به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه به نقل از روابط عمومی استانداری، محمد اسلامی، استاندار مازندران در مراسم افتتاح پروژه های محرومیت زدایی، در روستای برد از توابع دهستان پشت کوه بخش چهاردانگه شهرستان ساری با اشاره به این که مهم ترین ثروت مازندران، مردم پرتلاش و سخت کوش آن هستند که در همه صحنه ها حضور داشتند، یاد آور شد: هر جا که احساس مسئولیت کردیم و در صحنه بودیم توفیق داشتیم و باید این اتحاد و تعهد پذیری را تقویت کنیم.
استاندار با بیان این که نباید در مناطق بالادست چیزی بنام محرومیت باقی بماند، افزود: باید اشتغال و معیشت در مناطق محروم از دغدغه به مشغله و کار مردم تبدیل شود.
اسلامی با اشاره به این که برای راه اندازی فعالیت های مرتبط با کشاورزی، دامپروری و صنایع جانبی و بوم گردی، تسهیلات ارزان قیمت پرداخت می شود، گفت: با ترکیبی از باغداری، استفاده از اراضی شیب دار، پرورش ماهی، صنایع جانبی و … می توان سبد کاملی از اشتغال روستایی را تدارک دید.
وی با بیان این که روستاهای استان نباید فاقد امکانات زیربنایی باشد، تصریح نمود: برای ایجاد زیرساخت های لازم در مناطق روستایی و محروم مازندران در راستای محرومیت زدایی اهتمام کامل داریم.
استاندار با اشاره به این که روستاییان باید با ید واحده، همدلی و تلاش خودشان و برخورداری از حمایت دولت از ظرفیت های والای روستاها در جهت رونق اشتغال و تولید مولد و شکوفایی اقتصاد و معیشت خویش اهتمام کنند، گفت: با اقتصاد خرد و بهره گیری از حداکثر ظرفیت ها می توان به شکوفایی در اقتصاد رسید.
اسلامی با اشاره به این که با کسی که جنگل و زمین های کشاورزی را تخریب و ویلا سازی کند مقابله می کنیم، لیکن استفاده از این امکانات در جهت توسعه باغداری و کشاورزی هیچ مانعی ندارد، افزود: مردم چشم و گوش استاندار هستند. باید بهم اعتماد کنیم.
مقام عالی دولت در مازندران، با اشاره به این که در تلاشیم تا موانع خود ساخته اشتغال و سرمایه گذاری در استان را رفع نماییم، اظهار داشت: هر اداره ای در جهت ارتقا اشتغال دلایل غیر منطقی بیاورد و بی دلیل مانع ایجاد کند شخصا پیگیری می کنم.
وی با بیان این که در تلاشیم تا با هم افزایی و تدارک منابع، مشکلات آب شرب روستاها را نیز رفع نماییم، گفت: تفاهم نامه ی چهار جانبه یی با مشارکت استانداری، بنیاد مسکن، آب و فاضلاب روستایی و بسیج سازندگی در این راستا منعقد شده است.
استاندار با بیان این که بخاطر تصمیمات نادرست در گذشته ما امروز در مازندران وارث میلیون ها تن زباله ی انباشته شده هستیم، ابراز نمود: چند پروژه زباله سوز که سنگ بنای آن ها در سفر مقام معظم رهبری به استان گذاشته شد، برای استان تعریف شده است و دولت اعتبار آن ها را پرداخت نموده و اهتمام ویژه ای نسبت به این موضوع دارد و دولت تدبیر و امید تنها دولتی است که اعتبارات پروژه های سفر رهبری معظم انقلاب را صد در صد تخصیص می دهد.
اسلامی گفت: پروژه های تبدیل زباله به کمپوست و برق در استان تعریف شده و از جمله ی این پروژه ها نیروگاه تولید برق از زباله شهرستان ساری است که اکثر تجهیزات آن از چین وارد شده است و مشابه آن در نوشهر در حال نصب و راه اندازی است و پروژه های ساماندهی پسماند در شهرهای دیگر نیز در حال پیگیری است.
وی با اشاره به این که در دنیای امروز زباله تر در منازل، تعیین تکلیف می شود و زباله خشک برای تبدیل به ثروت به مراکز تعیین شده می رود، افزود: شیرابه ها نباید بصورت تصفیه نشده به روان آب ها و آب های زیر زمینی انتقال یابد، با هر مسئولی که در این خصوص کوتاهی کند برخورد قاطعانه صورت می گیرد و از روند اجرای طرح ها در این راستا مداوم گزارش گیری می شود.
استاندار خبر داد: ۱۰ میلیارد تومان از اعتبارات ۳۰ میلیارد تومانی مرتبط با نیروگاه زباله سوز ساری تخصیص یافته است.
در این مراسم سردار محمد حسین بابایی، فرمانده سپاه کربلای مازندران نیز با اشاره به اینکه در منطقه چهاردانگه محرومیت نباید داشته باشیم، گفت: باید کار کنیم که اشتغال ایجاد کنیم و افرادی که تمکن مالی دارند این کار را انجام دهند.
سردار بابایی خاطر نشان ساخت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی در هزار روستای کشور کار خود را شروع کرده و در مازندران در سه دهستان با ۱۰۰ روستا برای محرومیت زدایی انتخاب کردیم که شروع شده است.
فرمانده سپاه کربلای مازندران با اشاره به اینکه کارهای بزرگ را با کمک مردم میتوانیم انجام بدهیم، یاد آور شد: سپاه با کمک مردم برای مردم کار می کند و محرومیتزدایی مینماید.
با حضور استاندار مازندران و فرمانده سپاه کربلا در روستای برد چهاردانگه و به طور همزمان ۲۲ طرح محرومیت زدایی در سه دهستان تنکابن، بهشهر و ساری افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
هم چنین در این روز آسفالت راه روستایی برد چهاردانگه با حضور مهندس اسلامی، استاندار مازندران و سردار بابایی، فرمانده سپاه کربلا افتتاح شد.