به گزارش پایگاه خبری چهاردانگه نیوز، اسفندیار نظری معاون آموزش متوسطه استان مازندران از طرح های خود اتکایی مدارس شبانه روزی دبیرستان امام حسین(ع) وناجم و دبیرستان و هنرستان شبانه روزی المهدی(عج) بازدید به عمل آورد.
دبیرستان شبانه روزی امام حسین (ع) که در دوره اول متوسطه فعالیت می نماید، اقدام به احداث یک هکتار باغ سیب نموده است. کاشت لوبیای سبز و کدو از فعالیت جانبی می باشد. بخشی از محصولات تولیدی برای طول سال تحصیلی استفاده می شود و بخشی از محصولات مازاد به فروش می رسد.
معاون آموزش متوسطه استان همچنین از طرح تولیدی نمودن هنرستان شبانه روزی المهدی بازدید نمودند. در این هنرستان یک هکتار باغ سیب،البالو ، گیلاس و… احداث شده است و همچنین ۶۰۰۰ متر مربع درخت صنوبر کاشته شده است.در طرحی ابتکاری در این مدارس اقدام به کاشت کوجه فرنگی، لوبیای سبز در زیر درختان نموده اند.
تمام هزینه های احداث این باغ ها از طریق کمک از خیرین و با تلاش و کوشش دانش آموزان و عوامل اداری مدرسه تامین شده است.
آن روزی که کار شروع شد. وسط حیاط مثل دو طرف دیوار بیابان بود.
نمی دانم چرا اسمی از دکتر محمدنژاد در این گزارش نیست. جای بسی تاسف است.
او که هر بار می آمد زانوهایش را با زانو بند می بست و با عصا راه می رفت و نهال ها تهیه نموده را با هزار وسواس خودش می کاشت. نهال های صنوبر، نهال های سیب و آخر کار هم نهال های آلبالوی،…
تاثیرش روی رییس و معاون دبیرستان آنقدر زیاد است که نزدیک به فروردین امسال زمین زراعی را از بین بردند و یک شبه صدها چاله تهیه نموده و نهالهای آلبالو بجایش کاشتند. دست مریزاد بر نویسنده این گزارش
امیدورام مدیران آموزش و پرورش بجای آنکه زیر این درختان و اطراف باغ عکس یادگاری بگیرند. از این دبیرستان المهدی به عنوان یک نمونه عملی برای همه دبیرستان های شبانه روزی استفاده کنند. با همت خودشان و در باغی در یک مدرسه جدید که خودشان ایجاد نمودند عکس هایشان را ارائه کنند. لااقل ایکاش عکسی از زحمات شبانه روزی معلم ها، دانش آموزان و همینطور انجمن فضای سبز که قریب به اتفاق نهال های این باغ را تهیه و با کمک مدیران و معلم ها و دانش آموزان کاشته است از آرشیو عکس های مدرسه تهیه می شد….
تنها و تنها ارائه واقع بینانه از این گزارش است که می تواند به عنوان الگو برای دیگر دبیرستان های شمال کشور کاربرد داشته باشد. و گرنه دیوار حاشا بلند است.
————————–
دوست عزیز خبرفعالیت دکتر محمد نژاد که از زحمت کشان این عرصه هستند بارها از سایت چهاردانگه نیوز منتشر شده است.در متن خبر هم آمده این باغ با همت خیرین، دانش آموزان و عوامل اداری مدرسه احداث شده است.
اداره آموزش و پرورش چهاردانگه که مسئولیت منطقه را به عهده دارد تمام این فعالیت تحت مدیریت آن انجام گرفته و حمایت های اداره آموزش و پرورش از این مجموعه کار را به اینجا رسانده است. وگرنه هیچ ارگانی بدون مجوز اداره آموزش و پرورش امکان فعالیت در مدرسه را ندارد.
بازدید معاون آموزش متوسطه و مدیرکل محترم از این مجموعه جنبه حمایتی و تقدیر از زحمات همکاران محترم را دارد.(خلیلی)
البته من با نظر آقای اکبری تا حدی موافقم چرا که موسسه مردم نهاد با خیر بودن تفاوت بسیار دارد. همچنین چنانچه این گزارش به لحاظ انشایی به اندازه کافی مفهوم بود که نیازی به توضیحات دیگر عزیزان نداشت،…
———————————————
تمام فعالیت های این دبیرستان ها به صورت مصور به اداره کل آموزش و پرورش و وزارت آموزش و پرورش ارسال شده است.این طرح اکنون به عنوان نمونهی موفق در سطح استان و کشور مطرح می باشد.بازدید مسئولین از این مجموعه در راستای اهمیت کار این دو مدرسه می باشد.هزینه دبیرستان امام حسین(ع) وناجم توسط خیر محترم و نهالهای دبیرستان المهدی توسط موسسه مردم نهاد تامین شده است که آنهم کار خیر محسوب می شود.
مدیر کل محترم آموزش و پرورش و معاون آموزش متوسطه قول کمک های خوبی برای این دو مدرسه را دادند.
در ضمن گزارش تصویری و مختصر تهیه شده است.
از مدیران دبیرستان های امام حسین و المهدی بسیار بسیار ممنون هستیم.
خدا کند همه دبیران در همه دبستان ها و دبیرستان های استان مازندران دست به انجام این مهم بزنند. خدا قوت
من از این دبیرستان ها بازدیدی نداشتم. اما چنانچه تا این اندازه در کارشان موفق شده اند. امیدوارم آموزش و پرورش منطقه چهاردانگه این دو دبیرستان را به عنوان الگوی به کلیه محیط های آموزشی معرفی کند و دیگر مدارس را مجاب نماید تا با استفاده از ظرفیت خیرین، موسسه های مردم نهاد و همینطور معلم ها و مدیران و دانش آموزان محوطه های خالی مدارس را تبدیل به باغ هایی سرسبز نمایند. این فعالیت هم جنبه آموزشی دارد و هم درآمد زا است.
کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من.
انتظار می رفت که در یک پارگراف نقش خیرین (میزان و نوع مساعدت)، نقش فنی (تعیین نوع گونه، نقشه کاشت، نحوه کاشت، مبارزه با آفات و بیماری ها، تعیین نیازمندی های خاک….) و تامین نهال و نهاده های ضروری توسط موسسه فضای سبز پایدار، میزان مساعدت های مالی و پشتیبانی های مدیریتی و معنوی آموزش و پرورش چهاردانگه و استان بیان می شد. که در این صورت گزارش حاضر، خوانندگان را نه تنها راضی می ساخت بلکه خود این گزارش یک طرح اولیه برای مدیران و کلیه دست اندرکاران محسوب می گردید.
نکته با اهمیت دیگر تفاوت اساسی در بین موسسه مردم نهاد با خیر بودن است که بیان این دو واژه به جای یکدیگر صحیح نیست.
موسسه مردم نهاد همانند یک شرکت خصوصی مدیرعامل و هیات مدیره، و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت و…. دارد، با این تفاوت فعالیت های آنها غیراقتصادی و غیر سیاسی و تنها برای بهبود شرایط زیست مردم است. اساسنامه آنها نیز در وزارت کشور قرار دارد و مورد تایید آن وزارتخانه است.
بدیهی است تامین بودجه تعدادی از این موسسه ها و به ویژه موسسه های خیره بدون وجود افراد خیر و مساعدت دستگاه های اجرایی و یا شرکت های خصوصی مقدور نیست. در حال حاضر تعدادی از این موسسه های خیره و پزشکی صندوق جمع آوری اعانه خاص خود را دارند و آحاد مردم نسبت به کمک به این موسسه ها اقدام می نمایند.
به نظر من موسسه مردم نهاد همانند یک دولت بسیار بسیار کوچک مستقل است که مورد تایید و حمایت حکومت مرکزی دولت ها است. آنها حق اعتراض به تمامی دولت مردان را دارند، حق شکایت برای تمامی روسای ادارات و وزاری محترم حتی رییس جمهور برای آنها فرآهم است. کلیه مدیران میانی و ارشد ملزم به همکاری در چهارچوب قانون و حتی ارائه کلیه اطلاعات درخواستی هریک از موسسه های مردم نهاد را دارند.
جالب تر آنکه یکی از موارد مهم بررسی صلاحیت های مدیران و دولت های موفق، میزان استفاده آنها از پتانسیل های موسسه های مردم نهاد است.
جالب تر آنکه چنانچه دچار خطایی نیز شوند، وزارت کشور که اصلی ترین نهاد تامین کننده امنیت کشور اسلامی ما است با حداکثر تخفیف و بیشترین بخشش نسبت به آنها برخورد می نمایند. شاید بپرسید، آخر چرا؟!….
چون جدای از آنکه این موسسه ها تاییدیه فعالیت خود را از نظام اسلامی دریافت داشته اند. آنها بر خلاف من و بسیاری دیگر افراد مثل من، در کنار زندگی شخصی خود و همچنین وظایف اداری و شغلی خود که حقوق و مزد آن را دریافت می دارند، به فکر اجتماع، به فکر مردم به فکر موجودات زنده و آب و خاک این مملکت هستند و برای آنها برنامه دارند و دغدغه دارند و مثل خانه و زندگی خودشان برای آنها نیز کار می کنند. به همین خاطر دولت آنها را حمایت می کند و مردم نیز با تمام وجود آنها را دوست دارند. کلی قیمت دارند. پیش خدا هم.
باسلام
از ابزار محبت شما ممنون هستم.
در ارائه یک گزارش تصویری، حقیقتا مجال پرداختن به تمام جزییات نیست.
فعالیت هایی که در دبیرستان المهدی به انجام رسید مرهون زحمات شبانه روزی رییس و معاون و دانش آموزان و همچنین مساعدت های آموزش و پرورش چهاردانگه و شاید هم استان باشد.
اصولا در دنیا سازمان های مردم نهاد یک بخش بسیار کوچک از کار را به انجام می رساند آنچه موجب باردهی می شود، وجود افراد خیر و مهم تر از آن حضور و فعالیت و استمرار افراد ذینفع در دستیابی به هدف است.
در چند سال گذشته همایشی در این دبیرستان المهدی به انجام رسید و از موسسه فضای سبز پایدار نیز از طرف آموزش و پرورش چهاردانگه تقدیر به عمل آمد.
هر باغبانی از دیدن سرسیزی درختان در خانه همسایه شاد می شود. خدا را شاکریم که امروز دبیرستان المهدی و دبیرستان امام حسین به عنوان نمونه انتخاب شده اند. و از خداوند برای مسئولین آموزش و پرورش چهاردانگه آرزوی موفقیت داریم تا اگر خدا بخواهد این الگو در کلیه مدارس کشور اسلامی ما شکل بگیرد. انشا ا…
جناب آقای آهنگری
با سلام
این موسسه قادر به ارائه کمک مالی نیست بلکه پروژه های فضای سبز را با هزینه خود و همچنین مساعدت های فنی و اجرایی روستا، مدرسه و یا شهرداری به انجام می رساند. به عنوان نمونه در دبیرستان المهدی برنامه های موسسه در سه فاز به انجام رسید. در کیاسر نیز این برنامه در ۲ فاز به انجام رسید که خوشبختانه در زمان اجرای برنامه ها, هر دو شهردار محترم و همچنین اعضای محترم شورای شهر نهایت همکاری را با این موسسه داشته اند.
در حال حاضر و برای سال ۱۳۹۴ پروژه کاری این موسسه برای روستای کنیم می باشد. بهرحال این توفیق بسیار بزرگی است که بتوانم برای شهر خود و لااقل از جنبه های فنی نقشی هرچند کوچک ایفا نمایم. از همین فرصت از کلیه همکاران شهرداری که در ارتباط با فضای سبز مشغول فعالیت هستند تقدیر و تشکر می نمایم و برای همه همکاران در شهرداری آرزوی توفیق روزافزون را از خداوند متعال مسئلت دارم.
جناب آقای دکتر محمدنژاد
از شما خواهش می کنم به مدارس و روستاهای بخش هزار جریب توجه داشته باشید. شما تنها در دو روستای سیکا و مرس زحمت کشیدید. ما می دانیم که موسسه شما هم نهال ها را تامین می کند و هم اینکه خودش در نحوه کاشت نظارت مستقیم دارد و هم اینکه با تیم خودتان و بازدیدهای هرساله راهنمایی های لازم را در خصوص آفات و بیماری ها را مشخص و در مواردی سموم را در اختیار آنها قرار می دهید.
آقای دکتر محمدنژاد روستاهای هزار جریب تا چندی پیش جزو بخش چهاردانگه محسوب می شد. ما از شما انتظار یاری داریم. خداوند پشت و پناه شما
جناب آقای عباسی
با سلام
متاسفانه از زمانی که این موسسه مجوز فعالیت قانونی خود را فرمانداری دریافت کرده است،. به لحاظ قانونی می بایست تنها در حوزه شهرستان ساری فعالیت نماییم.
با این حال به لحاظ فنی این موسسه پاسخگوی کلیه سئوالات فنی شما در ارتباط با مسائل کشاورزی خواهد بود. امیدورام از طریق بخش باغبانی جهاد کشاورزی نکا نسبت به دریافت نهال های مثمر رایگان و هم از طریق اداره منابع طبیعی شهرستان نکا نسبت به دریافت نهال های غیر مثمر رایگان اقدام نمایید.
امیدوارم حضور سازمان های مردم نهاد در شهرستان نکا و همچنین افراد خیر در آن حوزه کمک کار و یاور رسان شما باشند.
از زحمات جناب آقای دکتر شیرزاد محمدنژاد کیاسری مدیر عامل موسسه مردم نهاد فضای سبز پایدار که تلاش های خستگی ناپذیری انجام داد تشکر و قدردانی می شود.
آن روزی که کار شروع شد. وسط حیاط مثل دو طرف دیوار بیابان بود.
نمی دانم چرا اسمی از دکتر محمدنژاد در این گزارش نیست. جای بسی تاسف است.
او که هر بار می آمد زانوهایش را با زانو بند می بست و با عصا راه می رفت و نهال ها تهیه نموده را با هزار وسواس خودش می کاشت. نهال های صنوبر، نهال های سیب و آخر کار هم نهال های آلبالوی،…
تاثیرش روی رییس و معاون دبیرستان آنقدر زیاد است که نزدیک به فروردین امسال زمین زراعی را از بین بردند و یک شبه صدها چاله تهیه نموده و نهالهای آلبالو بجایش کاشتند. دست مریزاد بر نویسنده این گزارش
امیدورام مدیران آموزش و پرورش بجای آنکه زیر این درختان و اطراف باغ عکس یادگاری بگیرند. از این دبیرستان المهدی به عنوان یک نمونه عملی برای همه دبیرستان های شبانه روزی استفاده کنند. با همت خودشان و در باغی در یک مدرسه جدید که خودشان ایجاد نمودند عکس هایشان را ارائه کنند. لااقل ایکاش عکسی از زحمات شبانه روزی معلم ها، دانش آموزان و همینطور انجمن فضای سبز که قریب به اتفاق نهال های این باغ را تهیه و با کمک مدیران و معلم ها و دانش آموزان کاشته است از آرشیو عکس های مدرسه تهیه می شد….
تنها و تنها ارائه واقع بینانه از این گزارش است که می تواند به عنوان الگو برای دیگر دبیرستان های شمال کشور کاربرد داشته باشد. و گرنه دیوار حاشا بلند است.
————————–
دوست عزیز خبرفعالیت دکتر محمد نژاد که از زحمت کشان این عرصه هستند بارها از سایت چهاردانگه نیوز منتشر شده است.در متن خبر هم آمده این باغ با همت خیرین، دانش آموزان و عوامل اداری مدرسه احداث شده است.
اداره آموزش و پرورش چهاردانگه که مسئولیت منطقه را به عهده دارد تمام این فعالیت تحت مدیریت آن انجام گرفته و حمایت های اداره آموزش و پرورش از این مجموعه کار را به اینجا رسانده است. وگرنه هیچ ارگانی بدون مجوز اداره آموزش و پرورش امکان فعالیت در مدرسه را ندارد.
بازدید معاون آموزش متوسطه و مدیرکل محترم از این مجموعه جنبه حمایتی و تقدیر از زحمات همکاران محترم را دارد.(خلیلی)
البته من با نظر آقای اکبری تا حدی موافقم چرا که موسسه مردم نهاد با خیر بودن تفاوت بسیار دارد. همچنین چنانچه این گزارش به لحاظ انشایی به اندازه کافی مفهوم بود که نیازی به توضیحات دیگر عزیزان نداشت،…
———————————————
تمام فعالیت های این دبیرستان ها به صورت مصور به اداره کل آموزش و پرورش و وزارت آموزش و پرورش ارسال شده است.این طرح اکنون به عنوان نمونهی موفق در سطح استان و کشور مطرح می باشد.بازدید مسئولین از این مجموعه در راستای اهمیت کار این دو مدرسه می باشد.هزینه دبیرستان امام حسین(ع) وناجم توسط خیر محترم و نهالهای دبیرستان المهدی توسط موسسه مردم نهاد تامین شده است که آنهم کار خیر محسوب می شود.
مدیر کل محترم آموزش و پرورش و معاون آموزش متوسطه قول کمک های خوبی برای این دو مدرسه را دادند.
در ضمن گزارش تصویری و مختصر تهیه شده است.
از مدیران دبیرستان های امام حسین و المهدی بسیار بسیار ممنون هستیم.
خدا کند همه دبیران در همه دبستان ها و دبیرستان های استان مازندران دست به انجام این مهم بزنند. خدا قوت
من از این دبیرستان ها بازدیدی نداشتم. اما چنانچه تا این اندازه در کارشان موفق شده اند. امیدوارم آموزش و پرورش منطقه چهاردانگه این دو دبیرستان را به عنوان الگوی به کلیه محیط های آموزشی معرفی کند و دیگر مدارس را مجاب نماید تا با استفاده از ظرفیت خیرین، موسسه های مردم نهاد و همینطور معلم ها و مدیران و دانش آموزان محوطه های خالی مدارس را تبدیل به باغ هایی سرسبز نمایند. این فعالیت هم جنبه آموزشی دارد و هم درآمد زا است.
کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من.
انتظار می رفت که در یک پارگراف نقش خیرین (میزان و نوع مساعدت)، نقش فنی (تعیین نوع گونه، نقشه کاشت، نحوه کاشت، مبارزه با آفات و بیماری ها، تعیین نیازمندی های خاک….) و تامین نهال و نهاده های ضروری توسط موسسه فضای سبز پایدار، میزان مساعدت های مالی و پشتیبانی های مدیریتی و معنوی آموزش و پرورش چهاردانگه و استان بیان می شد. که در این صورت گزارش حاضر، خوانندگان را نه تنها راضی می ساخت بلکه خود این گزارش یک طرح اولیه برای مدیران و کلیه دست اندرکاران محسوب می گردید.
نکته با اهمیت دیگر تفاوت اساسی در بین موسسه مردم نهاد با خیر بودن است که بیان این دو واژه به جای یکدیگر صحیح نیست.
فرق خیر بودن و موسسه مردم نهاد چیست؟
مگر غیر از این است که خیرین موجب شکل گیری و فعالیت موسسه های مردم نهاد اند؟!
موسسه مردم نهاد همانند یک شرکت خصوصی مدیرعامل و هیات مدیره، و اهداف کوتاه مدت و بلند مدت و…. دارد، با این تفاوت فعالیت های آنها غیراقتصادی و غیر سیاسی و تنها برای بهبود شرایط زیست مردم است. اساسنامه آنها نیز در وزارت کشور قرار دارد و مورد تایید آن وزارتخانه است.
بدیهی است تامین بودجه تعدادی از این موسسه ها و به ویژه موسسه های خیره بدون وجود افراد خیر و مساعدت دستگاه های اجرایی و یا شرکت های خصوصی مقدور نیست. در حال حاضر تعدادی از این موسسه های خیره و پزشکی صندوق جمع آوری اعانه خاص خود را دارند و آحاد مردم نسبت به کمک به این موسسه ها اقدام می نمایند.
به نظر من موسسه مردم نهاد همانند یک دولت بسیار بسیار کوچک مستقل است که مورد تایید و حمایت حکومت مرکزی دولت ها است. آنها حق اعتراض به تمامی دولت مردان را دارند، حق شکایت برای تمامی روسای ادارات و وزاری محترم حتی رییس جمهور برای آنها فرآهم است. کلیه مدیران میانی و ارشد ملزم به همکاری در چهارچوب قانون و حتی ارائه کلیه اطلاعات درخواستی هریک از موسسه های مردم نهاد را دارند.
جالب تر آنکه یکی از موارد مهم بررسی صلاحیت های مدیران و دولت های موفق، میزان استفاده آنها از پتانسیل های موسسه های مردم نهاد است.
جالب تر آنکه چنانچه دچار خطایی نیز شوند، وزارت کشور که اصلی ترین نهاد تامین کننده امنیت کشور اسلامی ما است با حداکثر تخفیف و بیشترین بخشش نسبت به آنها برخورد می نمایند. شاید بپرسید، آخر چرا؟!….
چون جدای از آنکه این موسسه ها تاییدیه فعالیت خود را از نظام اسلامی دریافت داشته اند. آنها بر خلاف من و بسیاری دیگر افراد مثل من، در کنار زندگی شخصی خود و همچنین وظایف اداری و شغلی خود که حقوق و مزد آن را دریافت می دارند، به فکر اجتماع، به فکر مردم به فکر موجودات زنده و آب و خاک این مملکت هستند و برای آنها برنامه دارند و دغدغه دارند و مثل خانه و زندگی خودشان برای آنها نیز کار می کنند. به همین خاطر دولت آنها را حمایت می کند و مردم نیز با تمام وجود آنها را دوست دارند. کلی قیمت دارند. پیش خدا هم.
باسلام
از ابزار محبت شما ممنون هستم.
در ارائه یک گزارش تصویری، حقیقتا مجال پرداختن به تمام جزییات نیست.
فعالیت هایی که در دبیرستان المهدی به انجام رسید مرهون زحمات شبانه روزی رییس و معاون و دانش آموزان و همچنین مساعدت های آموزش و پرورش چهاردانگه و شاید هم استان باشد.
اصولا در دنیا سازمان های مردم نهاد یک بخش بسیار کوچک از کار را به انجام می رساند آنچه موجب باردهی می شود، وجود افراد خیر و مهم تر از آن حضور و فعالیت و استمرار افراد ذینفع در دستیابی به هدف است.
در چند سال گذشته همایشی در این دبیرستان المهدی به انجام رسید و از موسسه فضای سبز پایدار نیز از طرف آموزش و پرورش چهاردانگه تقدیر به عمل آمد.
هر باغبانی از دیدن سرسیزی درختان در خانه همسایه شاد می شود. خدا را شاکریم که امروز دبیرستان المهدی و دبیرستان امام حسین به عنوان نمونه انتخاب شده اند. و از خداوند برای مسئولین آموزش و پرورش چهاردانگه آرزوی موفقیت داریم تا اگر خدا بخواهد این الگو در کلیه مدارس کشور اسلامی ما شکل بگیرد. انشا ا…
از زحمات دکتر محمدنژاد کیاسری در ایجاد فضای سبز مبتنی بر توسعه پایدار در شهر کیاسر سپاسگزاریم امیدواریم حمایت های علمی و مالی خود را استمرار بخشند.
جناب آقای آهنگری
با سلام
این موسسه قادر به ارائه کمک مالی نیست بلکه پروژه های فضای سبز را با هزینه خود و همچنین مساعدت های فنی و اجرایی روستا، مدرسه و یا شهرداری به انجام می رساند. به عنوان نمونه در دبیرستان المهدی برنامه های موسسه در سه فاز به انجام رسید. در کیاسر نیز این برنامه در ۲ فاز به انجام رسید که خوشبختانه در زمان اجرای برنامه ها, هر دو شهردار محترم و همچنین اعضای محترم شورای شهر نهایت همکاری را با این موسسه داشته اند.
در حال حاضر و برای سال ۱۳۹۴ پروژه کاری این موسسه برای روستای کنیم می باشد. بهرحال این توفیق بسیار بزرگی است که بتوانم برای شهر خود و لااقل از جنبه های فنی نقشی هرچند کوچک ایفا نمایم. از همین فرصت از کلیه همکاران شهرداری که در ارتباط با فضای سبز مشغول فعالیت هستند تقدیر و تشکر می نمایم و برای همه همکاران در شهرداری آرزوی توفیق روزافزون را از خداوند متعال مسئلت دارم.
جناب آقای دکتر محمدنژاد
از شما خواهش می کنم به مدارس و روستاهای بخش هزار جریب توجه داشته باشید. شما تنها در دو روستای سیکا و مرس زحمت کشیدید. ما می دانیم که موسسه شما هم نهال ها را تامین می کند و هم اینکه خودش در نحوه کاشت نظارت مستقیم دارد و هم اینکه با تیم خودتان و بازدیدهای هرساله راهنمایی های لازم را در خصوص آفات و بیماری ها را مشخص و در مواردی سموم را در اختیار آنها قرار می دهید.
آقای دکتر محمدنژاد روستاهای هزار جریب تا چندی پیش جزو بخش چهاردانگه محسوب می شد. ما از شما انتظار یاری داریم. خداوند پشت و پناه شما
جناب آقای عباسی
با سلام
متاسفانه از زمانی که این موسسه مجوز فعالیت قانونی خود را فرمانداری دریافت کرده است،. به لحاظ قانونی می بایست تنها در حوزه شهرستان ساری فعالیت نماییم.
با این حال به لحاظ فنی این موسسه پاسخگوی کلیه سئوالات فنی شما در ارتباط با مسائل کشاورزی خواهد بود. امیدورام از طریق بخش باغبانی جهاد کشاورزی نکا نسبت به دریافت نهال های مثمر رایگان و هم از طریق اداره منابع طبیعی شهرستان نکا نسبت به دریافت نهال های غیر مثمر رایگان اقدام نمایید.
امیدوارم حضور سازمان های مردم نهاد در شهرستان نکا و همچنین افراد خیر در آن حوزه کمک کار و یاور رسان شما باشند.
با درود. درود بر آقای محمدنژاد و همه دستندرکاران این پروژه، همیشه دلتان شاد و سبز باشه.