پایگاه خبری چهاردانگه نیوز:
به گزارش خبرگزاری فارس ازشهرستان بهشهر، با اجرای طرح تنفس جنگلها و ممنوع شدن برداشت چوب از جنگل، توسعه زراعت چوب رونق فراوان گرفت و این در حالی است که باید اراضی مناسبی را برای کشت این زراعت در نظر گرفت.
زراعت چوب و توسعه آن این روزها خوراک صنایع تخته فشره و ام دی اف است؛ صنایعی همچون آرین شیمی امیرآباد بهشهر که امروز با حضور وزیر صمت و با حضور رئیس جمهوری به صورت ویدئو کنفرانسی افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
زراعت چوب این روزها دغدغه مهم سرمایهگذاران صنایع چوبی است و سرمایهگذار واحد تولیدی ام دی اف بندرامیرآباد هم امروز در ویدئو کنفرانسی با حضور رئیس جمهور هم این مطلب را بیان و دغدغه اصلی را تهیه چوب با پوست و واردات عنوان کرد.
سرمایهگذار واحد تولیدی سلولزی شرکت آرین شیمی بندرامیرآباد گفت: از سال ۹۶ با افتتاح ام دی اف گیلان وارد تولید این محصول شده و تاکنون ۴ واحد و طرح را افتتاح و یک میلیون متر مکعب به ام دی اف کشور با محصولات صنایع ما به ام دی اف کشور افزوده شده است.
*افتتاح ۳۸ طرح سرمایهگذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت هم در این مراسم با اشاره به هشتمین هفته افتتاح طرحهای بزرگ کشوری با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانسی گفت: افتتاح ۳۸ طرح با ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در هفتههای تداوم تولید، ثمره مهم این دولت است.
حسین مدرس خیابانی اظهار کرد: امروز در هشتمین هفته از هفتههای تداوم تولید، شاهد بهرهبرداری از ۵ واحد تولیدی در استان مازندران، خوزستان و فارس به صورت همزمان هستیم که ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است.
وی افزود: با بهرهبرداری از ۵ واحد تولیدی در استان مازندران، خوزستان و فارس با سرمایهگذاری ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانب برای یکهزار و ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد میشود.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به وجود شهرک هزارهکتاری در بهشهر یادآور شد: این شهرک ظرفیت بالایی است که میتواند اشتغال مناسبی را در منطقه ایجاد کرده و در مهار بیکاری نقش عمدهای ایفا کند.
مدرس خیابانی افزود: تولید ام دی اف در بندر امیرآباد بهشهر، ظرفیتی مناسب برای افزایش طرفیت تولید این محصول است و تلاش داریم تا با استفاده از این ظرفیت، ظرفیتهای خالی را پر کرده و صادرات را تقویت کنیم.
وی همچنین افزایش زنجیره فولاد را از دیگر برنامههای مهم کشور عنوان و تصریح کرد: براساس برنامهریزی، افزایش طرفیت فولاد کشور باید به ۲۶ میلیون تن در سال برسد که کارهای مهمی در این بخش انجام شده است و اکنون ظرفیت تولید فولاد کشور ۱۶ میلیون تن است.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: هم اکنون ۴ هزار پروژه بیش از ۸۰ درصد پیشرفت در کشور در حال ساخت است که امیدواریم تا سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری برسد.
*توسعه زراعت چوب و پایانههای صادراتی از اولویتهای مهم در مازندران
استاندار مازندران هم با اشاره به اینکه توسعه زراعت چوب و پایانههای صادراتی از اولویتهای مهم در مازندران است؛ خاطرنشان کرد: در این بخشها تلاش فراوانی انجام شده است و به موفقیتهایی دست یافتهایم.
احمد حسینزادگان افزود: زراعت چوب با توجه به اجرای طرح تنفس جنگل برای ما مهم به شمار میرود و از تاکیدات مهم است که براساس برنامهریزی مقرر شد تا ظرفیت زراعت چوب در استان مازندران به ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یابد.
وی با اعلام اینکه زراعت چوب، نقش مهمی در حفاظت از جنگل دارد، اظهار کرد: توسعه زراعت چوب و اختصاص اراضی شیبدار به این بخش، ضمن حفظ منابع طبیعی موجب اشتغال مناسب میشود.
استاندار مازندران همچنین ایجاد پایانههای صادراتی در مازندران را از دغدغههای مهم دانست و گفت: پایانه صادرات شیلاتی و محصولات کشاورزی از جمله پایانههای صادراتی مازندران است که پایانه صادراتی شیلات تا دو ماه آینده و پایانه محصولات کشاورزی با ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تا هفته دولت افتتاح میشود.
به گزارش فارس، برای ساخت واحد تولیدی سلولزی شرکت آرین شیمی ، این صنعت وابسته به صنایع چوبی و ام دی اف، در مجموع با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار و معادل ۳۵ میلیون یورو اعتبارات در قالب ارزی برای خرید ماشین آلات از سوی دولت افتتاح شد و به بهرهبرداری رسید.
واحد تولیدی سلولزی شرکت آرین شیمی در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار و زیر بنای ۷هزار متر مربع در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با ایجاد اشتغال برای ۳۰۰ نفر ساخته شد و سالانه قادر به تولید افزون بر ۳۰۰ هزار متر مکعب تخته فیبری فشرده است.
امروز همزمان با افتتاح ۵ طرح بزرگ کشوری در استان مازندران، خوزستان و فارس، بزرگترین واحد تولید ام دی اف مازندران در امیرآباد بهشهر هم به بهرهبرداری رسید تا جوانان و سرمایهگذاران این مرزو بوم نشان دهند که بدون اتکا به نفت هم میتوان در اوج بود و به توسعه رسید.
/۸۶۰۰۲/غ