به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه نیوز، به نقل از کانون پرورش فکری کودکان، مرکز کیاسر، به مناسبت پایان کلاس آمادگی در مدرسه فردوسی با حضور ۶۰ نفر از دانش آموزان دختر و پسر و والدین گرامیشان جشن با شکوهی برگزار شد.
مجری این برنامه مربی مسئول فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکزکیاسر بود که برنامه ها و فعالیتهای از قبیل :خیر مقدم /شعر خوانی /قصه گویی / چیستان و معما /و مسابقه بین دانش آموزان و والدین برگزار کرد.
دیگرفعالیت ها و برنامه ها شامل: قرائت قران به صورت دستجمعی / سرود ملی جمهوری اسلامی ایران / سرود دانش آموزان به صورت دست جمعی همراه با آهنگ / اهداء جوایز / پذیرایی بود.
در پایان برنامه از طرف مربی مسئول فرهنگی و هنری مرکز به معرفی فعالیتهای کانو ن وچگونگی عضویت در کانو ن برای والدین توضیحاتی داده شد.