پایگاه خبری چهاردانگه
بخش چهاردانگه شهرستان ساري

برق منطقه‌ای مازندران و گلستان پیشگام دعوت از شرکت‌های پهبادی

0

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، بعدازظهر نشست خبری با موضوع شرکت دانش‌بنیان پهپادی و تاثیرات حضور آن در حوزه برق با حضور اعضای شرکت توسعه‌دهندگان آسمان فرید در شرکت برق منطقه‌ای مرکز استان، برگزار شد.

کوروش موسوی تاکامی در این نشست با اشاره به اقداماتی در جهت توسعه پایدار شبکه و گذر از پیک‌های تابستان و زمستان، اظهار کرد: این شرکت به‌عنوان اولین شرکت در دعوت از شرکت‌های پهپادی با عنوان “تداف” با استقرار در مرکز کنترل پهپادی شهید چمران استفاده کرده است‌.

وی با بیان اینکه برای حمایت از شرکت‌های نوین آمادگی کامل داریم، افزود: چنانچه جوانان ما علاقه‌مند به تجاری‌سازی دانش خود داشته باشند ما از آنها حمایت می‌کنند یک سالی است که در خدمت شرکت شرکت توسعه‌دهندگان آسمان فرید هستیم و قراردادهایی در حوزه هوش مصنوعی، بیگ دیتا و تحلیل داده‌های بزرگ خواهیم داشت.

موسوی تاکامی برای کار روی روغن و مسائل شیمیایی ترانسفورماتورهای خودمان از شرکت‌های داوطلب دعوت کرد و گفت: در حوزه مدیریت دارایی، توسعه نرم‌افزارها و سخت‌افزاری، ایجاد سامانه‌ها و شرکت‌هایی که بخواهند روی هوش مصنوعی کنند، شرکت‌های دانش‌بنیان نیز حمایت خواهیم داشت

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان اعلام کرد: با توجه به وجود چالش‌هایی برای احداث خطوط انتقال نیاز به همراهی مردم و مسئولان دیگر است،در این دو سال ۲۰ الی ۲۵درصد به ظرفیت پست‌ها اضافه شد اما افزایش مسیر تغذیه و نصب دکل‌ها مستلزم فرهنگ‌سازی، وضع مقررات جدید و پذیرش مردمی است که بر سر راه خطوط ساکن هستنند.

وی با اشاره به حضور گسترده پهپادها در شبکه‌های برق کشورهای پیشرفته، عنوان کرد: این پهپادها هزینه‌های بالای استفاده از نیروی انسانی و خطرات جانی و زمان بازدید از خطوط که شامل چندین دستگاه برج است، تجاوزها را کاهش و داده‌های دقیق‌تری به ما می‌دهند که پیچیدگی موجود در پروژه‌ها را کم می‌کند تا عیوب شبکه‌ها را از زوایای مختلف ببینیم.

موسوی تاکامی ادامه داد: پهپادها می‌توانند به دل آتش زده و اتفاقات ناشی از بلاهای طبیعی یا غیرطبیعی را به‌صورت سه بعدی نمایش بدهند، نقشه‌های حرارتی می‌دهند، البته کشورهای دیگر روزی ۴ هزار دلار برای بازدید از خطوط برق هزینه می‌کنند ما رقم‌هایی بسیار کمتر از این را به شرکت‌های پهپادی پرداخت می‌کنیم.

* ناگفته‌های مخترع پهپاد بازدید خطوط فشار قوی برق‌دار

همچنین محسن رجبی مدیر شرکت توسعه‌دهندگان آسمان فرید (تداف) که مخترع پهپاد و دانش‌آموخته دانشگاه نوشیروانی بابل است، از آغاز فعالیت‌های تحقیقاتی پهپادی خود به همراه یک تیم ۲نفره از سال ۱۳۸۷ خبر داد و گفت: فعالیت با استقبال نیروی برق اولین قرارداد پهپادی بازدید خطوط فشار قوی برق‌دار در سال ۱۳۹۳ استارت خورد، بعد از مازندران استان‌های دیگر هم استقبال کردند.

وی افزود: توانیر از سال ۱۳۸۷ بازدید پهمادی را جزو دستورالعمل‌های خودش آورد، چون مدیران باید در قطعی‌ها پاسخگو باشند، از این رو بازدید صعودی از تجهیزات ما محول شده است و در پی این اقدام شاهد کاهش سطح خاموشی‌ها بوده‌ایم.

رجبی به ارائه خدماتی همچون نقشه‌برداری خطوط،  احداث خطوط جدید با هلیکوپترهای سرنشین‌دار و غیره توسط پهپاد اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه حرکت نیروی انسانی روی دکل خیلی محدود است، یک سری از عیوب روی خط می‌ماند و قطعی‌ها در طول خط زیاد بود پس از بازدید ما، کیفیت کار به شدت افزایش یافت.

مدیر شرکت توسعه‌دهندگان آسمان فرید از ساخت هواپیمای اتوپایلوت با طول بال ۳ متر مربع برای پرواز روی خط باهدف بازدید و ارائه به صنعت برق مازندران و  گلستان با حضور چهار تیم خبر داد و تاکید کرد: همچنین ۱۰ پرنده لب خطی داریم که با تجهیزات داخلی ساخته شد.

وی یادآور شد: توسط شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان اولین مرکز کنترل پهپادی شهید چمران در اختیارمان گذاشته شد، در حال حاضر در کشور دو شرکت دیگر کار انجام داد اما موفق نبود و ما تا به اینجای کار پیشگام هستیم اما نیاز به به یک سری حمایت‌ها دارد داریم تا تکنولوژی در سطح کشور به طور کامل پیگیری شود، همچنین فضای کار در کشورهای دیگر برایمان هم بسیار زیاد است اما هدفمان در ابتدا تکمیل ظرفیت داخل کشور است.

رجبی در پایان برای ارائه آموزش به نخبگان و داوطلبان اعلام آمادگی و از نبود نیروی انسانی پای کار، متعهد و دائم گلایه کرد.

پایان پیام/۸۶۰۴۸/م


لینک منبع اصلی مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.