به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، به نقل از ایسنا، امیر غلامحسین دربندی در نخستین یادواره شهید امیر سپهبد علی صیاد شیرازی و شهدای ارتش فریدونکنار که در تکیه معصومزاده فریدونکنار برگزار شد اظهار کرد: برگزاری این مراسم برای درس گرفتن از آموزههای شهید صیاد و تمامی شهیدان است.
وی با اشاره به اینکه شهید صیاد عاشق ولایت بود خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار در تمام زندگی خود از علما راهنمایی گرفته بود.
دربندی با بیان اینکه دشمنان در حال فاصله انداختن بین مردم و علما هستند، تصریح کرد: در حال حاضر یکی از ترفندهای دشمنان تفرقه و فاصله انداختن بین علما و آحاد جامعه است که نیاز به هوشیاری دارد.
عضو هیات معارف جنگ شهید صیاد شیرازی افزود: یکی از ویژگیهای دیگر صیاد شیرازی دلسوزی برای مردم بود.
رئیس کمیته تخصصی راویان ستاد مرکزی راهیان نور کشور با اشاره به جنایت های داعش در کشورهای همسایه ایران گفت: در حالی که جنایت های زیادی در کشورهای همسایه ایران از سوی داعش انجام شد اما سازمان ملل کمترین واکنشی نشان نداد که این نشان از همدستی سران این سازمان با داعشیان است.
وی با اشاره به در آستانه بودن روز ارتش گفت: با توجه به اینکه بسیاری از افراد در اوایل انقلاب در پی انحلال ارتش بودند اما رهبر کبیر انقلاب با درایت این سازمان را حفظ کرد.
دربندی با تاکید بر اینکه شهید صیاد چندین بار کشور را نجات داد، گفت: امیر صیاد شیرازی با هوش زیاد در عملیاتهای مختلف کشور را نجات داد.
وی گفت: در حال حاضر کشور ایران در امنیت بسیار زیاد قرار دارد که این حاصل خون شهید صیاد و تمامی شهدای کشور است.
رییس کمیته تخصصی راویان ستاد مرکزی راهیان نور کشور با اشاره به سختیهای زیاد رزمندگان و اسیران گفت: یکی از رمز استقامت رزمندگان و اسرا قرائت قران بود.
وی خاطرنشان کرد پیام رزمندگان، دفاع از ولایت، قرآن و اهل بیت (ع) بود.