای دیگه باتوجه به کاراییش چیزی نیست
شهرداری کیاسر داره خوب کار میکنه برخی ها فقط میخان چوب لای چرخ بزارن
از زحمات مهندس یزدانی که وضعیت حمل ونقل شهری را ساماندهی کردند تشکر می کنم امید است این مهندس جوان مناصب بالاتری را کسب کند و برای شهر خود بیشتر تلاش کند . باید به بومی ها هم فرصت داد آقای انتظاری هم در این دو سال زحمت کشید اما باید عرصه را به جوانان بسپارد اگر چه ظاهرا تعدادی از نیروهای بازنشسته شهرداری ساری را آورده و در واحد فنی گمارده اما جوانگرایی تضمین کننده آینده شهرداری است . افراد بومی فراوانی داریم که می توانند شبانه روز در خدمت همشهریان خود باشند مانند مهندس منصور کلانتری، مهندس روح اله زمانی، دکتر مردانی، در همین شورای شهر نقی شریعت ، مهندس یوسفی چه کم دارند ، فقط سیاست غیربومی سازی در ما موج می زند یک نمونه مدیر موفق بومی بخشدار امینی است ، ایکاش روزی فرا برسد که کیاسر شهرستان بشود و بتواند دارای اداراتی قدرتمند و کارا گردد نه ادارات فعلی که اکثر آن نمایندگی است و کم اختیار ،
امروز دیدم شهرداری کیاسر با کامیون اشغال جمع می کند یعنی یک خودروی حمل زباله ندارند، بلوار ورودی شهر در تاریکی مطلق است ، بلند ترین آبشار شمال یعنی در گلستان و مازندران و گیلان ، عجب ، عجب ، احسن ،احسن !
من ازمنتقدان اقای شهردارمیپرسم:تاحالاچقدربه شهرداری کمک مالی کردید که میگوییدشهرداری پول مردم راحیف ومیل کردازانجایی که بودجه برای طرحهاداده میشودپس طرحی نباشدبودجه ای هم نیست اگرمطلب راخوب خوانده باشیدمتوجه خواهیدشدکه قبل ازاقای انتظاری درامدشهرداری کفایت حقوق کارمندان شهرداری را هم نمی دادچه برسدبه رسیذگی به شهر.ای کاش اقای انتظاری درزمان بزرگ مرد چهاردانگه مرحوم کردان شهردارکیاسربودندتابودجه گرفتن رابه بقیه امزش میدادند
من انتظاری را می شناسم بعید می دانم با این خبر ها او به کسی باج بده
با سلام و خدا قوت خدمت شهردار محترم کیاسر از خدمترسانی شما به مردم کیاسر سپاس گذاریم.در خصوص انتقاد شهروندان عزیز به اطلاع میرسد که چرا اینقدر نیمه خالی لیوان را میبینید بیایید برای یکبار هم که شده خوش بین باشیم واز مسؤلین حمایت کنیم کیاسر شهرکی بود که با بابل باهم احداث شدند حالا بابل را ببینید که به کجا رسیده اما کیاسر…………………………از بس همین کار هارا انجام میدیم که پیشرفت نمیکنه ما باید همدل باشیم وهمه در یک سو دوست ویار همدیگه نه در روبروی همدیگه با تشکر