به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه نیوز به نقل از بلاغ، برداشت بی رویه چوب از جنگل های مازندران، به شدت مورد اعتراض کارشناسان سازمان جنگلها و مراتع و همچنین مسئولان محیط زیست کشور قرار گرفت.
با برگزاری نشستهای تخصصی و اعلام خطراتی که متوجه جنگلهای شمال کشور میشد، مسئولان محیط زیست و سازمان جنگلها برداشت هرگونه چوب از جنگلهای شمال کشور را مخالف مصالح زیست محیطی دانستند و در خبرهای متعدد نیز اعلام داشتند که تنها به چوبهای خشک جنگلی اجازه خروج از جنگل داده میشود.
هنوز چندی پس از اعلام این اخبار نگذشت که تعدادی از استانداران در یک نشست مشترک با عنوان استانهای دارنده جنگلهای هیرکانی و ارسبارانی که با حمایت بهره برداران جنگل همراه بود، اجازه برداشت از جنگل را با رعایت مسائل زیست محیطی دادند.
یادآور می شود، رعایت مسائل زیست محیطی برای حفظ جنگل در تفاهمنامه برداشت از جنگل به صورت جدی تذکر داده شده است.
غیر برداشت بی رویه چوب از جنگل شمال کشور، یک نماینده مازندرانی، برگ دیگری از تخلف بهره برداران جنگل را مطرح کرد که شنیدن آن در صورت صحت مطلب نیاز به پیگیری جدی متولیان استانی و کشور دارد.
سیدهادی حسینی موضوع خام فروشی منابع جنگلی مازندران توسط واحدهای بهره بردار جنگل را مطرح کرد.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همه شرکتهای بهره بردار فعال در جنگل بدون استثنا منابع جنگلی را به صورت خام از استان خارج و به واحدهای فعال خارج از استان انتقال میدهند.
این اقدام واحدهای بهره بردار جنگل در حالی انجام میشود که پیش از این قاچاقچیان چوب، منابع جنگلی را در اختیار واحدهای تولیدی قرار میدادند.
این نماینده به صراحت از خام فروشی چوب جنگلی شرکتهای نکا چوب، اشکاتراورز و کارخانه چوب و کاغذ مازندران نام برد.
وی بیان داشت: در تفاهم نامه شرکتهای بهره بردار از جنگل این موضوع باید قید شود که تنها در حد رفع نیاز خویش و در چهارچوب رعایت مسائل زیست محیطی مجاز به برداشت از جنگل هستند که ظاهراً در این ارتباط قانون و بخشنامهای وجود ندارد که یکی از شرکتهای بهره بردار همه سهمیه چوب خویش را به صورت خام و سایر شرکتها نیز اقدام به خام فروشی جنگل میکنند.
خام فروشی از چوب جنگلی در حالی توسط شرکتهای بهرهبردار انجام میشود که قاچاقچیان چوب، چوبهای استحصال شده از جنگل مازندران را در اختیار واحدهای تولیدی استان قرار میدادند، به این دلیل که در انتقال چوب با مشکلات و موانع مواجه بودند ولی شرکتهای بهره بردار با داشتن مجوزهایی که به ناحق قانونی است، اقدام به خروج چوب از جنگلهای مازندران میکنند و سهم ایجاد اشتغال مازندران از خام فروشی جنگل نادیده گرفته میشود.
نیروی انتظامی منطقه چهار دانگه باید این موضوع را جدی بگیرد
واقعا برای این سایت متاسفم…!
ظاهرا دست اندر کاران با قرض ورزی نسبت به شرکت های بهره بردار، قصد دیکته کردن و قبولاندن عقاید شخصی خود به خواننده را دارند.
……………………………………………………
پایگاه خبری چهاردانگه ساری: این مطلب به نقل از پایگاه خبری بلاغ و از قول نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی نقل شده است، پایگاه خبری چهاردانگه ساری هیچگونه دخل و تصرفی در خبر نداشته است.