• آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵    - دوشنبه ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۶   
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسرامروز
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه
دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵    - دوشنبه ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۶   
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
پايگاه خبري چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

افشاگری سمانه محسنی کیاسری از انتصابات عجیب هیات فوتبال !

توسط سيد محمد علي قادري
۱۵ دی ، ۱۴۰۰ - ۵ ژانویه ، ۲۰۲۲
1
فیلم: خداحافظی داور بین المللی چهاردانگه ای با داوری به خاطر بی مهری!

اخیرا حواشی تازه ای در بخش بانوان این هیات به گوش رسیده شد و این موضوع استعفای یکی از نواب روسای شناخته شده یکی از شهرهای بزرگ را دنبال داشت. اعتراضی که صحبت کوچ بانوان مازندرانی به استانی دیگر را هم نمایان کرد.

به گزارش بلاغ؛ فوتبال مازندران بعد دو سه دهه بالاخره طعم تغییر را چشید و بعد از تغییراتی گسترده ای که در هیات فوتبال صورت گرفت، همه منتظر عملکرد این کابینه جدید هستند.

قطعا تغییرات در این سطح و در این هیات بزرگ ورزشی با حواشی همراه خواهد بود. هیاتی که بیش از دو سه دهه بود که در خود تغییری ندیده بود و حالا قطعا با هر تغییر صدای اعتراضات به صدا در خواهد آمد.

اما اخیرا حواشی تازه ای در بخش بانوان این هیات به گوش رسیده است و این موضوع استعفای یکی از نواب روسای شناخته شده یکی از شهرهای بزرگ را به همراه داشت. اعتراضی که صحبت کوچ بانوان مازندرانی به استانی دیگر را هم نمایان کرد.

شنیده شده چند تن از بانوان شناخته شده مازندران، قصد ترک استان را دارند و به دلیل عدم توجه توسط هیات فوتبال، در استان همسایه به فعالیت خواهند پرداخت.

سمانه محسنی کیاسری داور رسمی و بین المللی سابق کشور در خصوص حواشی ایجاد شده و تصمیم آنها برای جدایی بانوان مازندرانی از استان، اظهار داشت: رئیس جدید هیات فوتبال با انتخاب‌های اخیر به شخصیت ما فوتبالی ها که سال‌ها برای این استان افتخار آفرینی کردیم و تلاش کردیم توهین کرده است.

محسنی افزود: بخاطر این کم لطفی‌ها من به همراه چند بانوی دیگر استان قرار است با استان گلستان همکاری کنیم.

وی ادامه داد : ۱۲ سال به احترام شخص بهروان رئیس سابق هیات فوتبال استان که خیلی برای پیشرفت در داوری زحمت کشیده بودند و همیشه در کارهایم از ایشان مشورت می‌گرفتم، کارهایم را پیش میبردم‌ اما حالا که تغییر و تحولات صورت گرفته باید ببینم جایگاه ما در این فوتبال کجا است!

این داور اسبق فوتبال کشور با انتقاد از نحوه انتصاب نایب رئیس در هیات فوتبال مازندران گفت: فوتبال مازندران آنقدر فقیر شده که از تهران و آن هم با تخلف نایب رئیس انتخاب کنند!؟ اساسنامه را همه میدانند ولی شاید در طول این دو ماهی تا برگزاری مجمع ایشان ساکن مازندران شود، اما این نوع انتخاب‌ها در کمیته بانوان را چطور باید بپذیریم!؟ افراد با چه سوابقی در این هیات مشغول به کار شدند!؟ این انتخاب ها با چه معیاری و از کجا صورت میگرد!؟

محسنی ضمن انتقاد از انتصاب های خارج از چارت بیان داشت: در طول عمر فوتبالی ام ندیده‌ام که کمیته بانوان یا نایب رئیسی برای خودش «دبیر» داشته باشد که خود جای سوال دارد.

این داور مازندرانی ادامه داد: ایشان چه برگ سبزی به مازندران تقدیم کردند که حداقل من سمانه محسنی بدانم و بروم از ایشان تشکر کنم. شاید ما نمی دانیم و از نظر ما پنهان بوده است. بجز اینکه ایشان سرپرست تیم لیگ برتری بانوان بودند ولی رفتارهای عجیب ایشان بر بزرگان فوتبال این استان بر همه مشهود بوده و هست. معیارهای انتخاب هیات فوتبال برای این افراد چه بوده است!؟ اعلام کنند شاید ما هم بتوانیم خودمان را در راستای معیارهای این افراد قرار بدهیم.

محسنی بیان داشت: ما حتی در چارت خانم نایب رئیس هم هیچ جایی نداشته‌ایم ولی تمام دوستان خودشان در راس کار آمدند.

وی ادامه داد: کمیته استعدادیابی ما شخصی است که نمیگوییم که شخص فعالی نبوده است ولی رزومه ای در فوتبال مازندران ندارد. ما در بخش استعدادیابی خانم نرگس رودگر را داشتیم و میتوانستیم از آن استفاده کنیم، خانم ملک را داشتیم و میتوانستیم از ایشان استفاده کنیم. به خانم ملک در جلسه نواب روسا پیشنهاد کمیته پیشکسوتان را داده بودند که این پیشنهاد بیشتر حالت تمسخر داشت! چون پیشکسوتان سالی یکی دوبار برگزار میگردد و اینکه این پیشنهاد برای خانم ملک با آن همه تجربه واقعا از نظر بنده توهینی بیش نبود. ایشان باید در مقام استعدادیابی یا آموزش باشند. بخاطر اینکه بسیاری از بازیکنان حال حاضر فوتبال مازندران با کمک این خانم فوتبالیست شدند.

وی بیان داشت: من به خلردی‌ رئیس هیات فوتبال مازندران گفته‌ام، وقتی من در ذهن شما نبودم این اختیار را دارم که برای خودم تصمیم بگیرم و از مازندران به استان گلستان بروم و آنجا ادامه فعالیت بدهم. وقتی شما برای من ارزش قائل نیستید من که میتوانم برای خودم ارزش قائل بشوم!!

وی ادامه داد: در حال حاضر سرکار خانم محسنی سرپرست کل تیم بادرود تهران را برعهده دارند و تا همین ماه قبل با تیم بودند و عکس های دسته جمعی گرفتند و پیگیر کارهای خودشان در استان تهران هستند و نایب رئیس مینی فوتبال استان تهران هستند و این همه تخلف از دید اداره کل و بزرگانی که در این انتخابات دست داشتند نیامده است. این چند شغله بودن و وابسته به تیم و سازمان دیگر بودن !

محسنی ادامه داد: من با استان گلستان صحبت کردم و خیلی از این بابت استقبال کردند و بی نهایت احترام گذاشتند و خواستار فعالیت شدند.

وی ادامه داد: من که دنبال پست و جایگاه نبودم و نیستم ولی آیا ما داخل استان آدم بزرگ نداشته بودیم که از تهران نیرو جذب هیأت کردید!؟ من داخل جلسه نواب روسا حرف های خودم را زدم و حتی مورد انتقاد رئیسم در هیات مرکز استان قرار گرفتم و ترجیح دادم جایی که از نایب رئیسش دفاع نشود،استعفا بدهم . من حرف حق را زدم و وقتی میبینم به جای حمایت مورد انتقاد قرار گرفتم استعفا دادم. من بخاطر ۲۰ سال خدمت و تلاشم حرف زدم و از حق فوتبالی های استان دفاع کردم.

این داور سابق فوتبال کشور در پایان گفت : فوتبال مازندران جایگاه بالایی دارد و نباید به این سادگی با آبروی فوتبال ما بازی شود،ما در استان مازندران شخصیت‌های بزرگی داریم و بهتر است از ظرفیت‌های درون استانی استفاده گردد تا از غیر بومی‌ها استفاده شود.

این داور سابق فوتبال کشور افزود: تا به الان نه آقای درزی خلردی و نه خانم محسنی هیچ توضیحی بابت این سوالات بنده جوابی نداشته اند که بدهند. حتما از مدیرکل ورزش و جوانان استان هم این سوالات را دارم چون ایشان به گفته سرکار خانم محسنی خواهان حضور این افراد در هیات استان بودند. این انتصابات خواسته آقای رنگرز و آقای درزی خلردی بوده است. این موضوعی بود که شخص خانم محسنی بیان کردند. آقای رنگرز باید به این حواشی پاسخ بدهند که چرا بزرگان بانوان فوتبال مازندران را نادیده گرفتند و از استان تهران نیرو آوردند.

این حجم از انتقادها قطعا آینده روشنی برای فوتبال مازندران بجا نخواهد گذاشت و بهتر است رئیس جدید هیات فوتبال خودش برای خودش و فوتبال مازندران تصمیم بگیرد و نگذارد این نام رضایتی‌ها منجر به اتفاقات دیگر توسط فوتبالی ها شود.

پست قبلی

وقتی سردار سلیمانی به شهید علیزاده لقب باز شکاری می‌دهد/ دیر رسیدن هدیه سیدحسن نصرالله

پست‌ بعدی

بازخوانی وصیت‌نامه شهید رادمهر توسط مادرش/ شهید؛دین و ولایت فقیه را از فرزندانش بیشتر دوست داشت

سيد محمد علي قادري

پست‌ بعدی
بازخوانی وصیت‌نامه شهید رادمهر توسط مادرش/ شهید؛دین و ولایت فقیه را از فرزندانش بیشتر دوست داشت

بازخوانی وصیت‌نامه شهید رادمهر توسط مادرش/ شهید؛دین و ولایت فقیه را از فرزندانش بیشتر دوست داشت

دیدگاه‌ها 1

  1. سعید می گوید:
    5 سال پیش

    واقعا جای تاسف دارد به این بی عدالتی ها، چرا وقتی که درداخل استانمان بانوان با تجربه و دلسوزی داریم آقای درزی خلردی رئیس جدید هیت فوتبال استان مازندران، نایب رئیسش از استان تهران بیاورد، ما در هیئت فوتبال خانمهایی داشتیم که سالها برای استان بدون دریافت حتی هزارتومان بی دریغ زحمت کشیدند و کاملا لایق این پست بودند، ولی انگار جناب رئیس به این لیاقتها چشم بستند و منفعت شخصی رو به عدالت ترجیح دادند، درست است که نایب رئیس انتخاب شده اصالتا مازندرانی هستند ولی ایشون ۲۰ساله که ساکن تهران هستند وهم اکنون سرپرست تیم فوتسال شرکت پرحاشیه بادران هستندو در رزومشان هیچ تلاشی برای پیشرفت فوتبال مازندران دیده نمی‌شود، و در آخر امیدوارم آقای درزی خلردی اصلاحاتی در جهت بهبودی این وضعیت اتخاذ نماید چون فوتبال مازندران لیاقتش بیشر از اینهاست، زحمتی که آقای مهندس بهروان طی چندین سال برای فوتبال استان کشیده اند یک شبه پنبه نکنید

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • استاد «حسین طیبی» درگذشت

    موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • دستگیری قاتل پیرمرد ۸۰ ساله چهاردانگه ای

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • انواع مارهای سمی و نیمه سمی بخش چهاردانگه

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • دو قطعه شعر در وصف معلم دلسوز، زنده یاد حسین امینی کیاسری

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0
  • متهم به دو فقره قتل در یکی از روستاهای بخش چهاردانگه دستگیر شد

    0 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 0 توئیت 0

مطالب پر بازدید

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
آرامش بخشی و امید آفرینی قرآن _قسمت اول

پنج ویژگی امام حسن عسکری علیه السلام

۲۲ مهر ، ۱۴۰۰ - ۱۴ اکتبر ، ۲۰۲۱
استاد «حسین طیبی» درگذشت

موسیقی: سه اثر از آثار لله وا استاد فقید موسیقی مازندران، استاد حسینعلی طیبی

۵ اسفند ، ۱۳۹۶ - ۲۴ فوریه ، ۲۰۱۸
محاسبه فاصله شهر کیاسر تا مراکز استانها + جدول

محاسبه فاصله شهر کیاسر تا مراکز استانها + جدول

۲۰ آبان ، ۱۳۹۷ - ۱۱ نوامبر ، ۲۰۱۸
معرفی رود خانه تجن ساری

معرفی رود خانه تجن ساری

۲۸ بهمن ، ۱۴۰۱ - ۱۷ فوریه ، ۲۰۲۳
آرامش بخشی و امید آفرینی قرآن _قسمت اول

پنج ویژگی امام حسن عسکری علیه السلام

1
هشدار فوری هواشناسی مازندران؛ فعالیت‌های کوهنوردی در شمال تعلیق شد

هشدار فوری هواشناسی مازندران؛ فعالیت‌های کوهنوردی در شمال تعلیق شد

۳۰ مرداد ، ۱۴۰۵ - ۲۱ اوت ، ۲۰۲۶
آخرین جزئیات برگزاری آزمون سراسری در مازندران تشریح شد

آخرین جزئیات برگزاری آزمون سراسری در مازندران تشریح شد

۳۰ مرداد ، ۱۴۰۵ - ۲۱ اوت ، ۲۰۲۶
برای دفاع از عزت و استقلال، مقاومت و ایستادگی کنید + فیلم

برای دفاع از عزت و استقلال، مقاومت و ایستادگی کنید + فیلم

۳۰ مرداد ، ۱۴۰۵ - ۲۱ اوت ، ۲۰۲۶
هشدار قرمز جهاد کشاورزی؛ حمله گسترده مگس میوه به باغات مرکبات مازندران

هشدار قرمز جهاد کشاورزی؛ حمله گسترده مگس میوه به باغات مرکبات مازندران

۳۰ مرداد ، ۱۴۰۵ - ۲۱ اوت ، ۲۰۲۶

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.

  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
  • آب و هوا کیاسر
  • پیوندها
  • تماس با ما
  • نقشه آنلاین
  • نقشه چهاردانگه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • اخبار چهاردانگه
  • اخبار مازندران
  • دسته بندی اخبار
    • اخبار ویژه
    • اخبار فرهنگی
    • اخبار ورزشی
    • اخبار نماز جمعه
  • فیلم و عکس
    • فیلم
    • گزارش تصویری
    • تصاویر قدیمی
  • معرفی
    • معرفی روستا
    • معرفی منابع مطالعاتی چهاردانگه
  • گفتگو و یادداشت
    • گفت و گو
    • یادداشت
    • گزارش و مقالات
  • امکانات سایت
    • آب و هوا کیاسر
    • اوقات شرعی کیاسر
    • ارسال خبر
    • نقشه آنلاین
    • نقشه چهاردانگه

© 2024 پایگاه خبری چهاردانگه - تمامی حقوق برای این پایگاه خبری محفوظ می باشد.