پایگاه خبری چهاردانگه: دلاور بزرگنیا درباره اقدامات انجام شده در پنجره واحد سرمایهگذاری در میراث فرهنگی، گردشگری و سرمایهگذاری استان مازندران اظهار کرد: در این حوزه سرمایهگذاری جدیدی ایجاد نشد، ولی برای کاهش بروکراسی اداری در مسیر سرمایهگذاران این پنجره ایجاد شد که زمان رسیدگی به امور اداری را کاهش داده و زمینه شروع فعالیت سرمایهگذاری برای انجام فعالیت سریعتر به سرانجام برسد.
وی افزود: به دستگاههای اجرایی مرتبط اعلام شد که نمایندگان تامالاختیار خودشان را معرفی کنند، انتظار داریم که در مدت زمان کوتاه سرمایهگذاران به نتیجه مطلوب برسند.
مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان مازندران خاطرنشان کرد: ممکن است به دلیل تجربه کمی که در این زمینه داریم و نیز جدید بودن این طرح موارد و دستورالعملها در ابتدا محقق نشود ولی روزهای خوبی در انتظار سرمایهگذاری استان است.
وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چند طرح در دستور کار این ستاد قرار دارد، گفت: به طور مرتب سرمایهگذاران به این ستاد برای درخواست مراجعه میکنند و در حال بررسی طرحها هستیم.
بزرگنیا در پاسخ به این سوال که اگر این طرح به صورت مناسب در استان جانمایی شود، سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی در چند مدت میتوانند نتایج درخواستها و استعلامات خود را دریافت کنند، افزود: به طور میانگین در مدت یکماه دستگاههای اجرایی به استعلامات پاسخ میدهند.
وی با بیان اینکه با همت سازمان مدیریت و برنامهریزی استان شرایط مجازی بررسی پنجره واحد سرمایهگذاری ایجاد میشود، تصریح کرد: با اجرای این طرح سرمایهگذار به صورت الکترونیک درخواستها را مطرح و نسبت به دریافت نتیجه اقدام میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و میراث فرهنگی استان مازندران درباره اقدامات انجام شده برای ساماندهی چشمه آب معدنی سورت، گفت: به صورت موقت امکان بهرهبرداری از طرح برای سرمایهگذاری فراهم شد تا اقدامات لازم برای تحویل نهایی زمین در برنامه کاری قرار گیرد.
وی اضافه کرد: مدیریت و مسؤولیت چشمه آب معدنی سورت به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی واگذار شد، مقرر شد که نشست با بهرهبرداری و مسؤولان استان انجام شود.
بزرگنیا اضافه کرد: در حال حاضر دسترسی به چشمه آب معدنی سورت محدود شد و مقرر شد آب منطقهای استان هم اعتباری برای ساماندهی و حفاظت از محدوده حوضچهها اختصاص دهد.
وی درباره اهلیت سرمایهگذار و میزان توانمندی در اجرای طرح گفت: اهلیت سرمایهگذار در حدی بود که تفاهمنامهای با استاندار مازندران امضا کرد و میتواند تعهداتش را انجام دهد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران تاکید کرد: هر سرمایهگذاری که قرار است در این منطقه سرمایهگذاری کند باید از ظرفیت بومی و محلی در توسعه کار استفاده کند و جامعه محلی بداند که از این سرمایهگذاری منتفع میشود و اگر جامعه محلی در این طرح دیده نشود، سرمایهگذاری در این پروژه معنی ندارد./فارس
جناب اقای اسماعیل امینی بخشدار چهاردانگه میدانیم این مطلب را می خوانید. بفرمایید تحویل بگیرید. شما سد راه جوانان منطقه شدید حالا یک نفر اقازاده باید بیاید و جوانان منطقه کارگر او شوند.
خدایا ….
باز دم بچه های چهاردانگه نیوز گرم که اطلاع رسانی می کنند.
سورت متعلق به هیچ روستا و منطقه ای نیست همانطور که دریای مازندران فقط مال مازندرانی ها نیست!!!! جوان عزیز اروستی که سعی در تبلیغ و جذب گردشگر داری، ضمن تحسین شما باید گفت که آگاه باش فعالیت شخصی شما دلیل نمی شود مسئولین کاری برای سورت نکنند! از وقتی سورت معروف تر شد، به دلیل عدم نظارت مسئولین و همین اقدامات فردگرایانه و خودسرانه بنده و شما، شاعد تخریب بیش از پیش سورت بودیم! ! آیا بنده و شما که از این منطقه هستیم، اهمیت سورت رو درک کردیم یا فقط به چشم منبع درآمد بهش نگاه میکنیم؟ این که چهارتا توریست خارجی و داخلی بیاریم و به صورت گروهی از پله های زیبای سورت برن بالا و پایین و خرابش کنند و شب هم بیان منزل ما کافیه؟؟؟؟ آیا بی حجابی های آزاردهنده دختران تهرانی در این منطقه رو مشاهده کردی؟؟؟؟ کی باید ورود و خروج گردشگر رو سامان دهی کنه؟ بنده؟ شما؟ شما جوان اروستی عزیز میدونی هرکدوم ازین پله ها چندسال طول کشید درست شد؟ قدری نگاه و افق دیدمون رو وسیع تر کنیم.