به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه، این طرح گازی که اجرا و بهره برداری شش ماهه از آن به دنبال بروز مشکل کمبود شدید گاز در سال ۸۶ به مردم مازندران وعده داده شده بود ، هم اکنون در مراحل اولیه اجرایی قرار دارد.
مدیر عامل شرکت گاز مازندران در این باره گفت: با روی کار آمدن دولت یازدهم عملیات اجرایی این پروژه بزرگ گازی در مازندران در دستور کار قرار گرفت و هم اکنون عملیات لوله گذاری در ۲۰ کیلومتر از این پروژه در دست اجراست.
محمد اسماعیل ابراهیم زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر آن ۹۰ کیلومتر از اراضی مسیر اجرای پروژه به تملک پیمانکار در آمد و در ۶۰کیلومتر اراضی ملکی از سوی مجری طرح حفاری برای قرارگیری لوله انجام شده است.
وی طول مسیر اجرای خط انتقال گاز دامغان- کیاسر را حدود ۱۷۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت : دولت تدبیر و امید برای تکمیل این پروژه به عنوان کمربند تقویت گاز در مازندران و با هدف جلوگیری از افت فشار و قطع احتمالی ناشی از افزایش مصرف ، حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی کرد.
ابراهیم زاده افزود : طرح مطالعاتی خط انتقال گاز دامغان- کیاسر که در سال ۸۶ برای رفع کمبود گاز مشترکان مازندران در دستور کار قرار گرفت و قرار بود در عرض شش ماه تحویل شود ، بدون انجام عملیات اجرایی خاص تا پایان کار دولت دهم رها شد.
وی ادامه داد : در دولت تدبیر و امید شرکت گاز مازندران با اتمام طرح مطالعاتی این پروژه، عملیات اجرایی آن را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت : با بهره برداری از خط انتقال گاز دامغان- کیاسر علاوه بر تامین گاز مشترکان فعلی، روستاهای حاشیه طرح نیز از نعمت گاز شهری برخوردار و بخشی از گاز مورد نیاز واحدهای صنعتی نیز تامین می شود.
استان مازندران ۲۲ شهرستان ، سه هزار روستا و سه میلیون و ۱۸۰ هزار نفر جمعیت دارد.
طبق آمار ۹۹ درصد از شهرها و ۸۸ درصد از روستاهای این استان گاز دارند و تا پایان سال ۹۶ طبق برنامه مصوب سفر رئیس جمهوری به این استان تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار مازندران که ۸۰۰ روستا برآورد شده نیز گاز دار می شوند.
شک نکینید چنین اتفاقی نخواهد افتاد و این ها شعاری بیش نیست !
سلام اگر صحت داشته باشد بسیار عالیست میشه گفت مسوولین مازندران افتخار کرد ما صبر می کنیم